Bioshock
Moderátor: Baneshee
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já to tedy hrál nějaké 4 dny na hard...ty vitachambers jsem nepoužil ani jednou, když mě zabili tak jsem automaticky dával load - přijdou mi trochu jako cheat..
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
U Loadu je aspoň trest toho čekání : ).
Ten systém VitaChambers prostě podle mě devalvuje snahu hrát to opatrně - když mě zabije Big Daddy těsně před jeho vlastní smrtí, tak k němu pak stačí doběhnout a dát mu jednu ránu..nemusím se prostě moc snažit.Zato když vím, že mě čeká Load + zabíjení BigDaddyho znova s plnými životy, tak jsem mnohem opatrnější.
Ten systém VitaChambers prostě podle mě devalvuje snahu hrát to opatrně - když mě zabije Big Daddy těsně před jeho vlastní smrtí, tak k němu pak stačí doběhnout a dát mu jednu ránu..nemusím se prostě moc snažit.Zato když vím, že mě čeká Load + zabíjení BigDaddyho znova s plnými životy, tak jsem mnohem opatrnější.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- Gerimo
- Mírně pokročilý

Na stredni obtiznost. VitaChambers jsem taktez nepozival a dal jsem rovnou load...shadow píše:Za jakou obtížnost? Neb s vyšší obtížností se úměrně zvyšuje i délka hry... nutnost obezřetnějšího, strategičtějšího postupu, častější revive..Gerimo píše:Tak zahrano, dohrano, vyhrano. Konec dobry, vsechno dobre.
Hru jsem dohral vice mene za 2 dny, coz se mi zda celkem kratke. A to jsem prosmejdil vsechny zakouti...
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
- seamore
- Nováček

-
- tom01
- Mírně pokročilý

Ani se snad konat neměla ne?seamore píše:Akční revoluce se nekonala, ale příběhově to stálo rozhodně za to... 9/10 jednoznačně 3d hra tohoto roku.
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- Amon-Ra
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Focení v Bioshocku
Pomalu tý hře přícházím na chuť. Paráda jak se daj některý situace řešit různým způsobem! Včera jsem našel foťák, ale fotí to nějak neostře. Nevíte, jestli se nějak ostří a jestli je to vůbec potřeba?
Core2 Q6600@ 3.2Ghz/Arctic Freezer 7pro * GIGABYTE MB Sc 775 P35-DS4 * 4x1GB Patriot DDRII 800Mhz * GIGABYTE 8800GTS 512 * WD 500GB/16MB SATA AAKS * CHIEFTEC DA-01BD * Enermax Liberty 500W
- tom01
- Mírně pokročilý

Re: Focení v Bioshocku
Myslim že se teda neostříAmon-Ra píše:Pomalu tý hře přícházím na chuť. Paráda jak se daj některý situace řešit různým způsobem! Včera jsem našel foťák, ale fotí to nějak neostře. Nevíte, jestli se nějak ostří a jestli je to vůbec potřeba?
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- DonMichal
- Začátečník

Nazdárek,
mám takovej asi nic moc dotaz. Tahle hra mi jede celkem příšerně protože moje grafická karta ATI X800GTO nepodporuje pixel shadery3 ale jen 2. Zkoušel sem stáhnout hot fix na pixel shader 2 ale nepomohlo to neboť hra pak už vůbec nenaběhne. Jinak se to projevuje tak že v menu není vidět myš a ve hře je to šíleně ořezaný a jen škaredý artefakty. Nesetkali jste se stím někdo ?? Už sem o tom hledal nějaký věci ale našel jen tenhle fix kterej nepomohl. Prej se dá i promazat složka ve hře ale nevím co a jak smazat. Nesetkal jste se stím někdo ?? Prosím poraďte nezkušenému hloupému a nezlobte se že otravuju
Předem díky za snahu
PS: Můj šrot viz podpis
mám takovej asi nic moc dotaz. Tahle hra mi jede celkem příšerně protože moje grafická karta ATI X800GTO nepodporuje pixel shadery3 ale jen 2. Zkoušel sem stáhnout hot fix na pixel shader 2 ale nepomohlo to neboť hra pak už vůbec nenaběhne. Jinak se to projevuje tak že v menu není vidět myš a ve hře je to šíleně ořezaný a jen škaredý artefakty. Nesetkali jste se stím někdo ?? Už sem o tom hledal nějaký věci ale našel jen tenhle fix kterej nepomohl. Prej se dá i promazat složka ve hře ale nevím co a jak smazat. Nesetkal jste se stím někdo ?? Prosím poraďte nezkušenému hloupému a nezlobte se že otravuju
Předem díky za snahu
PS: Můj šrot viz podpis
Někomu jde práce od ruky a někomu ruce od práce 
- matysbrno
- Začátečník

