Bioshock

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Já to tedy hrál nějaké 4 dny na hard...ty vitachambers jsem nepoužil ani jednou, když mě zabili tak jsem automaticky dával load - přijdou mi trochu jako cheat..
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Paul píše:Já to tedy hrál nějaké 4 dny na hard...ty vitachambers jsem nepoužil ani jednou, když mě zabili tak jsem automaticky dával load - přijdou mi trochu jako cheat..
A load ne? :razz:
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

U Loadu je aspoň trest toho čekání : ).
Ten systém VitaChambers prostě podle mě devalvuje snahu hrát to opatrně - když mě zabije Big Daddy těsně před jeho vlastní smrtí, tak k němu pak stačí doběhnout a dát mu jednu ránu..nemusím se prostě moc snažit.Zato když vím, že mě čeká Load + zabíjení BigDaddyho znova s plnými životy, tak jsem mnohem opatrnější.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

shadow píše:
Gerimo píše:Tak zahrano, dohrano, vyhrano. Konec dobry, vsechno dobre.

Hru jsem dohral vice mene za 2 dny, coz se mi zda celkem kratke. A to jsem prosmejdil vsechny zakouti...
Za jakou obtížnost? Neb s vyšší obtížností se úměrně zvyšuje i délka hry... nutnost obezřetnějšího, strategičtějšího postupu, častější revive..
Na stredni obtiznost. VitaChambers jsem taktez nepozival a dal jsem rovnou load...
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
seamore
Nováček
Nováček

Příspěvek od seamore »

Akční revoluce se nekonala, ale příběhově to stálo rozhodně za to... 9/10 jednoznačně 3d hra tohoto roku...ale uvidime jaky bude gears of war..
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

seamore píše:Akční revoluce se nekonala, ale příběhově to stálo rozhodně za to... 9/10 jednoznačně 3d hra tohoto roku.
Ani se snad konat neměla ne? :? Alfa omega měl být právě příběh a netypičnost prostředí...Jinak s hodnocením souhlasím...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Amon-Ra
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Focení v Bioshocku

Příspěvek od Amon-Ra »

Pomalu tý hře přícházím na chuť. Paráda jak se daj některý situace řešit různým způsobem! Včera jsem našel foťák, ale fotí to nějak neostře. Nevíte, jestli se nějak ostří a jestli je to vůbec potřeba?
Core2 Q6600@ 3.2Ghz/Arctic Freezer 7pro * GIGABYTE MB Sc 775 P35-DS4 * 4x1GB Patriot DDRII 800Mhz * GIGABYTE 8800GTS 512 * WD 500GB/16MB SATA AAKS * CHIEFTEC DA-01BD * Enermax Liberty 500W
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Focení v Bioshocku

Příspěvek od tom01 »

Amon-Ra píše:Pomalu tý hře přícházím na chuť. Paráda jak se daj některý situace řešit různým způsobem! Včera jsem našel foťák, ale fotí to nějak neostře. Nevíte, jestli se nějak ostří a jestli je to vůbec potřeba?
Myslim že se teda neostří :? Důležitý je CO vyfotíš, jestli mrtvolu nebo živou budoucí oběť :) A hlavně se rozlišuje jestli je to skupinka, co dělá apod....
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
DonMichal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DonMichal »

Nazdárek,

mám takovej asi nic moc dotaz. Tahle hra mi jede celkem příšerně protože moje grafická karta ATI X800GTO nepodporuje pixel shadery3 ale jen 2. Zkoušel sem stáhnout hot fix na pixel shader 2 ale nepomohlo to neboť hra pak už vůbec nenaběhne. Jinak se to projevuje tak že v menu není vidět myš a ve hře je to šíleně ořezaný a jen škaredý artefakty. Nesetkali jste se stím někdo ?? Už sem o tom hledal nějaký věci ale našel jen tenhle fix kterej nepomohl. Prej se dá i promazat složka ve hře ale nevím co a jak smazat. Nesetkal jste se stím někdo ?? Prosím poraďte nezkušenému hloupému a nezlobte se že otravuju :oops:

Předem díky za snahu :)

PS: Můj šrot viz podpis
Někomu jde práce od ruky a někomu ruce od práce :)
matysbrno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od matysbrno »

