Vodní chlazení - vybíráme jednotlivé díly

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Odpovědět
wydlosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wydlosh »

monty.jack píše:Čus, potřeboval bych poradit s jednou maličkostí. Potřeboval bych někde sehnat redukci ze závitu G1/8 na G1/4, tak aby G1/8 byl vnější a G1/4 vnitřní závit.
Potřebuju dát na Thermaltake TMG radiátor(co má nejspíš závit G1/8) fitinku s průměrem 12mm, ale ta se dá sehnat jen v G1/4 provedení.
Viděl sem nějaký redukce různě po e-shopech, ale bez popisu.

Nevíte někdo? Neřešil ste někdo podobnej problém?
Dík za rady.
http://www.gumex.cz/cz/spony_a_spojky/Z ... ALINY/5/31

úplně dole :wink:

//Woyta Co zkusit zelezarstvi?
CPU: Core i5-10400F MB: ASRock B460M-ITX/AC GPU: XFX AMD Radeon RX 6600 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3000 HDD: Kingston A2000-500GB PSU: Seasonic CORE GM-500
monty.jack
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monty.jack »

Díky za rady.
Ještě jen jedna maličkost, nevíte někdo na beton jaký mají radiátory od Thermaltake šroubení pro fitinky?
Já nevím jistě ale myslím, že G1/8 .
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

monty.jack píše:Díky za rady.
Ještě jen jedna maličkost, nevíte někdo na beton jaký mají radiátory od Thermaltake šroubení pro fitinky?
na beton to nevim, ale rekl bych G1/4" ;-) G1/8" jsem snad jeste nevidel;)
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

jestli myslis ty co se davaj do Tt setu
tak maj G1/8
monty.jack
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monty.jack »

Tak ještě budu trošku otravovat.
Nevítě někdo, jakej průtokovej teplotoměr zařadit do okruhu?
Potřebuju takovej, kterej lze použít pro 10/14 hadice nebo alespoň co by umožňoval vyšroubovat z něj fitinky a použít jiný(ale pouze pro G1/4 závit).

Dik.
Thomas CPU Killer 2.0
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thomas CPU Killer 2.0 »

Ahoj potreboval bych poradit mam ted radiatory Alphacool Nexoss Pro III a Extreme II tak jestli je mám zapojit seriove nebo paralelne jde mi o to jestli bude prutok obou radiatoru podobny. Jinak cerpadlo mam D5ku takze i kdyz zapojim seriove tak myslim nebude problem diky :)
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Thomas CPU Killer 2.0 píše:Ahoj potreboval bych poradit mam ted radiatory Alphacool Nexoss Pro III a Extreme II tak jestli je mám zapojit seriove nebo paralelne jde mi o to jestli bude prutok obou radiatoru podobny. Jinak cerpadlo mam D5ku takze i kdyz zapojim seriove tak myslim nebude problem diky :)
nebude , jedine do serie.
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

AlesShi píše:
jestli myslis ty co se davaj do Tt setu
tak maj G1/8
jestli myslite Thermaltake TMG radiatory, tak ty maj 1/4" :wink:
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
natsuhiboshi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od natsuhiboshi »

zdravim,
resim ted trochu dilema, chci poridit ke svymu kompletu 240mm radiatoru jeste 360mm, protoze jeden 240mm je fakt malo... nasel jsem si dva favority, cena je +/- stejna

Black Ice GT Stealth LITE 360 http://casemodding.cz/index.php?pg=deta ... 75&kat=205

Alphacool Radiator NexXxoS Pro III, rev. 2.0 http://casemodding.cz/index.php?pg=deta ... 57&kat=205

popr. jestli vi nekdo o lepsich v dane cenove kategorii, nebo o par stovek drazsich a znatelne lepsich
Core i5-3570k@4,5GHz|Intel DZ77RE-75K|4x8GB Corsair Vengeance 1600MHz|eVGA GTX Titan 6GB@1077Mhz core|OCZ RevoDrive 3 240 GB
miskoboss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od miskoboss »

natsuhiboshi píše:zdravim,
resim ted trochu dilema, chci poridit ke svymu kompletu 240mm radiatoru jeste 360mm, protoze jeden 240mm je fakt malo... nasel jsem si dva favority, cena je +/- stejna

