Call of Duty 4: Modern Warfare SP

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

mr_sheen píše:mate nejaky svuj overeny postup pro misi s "ruskym kolem" zatim jsem to zkousel..ale uz me dochazi trpelivost:))
ja si vzal od zabitejch naboje a kulomet lezel sem a kropil sem :)
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

U toho ruskeho kola jsem se brani tou ruskou sniperovkou, ale vzdy jsem to hral na druhou obtiznost nevim jak ty.
V kole, treba s tou pasti na syna toho jednorukeho ..., tak tam si hra bere 506 MB video pameti. Coz dokazuje jedno. :)
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
herfligg
Nováček
Nováček

Problem s ovladanim

Příspěvek od herfligg »

Hra je super,ale nemuzu si ji zahrat tak jak jsem zvykli u jinych her.Ovladani mne nejde upravit tak jak bych chtel.Jit do drepu nebo leh to je ten problem.Nejake C jako drep ja nemusim.Chci si ho dat tak jako vzdy nulu a leh treba na jednicku,ale drep a leh mne nejdou.Nemam rad kdyz mam ovladani hry rozhozene po cele klavesnici.Prosim vas proto aby jste mne poradili co mam za problem ci jak se ho zbavit.Ono hrat hru bez drepu ci lehu moc nejde.Diky
AMD Athlon 64 4400+ X2,Grafika Gigabyte 9600 GSO 384 Mb DDR3,Deska Asrock K10N78HSLI-GLAN AM2,HDD Samsung 400 GB Sata 16 Mb,Pamet DDR2 2x2048 800 Transcend,Zdroj Fortron 350W,DVD+RW LiteOn DH-20A4P 20x DL Ram,Sound Blaster Audigy 4.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Re: Problem s ovladanim

Příspěvek od Frostys »

herfligg píše:Hra je super,ale nemuzu si ji zahrat tak jak jsem zvykli u jinych her.Ovladani mne nejde upravit tak jak bych chtel.Jit do drepu nebo leh to je ten problem.Nejake C jako drep ja nemusim.Chci si ho dat tak jako vzdy nulu a leh treba na jednicku,ale drep a leh mne nejdou.Nemam rad kdyz mam ovladani hry rozhozene po cele klavesnici.Prosim vas proto aby jste mne poradili co mam za problem ci jak se ho zbavit.Ono hrat hru bez drepu ci lehu moc nejde.Diky
Nechápu problém. Nastavení a roszestavení kláves jde normálně přenastavovat. A vymazat úplně nastavení nějaké činnosti se dělá "backspace"
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Re: Problem s ovladanim

Příspěvek od h4__ »

herfligg píše:Hra je super,ale nemuzu si ji zahrat tak jak jsem zvykli u jinych her.Ovladani mne nejde upravit tak jak bych chtel.Jit do drepu nebo leh to je ten problem.Nejake C jako drep ja nemusim.Chci si ho dat tak jako vzdy nulu a leh treba na jednicku,ale drep a leh mne nejdou.Nemam rad kdyz mam ovladani hry rozhozene po cele klavesnici.Prosim vas proto aby jste mne poradili co mam za problem ci jak se ho zbavit.Ono hrat hru bez drepu ci lehu moc nejde.Diky

:? Ty hraješ na šipkách? Na wsad to jde krásně (c, space...).
herfligg
Nováček
Nováček

Příspěvek od herfligg »

Mozna to jde hrat krasne pres wsad,ale ja jsem zvykli mit po ruce tlacitka a ne roztahany po celem pc.
AMD Athlon 64 4400+ X2,Grafika Gigabyte 9600 GSO 384 Mb DDR3,Deska Asrock K10N78HSLI-GLAN AM2,HDD Samsung 400 GB Sata 16 Mb,Pamet DDR2 2x2048 800 Transcend,Zdroj Fortron 350W,DVD+RW LiteOn DH-20A4P 20x DL Ram,Sound Blaster Audigy 4.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To nějak nechápu. Všechno jde namapovat kolem klasiky v podobě WSAD.
Goldnoob team proud member!
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

posledni hru na sipkach s pr.Ctrl co sem hral byl DOOM 2.
nedovedu si predstavit lidi co nehrajou Wsad. no ale jak bylo receno vse jde prenastavit v menu-controls.
GL