Problém se zvukem. Hned jak se na začátku hry objevím ve vodě přestane jít úplně jakýkoliv zvuk. Vůbec nechápu proč? Sluchátka mám píchnutá přes klávesnici do integrované zvukovky. Nikdy u ničeho nebyl problém. Nevíte někdo co s tím? Proč je problém zrovna u Bioshocku? V menu zvuk normálně jede a dokonce i v úvodu hry jak "letím" v letadle. Pak letadlo spadne a zvuk nic. Jinak vše jede naprosto v pohodě. :(
gryf
Nováček
Nováček

Příspěvek od gryf »

supr hra
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Tak, kotas to začal taky hrát a nemůže se od toho vůbec odtrhnout, je to pecka! Jinými slovy - není lepší hry v tomto roce, snad už jen CRYSIS (zatím jsem hrál pouze demo), pecka, pecka a pecka!! Fakt nářez, zatím hru hodnotím 95%! Engine je perfektně optimalizovaný, hra mi jede na 1280x1024 vše na full bez jediného škubnutí (drivery aktuální) 8)
Hackování, plasmidy, zbraně, grafická stránka hry - vše je super 8-)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

kotas píše:Tak, kotas to začal taky hrát a nemůže se od toho vůbec odtrhnout, je to pecka! Jinými slovy - není lepší hry v tomto roce, snad už jen CRYSIS (zatím jsem hrál pouze demo), pecka, pecka a pecka!! Fakt nářez, zatím hru hodnotím 95%! Engine je perfektně optimalizovaný, hra mi jede na 1280x1024 vše na full bez jediného škubnutí (drivery aktuální) 8)
Hackování, plasmidy, zbraně, grafická stránka hry - vše je super 8-)
Nevím no. Mně teda 1000x víc chytl Zaklínač :) A crysis se mi taky moc nelíbí.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jak se osvědčila protipirátská ochrana BioShocku? - http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=25028&r=top
Goldnoob team proud member!
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Thellwin píše:Jak se osvědčila protipirátská ochrana BioShocku? - http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=25028&r=top
jsem to cetl a ja ti nevim. myslim, ze idea je dobra, ale realizace hrozna. a mimochodem, na PC, ktery neni pripojene k internetu mate proste smulu, coz jiste muze pripadneho kupujiciho zaskocit.
---
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Včera jsem dohrál BIOSHOCKa a zrovna za ten horší konec, což mě dovedlo k menšímu zamyšlení a zahrát si ho znova a za dobrý konec.
Moje hodnocení: 100%!! Jediná hra která mě úplně dostala, podle mě BEST OF za rok 2007 :up:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

nejak se mi zda, ze cestina po aplikaci patche neni uplna. zdalipak se cenega bude jeste timto zabyvat ? na oficialnim foru jsem nepochodil, pro jistotu ho maji vypnuty, tak ted nevim ...
---
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Chci se zeptat, když si koupim originálku, která už byla instalována na jiným PC, půjde to nainstalovat mně? Já to přestal sledovat a teď si nejsem jistej.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

kotas píše:... za ten horší konec, což mě dovedlo k menšímu zamyšlení a zahrát si ho znova a za dobrý konec.
Moje hodnocení: 100%!! Jediná hra která mě úplně dostala, podle mě BEST OF za rok 2007 :up:
Podle mě až druhá best of za rok 2007, první je u mě jednoznačně S.T.A.L.K.E.R..
Ale taky plánu hrát ještě jednou, mě pro změnu zajímá ten zlý konec :evil: .
Jen další blázen, v bláznivém království.
blekota je boss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blekota je boss »

tak sem to dneska taky dojel a samozrejme na spatnej konec :lol: ke konci sem si to zkousel vyzehlovat ale nezabralo to :roll: jinak abych pravdu rekl tak me to ze zacatku ani moc nechytlo pac bejt nekde hluboko pod hladinou v uzavrenym prostoru, to bych radsi udelal na tom majaku ohen a cekal jestli me nekdo neuvidi :-D je to jak v HL1 kdyz uz sem se dostal ven tak po me strilela helikoptera a musel se zase zalist proste vopruz :lol:
proste mam rad otevreny akce...taky me moc nebralo to chozeni pro neco sbirani neceho ale jinak hratelnost je hodne dobra design fakt zajimavej a ikdyz je to v uzavrenejch prostorach tak neni furt monotonni a stale se meni
treba divadlo bylo perfektni a musim uznat ze ten borec s tim monumentalnim umeleckym dilem ma opravdu dobrej vkus :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“