Intel 945GM Express Chipset Family v notebooku -->problém

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
JaKoB
Nováček
Nováček

Intel 945GM Express Chipset Family v notebooku -->problém

Příspěvek od JaKoB »

Ahoj chci nainstalovat nejnovejsi drivery na GK(Intel 945GM Express Chipset Family) a napise mi to "ovladac neni podepsan...stahnete si ovladac z support.dell.com"
(mam notebook Dell Inspiron 6400) ale tam nejnovejsi verze neni.... newite jestli to pude nejak udelat aby mne to slo nainstalovat?
Win Vista(prosim usetrete mne navich nejapnych poznamek na vistu. ja ji mam rad a xp uz nechci.-> mozna jsem blazen ale to se tady neresi thx)

jinak nebo mi nabidnete jinej zpusob reseni tohoto problemu: chci si zahrat NFS Carbon kamosoj na horsim NTB jdou ale mne spadnou kdyz se pustit znova pokracovat v kariere(kdyz dam nova tak v pohode jen do doby kdy mam bejt volne ve meste) verzi hry to neni(este zkusim patch na 1.4) a pri startu OS mi to napise aktualizuje ovladace grafickeho adapteru...

Diky vsem za napady.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Nejlepší je použít ovladače přímo od Dellu - většina velkých firem si je mírně upravuje (HP taky...). Nevím jaký ovladače tam máš momentálně - sem si předpokládám díval...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
JaKoB
Nováček
Nováček

Příspěvek od JaKoB »

bohužel.. na stránkách intelu jsou novejsi drivery ale už jsem problém vyřešil... nainstaloval jsem znova ty drivery so jsou na dellu a problemy s grafikou obecne se vyresili a i NFS Carbon mi jede.
Zrejme byly spatne nainstalovany..nevim proc?
ale stejne diky
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“