Black Ice GT Stealth LITE 360 http://casemodding.cz/index.php?pg=deta ... 75&kat=205

Alphacool Radiator NexXxoS Pro III, rev. 2.0 http://casemodding.cz/index.php?pg=deta ... 57&kat=205

popr. jestli vi nekdo o lepsich v dane cenove kategorii, nebo o par stovek drazsich a znatelne lepsich
co mas za cerpadlo?

ja bych osobne bral ten Black ICE
Apple Macbook Pro 13" late 2011 - přejděte na Apple
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

black ice muzu vrele doporucit...az sem se divil :)
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

no, jenze black ice lite je horsi nez nexxxos pro...black ice stealth je lepsi nez nexxxos pro a trosicku horsi nez nexxxos xtreme...
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to ano, ale kdyz sem dal na ten svuj black ice LT 4 120tky tak chladi uplne nadherne :)
miskoboss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od miskoboss »

MaWa píše:no, jenze black ice lite je horsi nez nexxxos pro...black ice stealth je lepsi nez nexxxos pro a trosicku horsi nez nexxxos xtreme...
no ja jsem ho doporucil taky kvuli tomu, ze by ten Black Ice mel byt mene restriktivni
Apple Macbook Pro 13" late 2011 - přejděte na Apple
natsuhiboshi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

cerpadlo mam Laing DDC-Pumpa 12V DDC-1RT, tak by to snad melo utahnout, planuju koupit casem top od OClabs... takze doporucujete spis Black ICE Lite nez nexxos PRO ?
Core i5-3570k@4,5GHz|Intel DZ77RE-75K|4x8GB Corsair Vengeance 1600MHz|eVGA GTX Titan 6GB@1077Mhz core|OCZ RevoDrive 3 240 GB
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Ber Black Ice GTS, je stejný jak Nexxxos Pro a je trošku víc kvalitní. Potom je vyšší řada a to Black Ice Extreme vs. Alphacool Nexxxos Extreme :wink:
Sinergy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinergy »

Zdarec

Vodou chladim už asi rok - ale teď mám trošku problem jak pokračovat dal - potřeboval bych pokecat s někym zasvěceným - Pročet sem tu kde co a spíš mě zajímaj konkrétní názory a zkušenosti než obescné rady.

jen trochu nastínim situaci - začínal sem komplet SETem od TITANU ( NIKITA ) teď sem rozšířil o nějaké komponenty a pořídil i novej HW a řešim jak to spolehlivě uchladit.Zdá se mi slabá pumpa a váhám i o blocích.

Poradí někdo ??????

Jestli má někdo náladu a čas Moje ICQ **215**067**312** (je to rychlejší a online bývám celkem pořád)

WC forever :D

//Woyta FAQ?
natsuhiboshi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

toho ze existuji vyssi rady jsem si plne vedom, o tom zadna, ale jsem jen chudy student :)
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

natsuhiboshi píše:cerpadlo mam Laing DDC-Pumpa 12V DDC-1RT, tak by to snad melo utahnout, planuju koupit casem top od OClabs... takze doporucujete spis Black ICE Lite nez nexxos PRO ?
tak znova, black ice lite je mene vykony nez nexxxos pro, ale zase je levnejsi. vykonove jdou v podstate gts lite - nexxxos pro - gt stealth - nexxxos xtreme - gt xtreme...
ten gts lite ma o tretinu mene materialu nez gt stealth. to se "nekde" projevi :wink:
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Projeví se to maximálně na hmotnosti, protože lamely a žebra jsou z mědi, jen zbytek je hliník ... :roll:
Odpovědět

Zpět na „Voda“