K čemu počítačovou skříň, když stačí stůl?
Moderátor: L4mka
- tomoas
- Nováček

-
K čemu počítačovou skříň, když stačí stůl?
Čau,
Díval jsem se na tuto recenzi jak z PC stolu udělat i PC skříň ( http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=51)
Tak bych se chtěl zeptat jestli jste to taky někdo skoušel popřípadně i nějaké vaše foto... A co teploty změnily se ? k horšímu nebo k lepšímu?
Neznáte nějaké stránky kde jsou podobné recenze?
Díval jsem se na tuto recenzi jak z PC stolu udělat i PC skříň ( http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=51)
Tak bych se chtěl zeptat jestli jste to taky někdo skoušel popřípadně i nějaké vaše foto... A co teploty změnily se ? k horšímu nebo k lepšímu?
Neznáte nějaké stránky kde jsou podobné recenze?
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- CreAtive_34
- Začátečník

-
- Apophis.k
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- tx3rf
- Začátečník

-
Prijde mi to zbytecny... po****s stul a este starej case. Ani to co je na PCT se mi nelibi. To prohledny plexi je strasny. Kdyz uz, tak bych to udal tak aby to nebylo naocich, todle strasne bije do oci, kabely koukaj... des... Osobne bych to neudelal, nejsem na to moc manualne zrucnej a nechci nicit bezucelne nabytek. Kdyz, tak raci postavim nakej HTPC system, s tim, ze to pujde designove do mistnosti..
- Ali.g.i
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- lukazkiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Také mi uniká význam. . .Jak už bylo psáno, chápal bych to, kdyby byl "přdní panel" v podobě jako zbytek stolu a měl by to někdo v místnosti, kde nechce, aby byl PC na očích. Takhle mi to nepřipadá praktické.
„Když jde člověk stále rovně, daleko nedojde..."
Tuning, zlepšení jízdních vlastností automobilu, má nejlepší výsledek, pokud zdokonalíme jednu konkrétní součástku. Najdeme ji mezi sedadlem a volantem. . .©
Tuning, zlepšení jízdních vlastností automobilu, má nejlepší výsledek, pokud zdokonalíme jednu konkrétní součástku. Najdeme ji mezi sedadlem a volantem. . .©
- kubeskuku
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
stul
je to na hovno pc ve stole pro sracky nejde dleat modding a chlazeni stoji za nic 
mb:gigabyte: ga-m52l-s3 cpu:sempron-3,2GHz
gpu:asus en8600gt 512mb ram:a-data ddr2/800 3x1Gb
hdd:segate 250Gb sata2 zdroj:350w/12cm fan
bedna:ca codegen-c9 monitor:aoc 17´´
klaveska,myš,repromon.,pc=modding
gpu:asus en8600gt 512mb ram:a-data ddr2/800 3x1Gb
hdd:segate 250Gb sata2 zdroj:350w/12cm fan
bedna:ca codegen-c9 monitor:aoc 17´´
klaveska,myš,repromon.,pc=modding
- Flegy
- Mírně pokročilý

-