//Thellwin - já na šipkách + p. ctrl hraju HD2 :oops: (zvyk z prvního dílu)
herfligg
Nováček
Nováček

Příspěvek od herfligg »

prave o tym jsem psal.Kdyz si to nastavim na sipky a dam 0 drep a 1 leh tak to nefunguje.A to jestli hrajete hry pres WSAD to je vase vec.Kdyz vas to bavi hrat pres celou klavesnici tak si to hrajte,ale si to chci nastavit tak jak jsem psal a nejde to.proto jsem take pozadal o radu a ne ze mne tu budete psat,ze je to lepsi pres WSAD.Omlouvam se ale je to tak.Diky za odpovede
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Protože tady argumentuješ tím, že to chceš mít u sebe a tak to jde namapovat i kolem WSAD.

Takže se rozmysli, proč to chceš, jestli kvůli přístupnosti tlačítek = jde to i na WSAD a nebo protože jsi zatíženej na šipky = nevím proč to nejde a zkoušet to nebudu.
Goldnoob team proud member!
herfligg
Nováček
Nováček

Příspěvek od herfligg »

No nic diky za odpoved.Skoda
kasip
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kasip »

Nevím,jak projít misi u benzinové stanice.Je ulička a já mám pronásledovat toho v modrých teplákách,všude jsou rusáci a já ho nesmím zastřelit ani nechat uprchnout,ale když za ním běžím,tak mne buď zabijí,nebo to napíše,že utekl,nevím jak dál.
Chang
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chang »

No tak ta mise byla pro mě lehká..protě musíš rychle běžet za tím chlápkem ale také střílet ty bastardy :razz:
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

herfligg píše:a dam 0 drep a 1 leh tak to nefunguje
IMHO。zapni si numlock :wink:
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

hlupak píše:
herfligg píše:a dam 0 drep a 1 leh tak to nefunguje
IMHO。zapni si numlock :wink:
Tak to by mu ty klávesy ani nešly nastavit :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

SpeedyGT píše:
Walker píše:...letadlo...
A zvládnul si to na nejtěžíší obtížnost? 8-)
Btw SP při max. obtížnosti je dobrej trénink na MP :)
No nedal...dycky mi chybi tak 10s :( musi to bejt sakra fofr dyz na to mas jen 60sec.....
mr_sheen píše:...
mate nejaky svuj overeny postup pro misi s "ruskym kolem" zatim jsem to zkousel..ale uz me dochazi trpelivost:))

No ja to hral na nejtezsi obtiznost a udelal sem to asii na 50 pokus, kdy sem se zakempoval v autodromu u ty budky a jenom tam klecel a strilel ze snajpy nebo z AKacka....zkousej zkousej zkousej
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

2 Walker: haha to je dobra haluz presne tak jsem to dneska udelal odpoledne :) hraji na druhou nejtezsi a je to docela hardcore:))
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

herfligg píše:prave o tym jsem psal.Kdyz si to nastavim na sipky a dam 0 drep a 1 leh tak to nefunguje.A to jestli hrajete hry pres WSAD to je vase vec.Kdyz vas to bavi hrat pres celou klavesnici tak si to hrajte,ale si to chci nastavit tak jak jsem psal a nejde to.proto jsem take pozadal o radu a ne ze mne tu budete psat,ze je to lepsi pres WSAD.Omlouvam se ale je to tak.Diky za odpovede

:? Jaký rozházení. Mám nádherně u sebe wsad pro pohyb, c dřep, space výskok/vztyk, f použít, r reload, t say, y tsay, shift sprint a ctrl leh... ostatní mam na myši - Logitech LX8 (air strike, granátomet, granáty, bash, přehazování zbraní, aim a střelba)... Rukou po klávesnici vůbec nemusim lítat, mám ruku furt na tom samém místě... Např. Wowko hraju ještě brutálnějc - tgfh a všude na klávesnici kolem mám bindy, to si na šipkách nedovedu představit.
Durli
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Durli »

zdravim , mam mensi problem.
mam totiz graficku GeForce 5700FX a pri starte mi pise toto

Kód: Vybrat vše

Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.
Viem ze ta karta nie je ani minimalna ale kamarat ma stary radeon 9550 a ide mu to normalne.
Dik
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

hra asi vyzaduje plnou podporu DX9.0(c) takze ti to asi nepujde
NB:Acer Aspire V3 571G
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“