Call of Duty 4: Modern Warfare SP
Moderátor: Baneshee
- Durli
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dejv Rok 99FPS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pokud myslíš tu poslední sekvenci kdy čekáš na vrtulník tak tam nezapomeň použít i ty miny co máš u sebe !!mr_sheen píše:mate nejaky svuj overeny postup pro misi s "ruskym kolem" zatim jsem to zkousel..ale uz me dochazi trpelivost:))
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
- Chang
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo ty miny jsou dobre, i C4ky nejsou na skoduDejv Rok 99FPS píše:Pokud myslíš tu poslední sekvenci kdy čekáš na vrtulník tak tam nezapomeň použít i ty miny co máš u sebe !!mr_sheen píše:mate nejaky svuj overeny postup pro misi s "ruskym kolem" zatim jsem to zkousel..ale uz me dochazi trpelivost:))
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
na druhou nejtezsi obtiznost k nicemuChang píše:Jo ty miny jsou dobre, i C4ky nejsou na skoduDejv Rok 99FPS píše: Pokud myslíš tu poslední sekvenci kdy čekáš na vrtulník tak tam nezapomeň použít i ty miny co máš u sebe !!
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing
- Chang
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
protoze tam chodi takova kvanta vojaku ze je to dost trapny, vydrzet do priletu nemozny, ja to na druhou nejtezsi obtiznost nedohral a na druhou nejlehci napoprvyChang píše:Proc myslis ?!
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No v dredu o SP versus MP jsem zdrbal COD2 a tady zdrbu COD4. Ze stejnych duvodu obavam se. Jeste jsem to cele nedohral abych mohl plnohodnotne kritizovat...obavam se ale, ze u teto hry to ani neni nutne 
Dal jsem si nejtezsi obtiznost. Je to sracka desna! A to jsem se celkem tesil
Tak prvni dve mise, na ty lodi a ta nocni v ruske vesnici byly super. Ano arkada, ale vyborne podana s atmoskou jaxvin.
A pak prechod k marinacke kampani, totalni pruser. Jen jedna jedina cesta kudy jit (ne, ze by to predtim bylo jinak, ale tady to obzvlast vynikne). Neomezeny pocet frontalne nabihajicich nepratel. Kteri maji neuveritelnou musku, vydrz a jak hazi ty granaty!
Proste tisic a jedna vec, co z te hry delaji arkadu pro male deti. V dalsim dile bude defaultne autoaim aby se hraci nahodou prilis nenamahali? Jako volat po realisticnosti v dnesnich fps titulech nema cenu, nicmene toto je opravdu bida.
Obrovske plus je optimalizace, za to v dnesni dobe klobouk dolu
Tot ale tak vse. Asi jsem zapskly tynejdzr a kinderzla lama co to neumi hrat a tak nadava a vubec tomu nerozumi
Kaslu na umelou demenci a jdu hrat proti zivym a myslicim protivnikum.
Dal jsem si nejtezsi obtiznost. Je to sracka desna! A to jsem se celkem tesil
Tak prvni dve mise, na ty lodi a ta nocni v ruske vesnici byly super. Ano arkada, ale vyborne podana s atmoskou jaxvin.
A pak prechod k marinacke kampani, totalni pruser. Jen jedna jedina cesta kudy jit (ne, ze by to predtim bylo jinak, ale tady to obzvlast vynikne). Neomezeny pocet frontalne nabihajicich nepratel. Kteri maji neuveritelnou musku, vydrz a jak hazi ty granaty!
Proste tisic a jedna vec, co z te hry delaji arkadu pro male deti. V dalsim dile bude defaultne autoaim aby se hraci nahodou prilis nenamahali? Jako volat po realisticnosti v dnesnich fps titulech nema cenu, nicmene toto je opravdu bida.
Obrovske plus je optimalizace, za to v dnesni dobe klobouk dolu
Kaslu na umelou demenci a jdu hrat proti zivym a myslicim protivnikum.
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No tak kvůli tomu tam máš MP, Single je jen zahřívací kolo, MP je výzvaBRKO píše:Kaslu na umelou demenci a jdu hrat proti zivym a myslicim protivnikum.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- J X P
- Středně pokročilý

