Monitor na hry

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
PersonalComputer
Začátečník
Začátečník

Monitor na hry

Příspěvek od PersonalComputer »

Potřebuji nový monitor, hlavně na hry, důležité je aby mi ho utáhla grafika (X1950GT). Našel jsem si tento: http://www.alza.cz/19-lcd-eizo-s1911sh- ... d68856.htm
Pravda, je to jen 19" ale od EIZA... Nebo mám zvolit jiný ?
Case: Be Quiet "Dark Base" 900 CPU: i7 7700K 4.0GHz MB: MSi Z170M3 Gaming RAM: Crucial Ballistix Sport 2400Mhz GPU:MSi GTX 1070 Gaming X 8GB HDD: Seagate Desktop 2TB PSU: Corsair RMx 750W OS: Windows 10 Home 64bit Keyboard: Cherry MX Board 6.0 Mouse: Razer DeathAdder Chroma
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

nemas to uz lepsi si koupit wide 22ku Samsung 2232BW? Byl jsem odpurce wide... ale po tydnu pouzivani a hrani to nema chybu a pokud vim tak se jedna o nejlepsi monitor co se tyce odezvy na trhu :wink:
PersonalComputer
Začátečník
Začátečník

Co jsem čet tak tenhle monitor prý trpí nádechem do červena.
Case: Be Quiet "Dark Base" 900 CPU: i7 7700K 4.0GHz MB: MSi Z170M3 Gaming RAM: Crucial Ballistix Sport 2400Mhz GPU:MSi GTX 1070 Gaming X 8GB HDD: Seagate Desktop 2TB PSU: Corsair RMx 750W OS: Windows 10 Home 64bit Keyboard: Cherry MX Board 6.0 Mouse: Razer DeathAdder Chroma
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

coz vyrovnas v osd monitoru, ma tam nastaveni rgb, r na 46 a bl 53 a mas pekne barvy. testovane sondou a dobry ;)
Infernal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Infernal »

Kup si HP Pavilion W2207H .........netrpi nicim negativnym..recenzie ked citas tak su merane profesionalne...ked to pouzivas ziadny zapor nenajdes ver mi...je to uplne super monitor
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
PersonalComputer
Začátečník
Začátečník

Tak o tom jsem zase četl že je mizerně slícovaný, vrže a rozpadá se :D Fakt nevím, hlavní je aby to utáhla moje stávající karta.A co to EIZO ? Jestli to chápu dobře Eizo je něco jako RR mezi monitorama.
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

z dob CRT si odneslo dobre jmeno a i ted dela dobre monitory, ale samsung a HP mu silne konkuruje, ne-li je jeste lepsi. A ten nadech do cervena - to je neschopnost uzivatelu si monitor seridit v OSD... i to HP je dobre, ale je leskle, takze kdyz mas za sebou treba zaluzie nebo tak tak to neni uplne to prave orechove a samsung na tom bude lip i co se tyce odezvy...
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

jj presne tak. hadat se nebudu co je lepsi. doporucuji osobni navstevu obchodu :wink:
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“