Lenovo zkušenosti?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Semi
Začátečník
Začátečník

Lenovo zkušenosti?

Příspěvek od Semi »

Ahoj
1)máte někdo zkušenosti s lcd Lenovo/Ibm

2)konkrétně mě zajímá 22" L220x s rozlišením 1920x1200

3)nebo víte někdo o dalším 22" lcd s tímto rozlišením

Díky
Amd Athlon 64 X2, ASUS M2N SLI DELUX, 2GB, Gainward 8600, Hitachi 7K250 160GB 8MB SATA
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

uprimne na tom neprectes ani tohle forum, aniz bys monitor nemel dale nez cca 40cm. ta 20'' ma o 0.01mm vetsi roztec a i to je maly, tohle je jeste mensi, byl bys total vis kde :wink: nema to smysl, porid bud 24'' nebo 22'' klasickou

jinak s temahle lcd nemam zadny problemy, vzdy delali dobry veci
Semi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Semi »

IkE Blaster píše:uprimne na tom neprectes ani tohle forum, aniz bys monitor nemel dale nez cca 40cm. ta 20'' ma o 0.01mm vetsi roztec a i to je maly, tohle je jeste mensi, byl bys total vis kde :wink: nema to smysl, porid bud 24'' nebo 22'' klasickou
No tak toho bych se nebál na notebooku mám 1400x1050 a je to jenom 14" navíc není problem si zvětšit písmo

Tady by mělo být všechno krásně jemný a ne kostrbatý jako třeba na klasickým 22" LCD

Jde mi o to jak je na tom Lenovo s kvalitou
Amd Athlon 64 X2, ASUS M2N SLI DELUX, 2GB, Gainward 8600, Hitachi 7K250 160GB 8MB SATA
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

no brat ti to nebudu, 22'' maj tu roztec zase az moc velkou, to mas pravdu. ale stejne jako 19'' 1280x1024 imho

samozrejme podle vzdalenosti.

jinak drive jsem se setkal jeste s jednim, taky od lenova, ale tohle bude asi nastupce, takze ten neres. jiny snad ani nejsou
Semi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Semi »

No a o kvalitě Lenovo monitoru něco nevíš? Já jestli nemám radši počkat na nějakého Samsunga
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

no moc se jich neprodalo, ale i tak stiznosti nebyly. pry horsi odezva a uhly, jasem a kontrastem pry nadprumer, barvy pry tez velmi dobre (osobne jsem ho netestoval, kolega)

vic moc nevim
Semi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Semi »

Nikdo další se s Lenovo/Ibm LCD nesetkal ??
Moralles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Moralles »

pisou ze to je S-PVA to uz dost napovida jak na tom bude s barvama uhlama.
jinak IBM lcd jsem nikdy nevidel ale pokud to bude stejne kvalitni jako delaj notasy tak bych se toho nebal.
Nikon FE + Tokina 24/2.8, Canon 300D + 450D + 18-55 IS (polarizak hoya) + Helios 44-2 http://hdsunset.blogspot.com/
RaGeBbit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Lenovo zkušenosti?

Příspěvek od RaGeBbit »

Tento monitor mám více než rok a už od výroby měl vpravo nahoře mírně rozklížený kryt. Za tu dobu se mezera rozrostla na asi 20cm, v nejširším místě má 2mm, dovnitř monitoru vidět není. Má někdo podobný problém? Nevím, jak vypadá vnitřní konstrukce, může to vyústit v závažnou nejen kosmetickou závadu? Nerad bych byl bez monitoru měsíc během reklamace a navíc riskoval, že mi ji softcom, který je tím prý pověstný, vůbec neuzná.

Jinak dojme vesměs pozitivní, už při vybalení samé příjemné překvapení, výborný stojan, barvy nádhera, horší úhly jsou nesmysl, rozhodně ve srovnání s TN panely. Už při malé změně úhlu pohledu se sice trošku měněj barvy, ale dost málo a dál se dlouho nic nemění a i při pohledu úplně ze strany zůstává solidní kontrast.
PC_1: GA-EP45-DS3, Intel C2D E7400, nVidia 9600GT, 2x2048M DDR2 800MHz CL4 A-DATA/EE, Fortron 400W BlueStorm.
PC_2: MSI K9N Neo-F nForce 550, Athlon AM2 3800, nVidia 9600GT, 2x512MB DDRII Corsair 675MHz
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“