ja si vzal od zabitejch naboje a kulomet lezel sem a kropil semmr_sheen píše:mate nejaky svuj overeny postup pro misi s "ruskym kolem" zatim jsem to zkousel..ale uz me dochazi trpelivost:))
Call of Duty 4: Modern Warfare SP
Moderátor: Baneshee
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- Ruka
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
U toho ruskeho kola jsem se brani tou ruskou sniperovkou, ale vzdy jsem to hral na druhou obtiznost nevim jak ty.
V kole, treba s tou pasti na syna toho jednorukeho ..., tak tam si hra bere 506 MB video pameti. Coz dokazuje jedno.
V kole, treba s tou pasti na syna toho jednorukeho ..., tak tam si hra bere 506 MB video pameti. Coz dokazuje jedno.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.
Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
- herfligg
- Nováček

-
Problem s ovladanim
Hra je super,ale nemuzu si ji zahrat tak jak jsem zvykli u jinych her.Ovladani mne nejde upravit tak jak bych chtel.Jit do drepu nebo leh to je ten problem.Nejake C jako drep ja nemusim.Chci si ho dat tak jako vzdy nulu a leh treba na jednicku,ale drep a leh mne nejdou.Nemam rad kdyz mam ovladani hry rozhozene po cele klavesnici.Prosim vas proto aby jste mne poradili co mam za problem ci jak se ho zbavit.Ono hrat hru bez drepu ci lehu moc nejde.Diky
AMD Athlon 64 4400+ X2,Grafika Gigabyte 9600 GSO 384 Mb DDR3,Deska Asrock K10N78HSLI-GLAN AM2,HDD Samsung 400 GB Sata 16 Mb,Pamet DDR2 2x2048 800 Transcend,Zdroj Fortron 350W,DVD+RW LiteOn DH-20A4P 20x DL Ram,Sound Blaster Audigy 4.
- Frostys
- Začátečník

-
Re: Problem s ovladanim
Nechápu problém. Nastavení a roszestavení kláves jde normálně přenastavovat. A vymazat úplně nastavení nějaké činnosti se dělá "backspace"herfligg píše:Hra je super,ale nemuzu si ji zahrat tak jak jsem zvykli u jinych her.Ovladani mne nejde upravit tak jak bych chtel.Jit do drepu nebo leh to je ten problem.Nejake C jako drep ja nemusim.Chci si ho dat tak jako vzdy nulu a leh treba na jednicku,ale drep a leh mne nejdou.Nemam rad kdyz mam ovladani hry rozhozene po cele klavesnici.Prosim vas proto aby jste mne poradili co mam za problem ci jak se ho zbavit.Ono hrat hru bez drepu ci lehu moc nejde.Diky
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
Re: Problem s ovladanim
herfligg píše:Hra je super,ale nemuzu si ji zahrat tak jak jsem zvykli u jinych her.Ovladani mne nejde upravit tak jak bych chtel.Jit do drepu nebo leh to je ten problem.Nejake C jako drep ja nemusim.Chci si ho dat tak jako vzdy nulu a leh treba na jednicku,ale drep a leh mne nejdou.Nemam rad kdyz mam ovladani hry rozhozene po cele klavesnici.Prosim vas proto aby jste mne poradili co mam za problem ci jak se ho zbavit.Ono hrat hru bez drepu ci lehu moc nejde.Diky
- herfligg
- Nováček

-
Mozna to jde hrat krasne pres wsad,ale ja jsem zvykli mit po ruce tlacitka a ne roztahany po celem pc.
AMD Athlon 64 4400+ X2,Grafika Gigabyte 9600 GSO 384 Mb DDR3,Deska Asrock K10N78HSLI-GLAN AM2,HDD Samsung 400 GB Sata 16 Mb,Pamet DDR2 2x2048 800 Transcend,Zdroj Fortron 350W,DVD+RW LiteOn DH-20A4P 20x DL Ram,Sound Blaster Audigy 4.
- Thellwin
- Administrátor

- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- herfligg
- Nováček

-
prave o tym jsem psal.Kdyz si to nastavim na sipky a dam 0 drep a 1 leh tak to nefunguje.A to jestli hrajete hry pres WSAD to je vase vec.Kdyz vas to bavi hrat pres celou klavesnici tak si to hrajte,ale si to chci nastavit tak jak jsem psal a nejde to.proto jsem take pozadal o radu a ne ze mne tu budete psat,ze je to lepsi pres WSAD.Omlouvam se ale je to tak.Diky za odpovede
- Thellwin
- Administrátor

- herfligg
- Nováček

-
- kasip
- Začátečník

- Chang
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Frostys
- Začátečník

-
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No nedal...dycky mi chybi tak 10sSpeedyGT píše:A zvládnul si to na nejtěžíší obtížnost?Walker píše:...letadlo...![]()
Btw SP při max. obtížnosti je dobrej trénink na MP
mr_sheen píše:...
mate nejaky svuj overeny postup pro misi s "ruskym kolem" zatim jsem to zkousel..ale uz me dochazi trpelivost:))
No ja to hral na nejtezsi obtiznost a udelal sem to asii na 50 pokus, kdy sem se zakempoval v autodromu u ty budky a jenom tam klecel a strilel ze snajpy nebo z AKacka....zkousej zkousej zkousej
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2 Walker: haha to je dobra haluz presne tak jsem to dneska udelal odpoledne
hraji na druhou nejtezsi a je to docela hardcore:))
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
herfligg píše:prave o tym jsem psal.Kdyz si to nastavim na sipky a dam 0 drep a 1 leh tak to nefunguje.A to jestli hrajete hry pres WSAD to je vase vec.Kdyz vas to bavi hrat pres celou klavesnici tak si to hrajte,ale si to chci nastavit tak jak jsem psal a nejde to.proto jsem take pozadal o radu a ne ze mne tu budete psat,ze je to lepsi pres WSAD.Omlouvam se ale je to tak.Diky za odpovede
- Durli
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zdravim , mam mensi problem.
mam totiz graficku GeForce 5700FX a pri starte mi pise toto
Viem ze ta karta nie je ani minimalna ale kamarat ma stary radeon 9550 a ide mu to normalne.
Dik
mam totiz graficku GeForce 5700FX a pri starte mi pise toto
Kód: Vybrat vše
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.Dik