brko se nam probudil a objevil klady a zapory serie CoD
no, to se nejak vi o cem SP v CoD je, proto nechapu, cemu se divis. kdyby to bylo jinak tak to neni cod, ale nejaka sr... myslim, ze tento zpusob je pro hrace vyzvou a dohrat to na nejvyssi obtiznost jen tak nedokaze. nevim, proc si stezujes na obtiznost, ktera je nekdy opravdu vysoka.
---
- myom
- Středně pokročilý

hasisi kriste! jak si muzete stezovat na linearnost techto her... kdyz mate dobit nejakou budovu, tak si asi nepujdete koupit nanuk na druky konec mesta... 
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak to brko lituju...cekat od akce strategii...ten si ty hry opravdu musi uzivat a vychutnavat
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Budu tu zastavat opačnej nazor než Brko
Od COD4 jsem (opět) vůbec nic nečekal a proto me i překvapilo, ze jsem si pred tim "sednul na prdel". Nesmí se u toho přemejšlet, to mi ale vyhovuje
Je to výborně podaný, ma to atmosferu, kterou můžou jiny hry zavidet, grafika je na plny detaily neskutečná, má to spád, prostě paráda. Jasně, má to svoje chyby, ale co nemá. V každym připade jsem to zapnul a kdyz jsem zvednul hlavu, utekly 3 hodiny jak nic.
Výborná věc, prostě paráda a že nepřatele se chovaj občas dementne ?? Tak to mi v tyhle chvili nevadí, pač když človek bere to dění okolo jako celek, tak je to proste paráda.
Od COD4 jsem (opět) vůbec nic nečekal a proto me i překvapilo, ze jsem si pred tim "sednul na prdel". Nesmí se u toho přemejšlet, to mi ale vyhovuje
Je to výborně podaný, ma to atmosferu, kterou můžou jiny hry zavidet, grafika je na plny detaily neskutečná, má to spád, prostě paráda. Jasně, má to svoje chyby, ale co nemá. V každym připade jsem to zapnul a kdyz jsem zvednul hlavu, utekly 3 hodiny jak nic.
Výborná věc, prostě paráda a že nepřatele se chovaj občas dementne ?? Tak to mi v tyhle chvili nevadí, pač když človek bere to dění okolo jako celek, tak je to proste paráda.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Swat
- Mírně pokročilý

Já bych vyzdvihnul level design.Úkoly jsou přece jen furt dokola,ale jde o to,kde se odehrávaj.A taková mise za kanónem v Chinooku,nebo AC-130 Gunship a nakonec několikrát opěvovaná Pripjať se sarkofágem v pozadí byly prostě mazec.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Pod to se podepíšu. Po demu jsem byl zklamanej (mise v něm je asi nejslabší mise z celý hry, vlastně jediná slabá mise), ale plná mě naprosto dostala. Mise se sniperem v Rusku nebo ta černobílá z letadlaSentenced píše:Od COD4 jsem (opět) vůbec nic nečekal a proto me i překvapilo, ze jsem si pred tim "sednul na prdel". Nesmí se u toho přemejšlet, to mi ale vyhovuje![]()
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Frostys
- Začátečník

-
Souhlasím s Brkem. Tu hru jsem projel jen proto, abych si prohlídl ty zajímavé momenty ve kterých se zrovna moc nestřílí, ty momenty byly asi nejzábavnější z celé hry - Potápění lodě, poprava, plazení se pod konvojem aut,..., konec hry, kdy vám je poslána pistole a máte zabít toho hajzla. Jinak je ta hra úplně to samé v bleděmodrém jako CoD1 a 2.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- tom01
- Mírně pokročilý

- Swat
- Mírně pokročilý

Teď ale asi debilní dotaz,nebo jsem to špatně pochopil...?V tý Pripjati,když jedu v kůži nesmrtelnýho capt.Price (kterýho jsme zachraňovali z lágru už v Cod1tom01 píše:Super scéna hry...Frostys píše:konec hry, kdy vám je poslána pistole a máte zabít toho hajzla.pro někoho kýčovitý, mě se to líbilo...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, to jsem taky nechápal, dal sem mu taky hlavu (sice nějakej ten pokud - vitr je sviňa, ale dal) a pak on tam najednou vypochodoval znova... Že by výrobci předpokládali, že se netrefíme?Swat píše:...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: