Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti - OUT

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
short24
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od short24 »

JeepeRs píše:Neviete co mam robit v missii assault po zniceni tej velkej lode zameral som ju dalekohladom odpalil ale potom sa nic nedeje napise ze mam obranovat pristav ale nikto nikde nic...???
mas slyset vrtulnik, ktery prileti a pokud si predtim vystrilel pristav [jako ja] tak po zniceni vrtulniku prileti vysadek, mas otevrit branu a jit k zeleznicnimu tunelu ....

jinak kompletni navod - http://www.madukas.estranky.cz/clanky/navody-/crysis - je tam odkaz i na savy, kdyby nekomu klekly ci se kousla hra

//Thellwin - promaz
Intel i5-8600K GB GA-Z370 HD3P HyperX Predator 16GB (Kit 2x8GB) 3000MHz DDR4, CL15 ASUS Strix GeForce GTX 970 Corsair HX620, LOGITECH MX510, EIZO ColorEdge CS2730 (8.domaci generace - 486DX66, PentiumPro200, Athlon SlotA 550Mhz, Athlon Tbird 1400Mhz, Athlon Barton 2500+, Athlon Dual core Opteron 170,i5-2500K)

vodnik: SilentiumPC Navis Pro 240 NE VZDY JSEM ON-LINE, NENI CAS :[
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Byl nekdo na NVIDIA ROADSHOW v letnanech vcera v nedeli nebo v sobotu...prevadeli tam Crysis na 52" PLazma TV......pekny barvicky :) skoda ze to nechodilo plynule....ale kdo se muze divit pri takovym rozliseni :)
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Co má společného velikost plazmy s rozlišením?
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Surgical píše:Co má společného velikost plazmy s rozlišením?

hm nevim jen sem myslel jestli to HD neni nejak narocny bo tak neco...
Lobo.cz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lobo.cz »

Dohrano. Hratelnost super ale hraje příliš krátká a ke konci celkem nudná.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Tak sem to dohral.... no nevim, me dojmy jsou asi ovlineny poctem fps,ktere nejsou adekvatni grafickemu zobrazeni.

Prvni 2 mise vyslovene nuda, vice sem behal, jak strilel, nebo se zakradal, po vstupe do jeskyne no comment...pote se to trochu zlepsilo, vetrelecka slozka spracovana lepe nez ve FarCry,kde mi to vyslovene vadilo. Zaver ve vnitrku lode slabota....FarCry neprekonan....

Nejlepsi hrou pro mne zustava Bioshock

edit/ asi jsem hral jinou hru, spoluprace s korejci se nekonala....podarilo se nekomu sestrelit auto a pote ho chytit a odhodit? nebo zhodit ze skaly jeep plny korejcu?....jak nas masirovali "ingame" videami...
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Bofasa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bofasa »

jo těšil jsem se na to jak malej kluk, hra je docela dobrá ale v tý jekyni mě to fakt odradilo - hrozný. Moc mě to tim pádem nenadchlo nato že jsem si kůli tomu a pár dalším vářkám pořídil new pc . tak zklamání
E6750 .. P35-DS3.. A-Data Vitesta EE (4x1GB CL4) .. Blue StormII. 500W .. 8800GTS 512 .. HP LP1965 .. Noctua NH U12F.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Promaz, cracklé verze tady neřešíme.
Goldnoob team proud member!
PiciNo
Nováček
Nováček

ruční atomovka

Příspěvek od PiciNo »

Ahoj,dohrál jsem hru...skvělá pařba .Sice jsem si 2x pomohl se savem z netu,ale jinak v celku jednoduchá.Zajímala by mě jedna věc.Na youtube.com jsem viděl spoustu videí jak střílí ruční puškou nějake jaderné střeli.. na efekt to bylo super,ale nevím kde tu pušku mám vzít.Setkal jste se stím někdo?Díky za ifno.
Procesor: Core2Duo E6750 2,66 GHz,Základní deska: Gigabyte P35-DS3P,Paměť: A-Data 2GB,RAM DDR2 800MHz,VGA : MSI GeForce 8800GT 512MB,HDD: Seagate 250Gb 7200rpm SATA II,Myš: Logitech MX610,Monitor: Samsung 206BW
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Na konci hry ji pouzivas taky - 3 strely na tu velkou lod. V multiplayeru se da normalne koupit v Research Facility.
PiciNo
Nováček
Nováček

..

