Samsung SH-S203B nevypaluje audio CD

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Quartus
Nováček
Nováček

Samsung SH-S203B nevypaluje audio CD

Příspěvek od Quartus »

Zdravím, mám tuto vypalovačku a nechce mi vypalovat audio CD. DVD všeho druhu i datová CD vypálí, jen při vypalování Audio CD se vypalování zasekne a po chvíli se objeví zpráva, že vypalování se nezdařilo. Zkoušel jsem ji i v jiném počítači tam ale fungovala bez problému. Zkoušel jsem i aktualizovat firmware, nepomohlo to. Nevíte někdo co s tím?
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Pokud ta vypalovačka bez problému funguje v jiném kompu, tak v čem asi bude problém? Určitě ne ve vypalovačce, ale ve zbytku kompu a nejspíše ve vypalovacím softu, který máš v něm máš nainstalovaný....
Quartus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Quartus »

Nero 8
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Mam sice jinou vypalovacku (Asus 1814BLT), ale uplne stejnej problem. DVD pali bez problemu, CD taky, jen audio cd nejde, vzdy to skonci s hlaskou vypalovani se nezdařilo. Mam desku Asus M2R32-MVP a uz jsem zkousel snad vsechno-jiny sata porty, jinej sata kabel, jiny firmwary mechaniky, jiny vypalovaci softy, novej bios desky. Mechaniku jsem nakonec reklamoval, dostal jsem novou, ale problem je porad stejnej. Jediny co mi jeste zbyva, je reinstal windows, ale myslim ze to moc nepomuze, protoze tuhle mechaniku jsem kupoval v lete zaroven s novym pc a windows jsem daval novy. Pisu to sem proto, ze jsem ji chtel znova vratit a misto ni si vzit prave Samsung SH-S203B, ale jestli by se mi to stalo znovu, to si radsi vemu nejakou ide mechaniku. Jeste prosimte nemas v biosu nastavenou emulaci ide na sata porty? Ja jo a to jeste jedna z veci, ktery jsem nezkousel, nebo spis zkousel, ale kdyz dam neco jinyho tak mi nenajedou win.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Tak v mechanice evidentně problém není, takže zkuste jinej software než Nero, uvidíme...
Bathory
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Zkousel jsem nekolik verzi Nera, zkousel jsem vypalovaci plugin do Total Commanderu a jeste dalsi softy, ale nic nepomohlo. Vcera jsem jeste pro jistotu zkousel vypalovat audio cd s prevodem z mp3 a i rovnou wav, ale porad to konci s hlaskou vypalovani se nezdařilo.
Quartus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Quartus »

tak vypadá to, že problém bude v základní desce mám stejnou jako ty, zkoušel jsem i jinou vypalovčku(LG SuperMulti GSA-4167B) a ta funguje bez problému
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Tak to asi opravdu bude problem v desce, jestli mas tu samou. Ja uz zkousel 2 biosy a nepomohlo to. Rikas, ze ide vypalovacka tenhle problem nema? Jenze ja uz ide nechtel pouzivat, ale asi mi nezbude nic jinyho, nez tu moji sata vypalku vymenit za ide. Jediny co nechapu je, proc na Asus desce korektne nefunguje Asus vypalovacka.

edit: Tak problem byl v chybejicim sata ovladaci k desce.
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“