Problém se zvukem. Hned jak se na začátku hry objevím ve vodě přestane jít úplně jakýkoliv zvuk. Vůbec nechápu proč? Sluchátka mám píchnutá přes klávesnici do integrované zvukovky. Nikdy u ničeho nebyl problém. Nevíte někdo co s tím? Proč je problém zrovna u Bioshocku? V menu zvuk normálně jede a dokonce i v úvodu hry jak "letím" v letadle. Pak letadlo spadne a zvuk nic. Jinak vše jede naprosto v pohodě. 
- kotas
- Středně pokročilý

Tak, kotas to začal taky hrát a nemůže se od toho vůbec odtrhnout, je to pecka! Jinými slovy - není lepší hry v tomto roce, snad už jen CRYSIS (zatím jsem hrál pouze demo), pecka, pecka a pecka!! Fakt nářez, zatím hru hodnotím 95%! Engine je perfektně optimalizovaný, hra mi jede na 1280x1024 vše na full bez jediného škubnutí (drivery aktuální)
Hackování, plasmidy, zbraně, grafická stránka hry - vše je super
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Frostys
- Začátečník

-
Nevím no. Mně teda 1000x víc chytl Zaklínačkotas píše:Tak, kotas to začal taky hrát a nemůže se od toho vůbec odtrhnout, je to pecka! Jinými slovy - není lepší hry v tomto roce, snad už jen CRYSIS (zatím jsem hrál pouze demo), pecka, pecka a pecka!! Fakt nářez, zatím hru hodnotím 95%! Engine je perfektně optimalizovaný, hra mi jede na 1280x1024 vše na full bez jediného škubnutí (drivery aktuální)![]()
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Thellwin
- Administrátor

Jak se osvědčila protipirátská ochrana BioShocku? - http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=25028&r=top
Goldnoob team proud member!
- J X P
- Středně pokročilý

jsem to cetl a ja ti nevim. myslim, ze idea je dobra, ale realizace hrozna. a mimochodem, na PC, ktery neni pripojene k internetu mate proste smulu, coz jiste muze pripadneho kupujiciho zaskocit.Thellwin píše:Jak se osvědčila protipirátská ochrana BioShocku? - http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=25028&r=top
---
- kotas
- Středně pokročilý

Včera jsem dohrál BIOSHOCKa a zrovna za ten horší konec, což mě dovedlo k menšímu zamyšlení a zahrát si ho znova a za dobrý konec.
Moje hodnocení: 100%!! Jediná hra která mě úplně dostala, podle mě BEST OF za rok 2007
Moje hodnocení: 100%!! Jediná hra která mě úplně dostala, podle mě BEST OF za rok 2007
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- J X P
- Středně pokročilý

- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Chci se zeptat, když si koupim originálku, která už byla instalována na jiným PC, půjde to nainstalovat mně? Já to přestal sledovat a teď si nejsem jistej.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

Podle mě až druhá best of za rok 2007, první je u mě jednoznačně S.T.A.L.K.E.R..kotas píše:... za ten horší konec, což mě dovedlo k menšímu zamyšlení a zahrát si ho znova a za dobrý konec.
Ale taky plánu hrát ještě jednou, mě pro změnu zajímá ten zlý konec
Jen další blázen, v bláznivém království.
- blekota je boss
- Začátečník

tak sem to dneska taky dojel a samozrejme na spatnej konec
ke konci sem si to zkousel vyzehlovat ale nezabralo to
jinak abych pravdu rekl tak me to ze zacatku ani moc nechytlo pac bejt nekde hluboko pod hladinou v uzavrenym prostoru, to bych radsi udelal na tom majaku ohen a cekal jestli me nekdo neuvidi
je to jak v HL1 kdyz uz sem se dostal ven tak po me strilela helikoptera a musel se zase zalist proste vopruz
proste mam rad otevreny akce...taky me moc nebralo to chozeni pro neco sbirani neceho ale jinak hratelnost je hodne dobra design fakt zajimavej a ikdyz je to v uzavrenejch prostorach tak neni furt monotonni a stale se meni
treba divadlo bylo perfektni a musim uznat ze ten borec s tim monumentalnim umeleckym dilem ma opravdu dobrej vkus
proste mam rad otevreny akce...taky me moc nebralo to chozeni pro neco sbirani neceho ale jinak hratelnost je hodne dobra design fakt zajimavej a ikdyz je to v uzavrenejch prostorach tak neni furt monotonni a stale se meni
treba divadlo bylo perfektni a musim uznat ze ten borec s tim monumentalnim umeleckym dilem ma opravdu dobrej vkus