Příspěvek od PiciNo »

pilarius píše:Na konci hry ji pouzivas taky - 3 strely na tu velkou lod. V multiplayeru se da normalne koupit v Research Facility.
To znamená že ji můžu použít jen v multiplayeru?
Procesor: Core2Duo E6750 2,66 GHz,Základní deska: Gigabyte P35-DS3P,Paměť: A-Data 2GB,RAM DDR2 800MHz,VGA : MSI GeForce 8800GT 512MB,HDD: Seagate 250Gb 7200rpm SATA II,Myš: Logitech MX610,Monitor: Samsung 206BW
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

No v singlu si ji muzes pridat do mapy, mozna jde taky vyvolat nejakym prikazem. Sama o sobe jinde, nez na te lodi neni. Urcite se docka vyuziti v pokracovani, protoze zde to byl prototyp.
laginoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od laginoo »

jedina vec co se mi na te hre libi (krom grafiky) je strileni do palem.
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3666 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 990EVO 1TB, 2xHDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

No v singlu si ji muzes pridat do mapy, mozna jde taky vyvolat nejakym prikazem. Sama o sobe jinde, nez na te lodi neni. Urcite se docka vyuziti v pokracovani, protoze zde to byl prototyp.
Spusti hru s parametrem -devmode.
Potom v consoli (klavesa '~') zadat:
i_giveallitems (vsechny zbrane a vybava)
i_unlimitedammo = 1 (aby neubyly naboje)
r_DisplayInfo = 0 (aby nerusily vypisy v hornim rohu)

Hrat to znova od zacatku hned se vsema zbranema je uplne nova hra. Sice ne realita, ale zato obrovska zabava hlavne s tou mini-atomovkou ktera ma pekne efektni vybuch i kdyz ucinek nic moc.
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Tak jsem se konečně dostal k nainstalování plné hry téhle gamesy - včera po pár nedorozmění došla poštou. Grafika je bezesporu super, kamaň mě zatím zrovna moc nechytla, jsem teď tam, jak ten ufoun sebral toho mýho černýho týpka v nanosuitu... Nějak jsem nepochopil, jak se to má hrát, páč když mám někde nějaký úkol, je tam všude milion vojáků a nebaví mě tam furt přehazovat schopnosti nanosiutu a střílet jak o život, nevím jestli je chyba u mě, nebo jestli ta hra postrádá prvek taktiky...

Hraju na 1600x1200 4xAA nastavení vysoké a je to plynulé, framy změřim zejtra...
Naposledy upravil(a) h4__ dne úte 11. pro 2007, 09:29, celkem upraveno 1 x.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

na hratelnost mame oba stejny nazor... po hodine hrani sem to vypnul z duvodu nudy :oops:
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

h4__ píše:.... Nějak jsem nepochopil, jak se to má hrát, páč když mám někde nějaký úkol, je tam všude milion vojáků a nebaví mě tam furt přehazovat schopnosti nanosiutu a střílet jak o život, nevím jestli je chyba u mě, nebo jestli ta hra postrádá prvek taktiky...
Prave o to tam de, prepinat oblek a strilet,zakradatet se...Ale jinak relativni nuda...
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Mno nepřijde mi to moc super. Jako je tam super ty funkce toho nanosuitu, ale je fakt hrozná nuda to přepínat. Hratelnost je dost diskutovatelná, fakt, že musim do vojáka vystřílet půl zásobníku, abych ho zabil. A když už mám brokovnici, nemám náboje.

Jedna věc je ale řešená skvěle, i když mám průměrně okolo 40 framů, tak je to krásně plynulý.
golin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

d

Příspěvek od golin »

durod píše:
h4__ píše:.... Nějak jsem nepochopil, jak se to má hrát, páč když mám někde nějaký úkol, je tam všude milion vojáků a nebaví mě tam furt přehazovat schopnosti nanosiutu a střílet jak o život, nevím jestli je chyba u mě, nebo jestli ta hra postrádá prvek taktiky...
Prave o to tam de, prepinat oblek a strilet,zakradatet se...Ale jinak relativni nuda...
chyba je rozhodne u tebe ... mise muzes prijjizdet i tak ze ani jednou nevystrelis. a prepinani nanosuitu... vlidu nevim co vam vadi..
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Ale já vim, myslel jsem to ironicky. Hrál jsem demo na nejtežší a furt jsem byl neviditelnej... Ale není to prostě ono, je to takový hrozně mechanický, nepřidává mi to na hratelnosti, spíš ubírá - já neumim ten můj pocit definovat.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“