SEKÁNÍ PC PŘI HRÁCH- poradte pls

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
dsk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

SEKÁNÍ PC PŘI HRÁCH- poradte pls

Příspěvek od dsk »

Chtel bych se zeptat jestli nekdo nevi jaka je pricina...Nikdy jsem problemy nemel s timhle ale zduvodu pomalosti pc jsem si ho preinstaloval nainstaloval vsechny ovladace jako jsem meli predtim..Ale kdyz hraju hry tak cca po 45min. se mi sekne nikdy driv..Opravdu nevim jaka by mohla byt pricina...
díky[/b]
dsk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dsk »

Moje sestava: Intel Celeron D 2.13 Ghz,ATI Radeon 9600series,512 RAM
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

otestuj cpu nakym stress testem, otestuj pameti memtestem, a otestuj vga nakym 3dmark05 loopem, zkus vymenit zdroj... pak prijd rict ;)

jinako teda predpokladam ze predtim se ti to "nesekalo" ... ono totiz na celeru s 9600kou co by clovek chtel ze ;]

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Mossad píše: jinako teda predpokladam ze predtim se ti to "nesekalo" ... ono totiz na celeru s 9600kou co by clovek chtel ze ;]
No on spíš myslí že hraje v pohodě těch 45minut a potom sek a musí restart například. Skus se podívat na ventilátory zda se vubec točí, popřípadě je vyčisti od prachu, problém může být v teplotě...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

ja bych to taky videl na teplotu , zkusil bych otevrit case a okno dokoran :)
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

na ventilatoru prd vykouka, pokud ma pc teda jako dobytek nejvetsi za par let nevycistene tak je to jasny , ale to je asi lozit na forum autotuningu ze mi to nejede kdyz mam ucpanej privod paliva ;)
nejlepe problemy detekovat softwarem, humus v bedne sem teda predpokladal, ze si snad kazdej uklidi, ale je fakt ze par lidem co jsem stavel pc to taky dela problem pochopit ze se to musi obcas vycistit ;p
jen mi teda neni jasny jestli to predtim jelo pomalu po letech provozu a nesekalo se to , proc by ted teda melo zrovna po tom reinstalu, alespon tak nejak chapu souvislost z kontextu teda ;]
trozku se rozepis o te sestave, nejlepe to vycti z CPU-Z, pameti, casovani, nastavene casovani, deska, chipova sada, etc...
jak ti bylo receno omrkni wrtule jestli se toci...
ta grafika je pasiv, aktiv? mohly i pasty vytvrdnout po letech a hure vesti teplo... tezko vestit ;)

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Autor by měl především uvést, co myslí tím "sekáním" (jestli zamrznutí, nebo pocukávání), a pak upravit název threadu, protože thready, z jejichž názvu není jasné, jaký je jejich obsah, obvykle nekončí dobře.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“