No je to nic moc....,ale to deěá to CPU....,teda určitě.. a to jsem si říkal...,že jsem zarodilej "Amdéčkař"Tak koukám....že asi přeskočim na "inteláka"Nebo si počkám ja to podělá AMD s AM2+
srebalat píše:mam HD3850 256mb a uz mam objednany S1, ale chcem sa spytat, ci nahodou ho neskusal uz niekto osadit na tuto kartu, on tam sice pasuje, ale ked sa odobere stock chladic a da sa accelero, tak problem je, ze nechladi stabilizatory, jedine ma napada ofukovat ich 12cm vetrakom na 5V, len neviem, ci by to stacilo.. uchladil by to? nema dakto tu S1 na tejto karte?
Mám objednanou 3850 a S1 a doufám že tam nějak přidělám ten chladič co je tam přibalený - byl na stab. X19x0
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
Uzkej je podle mě akorát -> ty VMR jsou +/- velký jak paměťové čipy (viz obr.). Ten chladič je stejně široký jak chladič na paměti -> myslím tedy že je to OK
Dýlka nevadí, pilka si s tím poradí
srebalat píše:mam HD3850 256mb a uz mam objednany S1, ale chcem sa spytat, ci nahodou ho neskusal uz niekto osadit na tuto kartu, on tam sice pasuje, ale ked sa odobere stock chladic a da sa accelero, tak problem je, ze nechladi stabilizatory, jedine ma napada ofukovat ich 12cm vetrakom na 5V, len neviem, ci by to stacilo.. uchladil by to? nema dakto tu S1 na tejto karte?
Mám objednanou 3850 a S1 a doufám že tam nějak přidělám ten chladič co je tam přibalený - byl na stab. X19x0
Taky mam na HD 3850 objednaný S1. Bude třeba něco dávat na ty stabilizátory když to ještě budu ofukovat 120mm ventilátorem na 12V ?
Zdravim, mam Sapphire Radeon 3870 a muj problem vezi v tom, ze kdyz hodim jadro na 862MHz tak mi pak jede porad na 862 a neprepina se do 2D, je to stabilni, ale problem je, ze do jadra to cpe porad vysoky napeti a tim padem jsou vysoky teploty v idle, mam tam ten upravenej bios tak nevim jestli to muze byt tim...
Nesedí, musí se přefíknout... ten pasiv na VRM - viz. click
Naposledy upravil(a) Smeli dne úte 11. pro 2007, 21:17, celkem upraveno 1 x.
tak znova....pomalu pro mene chapave. podivej se na tu fotku co je vejs. mas tam dlouhej pasiv. podivej se na sirku zeber a pote se podivej na sirku konce (tomu se rika zakladna). co vidis? pokud jsi alespon trosku vnimavej, vidis ze zakladna je siroka cca 5mm a zebra cca 10mm... jeste ti to nedoslo?
Flegy píše:tak znova....pomalu pro mene chapave. podivej se na tu fotku co je vejs. mas tam dlouhej pasiv. podivej se na sirku zeber a pote se podivej na sirku konce (tomu se rika zakladna). co vidis? pokud jsi alespon trosku vnimavej, vidis ze zakladna je siroka cca 5mm a zebra cca 10mm... jeste ti to nedoslo?
Nechápu co mi říkáš...
Přefikne pasiv na VRM na půl a žebra "zasekne" do sebe, přičemž základny přilepí na VRM... nebo mi uniká něco...
nazdar
koupil jsem 3870 od Club 3d a potřebuju se zeptat na chlazeni
když zapnu počítač tak větraček zahuči jak vysavač pak se hned spomali
v klidu to mam tak 45-48 ve hře tak 80-85, ale větraček se furt otači tou pomalou rychlosti skousel jsem taktovat 825-1306 po chvilce pada
810-1290 pada i po přetaktovani se to otači pomalu
ma to takhle bejt nebo jak to je popřipadě mi poradte nejakej programek
na zvašeni otaček chladiče
omluvte moji češtinu jsem odjinud