Blue and White__my first mod

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Evit4v
Nováček
Nováček

Blue and White__my first mod

Příspěvek od Evit4v »

Tak toto je můj první modding snad se bude líbit.

Můj stroj:
Deska: - ASROCK MB 4CoreDual-SATA2 (775,via,DDR2,AGP,PCIE,2xSATA2R,2x133,7.1,LAN)
CPU: - Intel Core2 Duo E4500 2,20GHz 2MB 800MHz 775pin BOX takt na 2,70GHz
Grafická karta: - VGA Sapphire HD 3850,256MB DDR3,2xDVI-I,CFx,HDMI,PCI-E
HDD: - Western Digital Caviar SE WD2500JS - 250GB SATA II
Paměť: - 2x512 MB Ram 533MHz DDRII
Zdroj: - 400W
CD/DVD/RW: - DVD-RW LG 16*
Zvuk: - SB Live ! 5.1

Další: - Eurocase LCD HW monitor displej bílý, Primecooler PC-AFSC3s, Primecooler PC-C8025L12S White, Revoltec Cold Cathode 30cm, Blue CoolerMaster TLF-S82-EB-GP

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Jinak v dnešní dobe je přidán ještě 1 modrej neon na levý bok aby osvítil CPU atd. a v panelu místo regulátoru na 1 fan sem dal modře podsícenej regulator na 3 fany.

Jakmile nafotím foto ze současné doby ihned je sem přidám :)
Jinak kdo má zájem tám první fotky co vypadal můj PC po úpravě vypadal takhle http://www.casetuning.ic.cz/parametre_tuning_zdenda.htm
Naposledy upravil(a) Evit4v dne ned 17. úno 2008, 19:39, celkem upraveno 4 x.
Stany002
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stany002 »

Hele nechci nic řikat, ale za tohle ti tu kluci umejou hlavu žes to nežral :-D Možná jen ta bočnice je poměrně slušná. Jinak se máš na co těšit!!!! :wink:
PC cpu: X2 4000+ 2,3Ghz + cpu cooler Hyper 212,motherboard: ASUS M2A-VM, GK: ASUS 7950GT+acero S1, RAM: 4x512 Kingstone PC2 5300 667Mhz, Zdroj: Sharkoon SILENTSTORM 480W, HDD: Western Digital WD2500 250Gb LCD: Acer 19'' AL1916
Evit4v
Nováček
Nováček

Příspěvek od Evit4v »

Já s tím nicméně počítám ale aspon uvidím jak na tom sem a čím se mám do budoucna poučit :)
Stany002
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stany002 »

No tak prvně ti umejou hlavu ze jsi necetl pravidla a nemas to tu i s postupnym menenim. Nemas tu foto case pred upravou atd. Pak ti řeknou že udělat dvě dídy do bočnice umí každej. Taky nemas zadnou úpravu masky a ty tvoje barevny zaslepky maj taky švich . No oni ti povy ten zbytek :D
PC cpu: X2 4000+ 2,3Ghz + cpu cooler Hyper 212,motherboard: ASUS M2A-VM, GK: ASUS 7950GT+acero S1, RAM: 4x512 Kingstone PC2 5300 667Mhz, Zdroj: Sharkoon SILENTSTORM 480W, HDD: Western Digital WD2500 250Gb LCD: Acer 19'' AL1916
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

tak ja se do tebe pustim :) . ten predek bch udelal asi uplne novej, preci jen ta "vlnka" je takovej rusivej element. chtelo by to nastrikat, naky pekny tlacitka a ledky. na ten panel od EC ses mel vytento, je to vesmes k nicemu. jedina uzitecnost jsou hodiny :)
Evit4v
Nováček
Nováček

Příspěvek od Evit4v »

No s panelem mám v plánu ještě místo tech der dole to vyříznout a dat tam pletivo a predelat vnitrek jako je kabelaz,new chladic na CPU a jeste neco kdyz me neco napadne :)
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

osobne bych zvolil jinou barevnou kombinaci (modra-cerna, cerno-cervena...), ale pekny... teda az na predni panel, ten tam vylozene nepasuje, tam je potreba zamakat
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Stany002 píše:No tak prvně ti umejou hlavu ze jsi necetl pravidla a nemas to tu i s postupnym menenim. Nemas tu foto case pred upravou atd. Pak ti řeknou že udělat dvě dídy do bočnice umí každej. Taky nemas zadnou úpravu masky a ty tvoje barevny zaslepky maj taky švich . No oni ti povy ten zbytek :D
Tahle sekce se zabyva rozdelanymi ale i hotovymi mody, to ze sem dava v podstate finalni vysledek sve dosavadni prace, ktery ceka na dalsi upravy je jedno. Dve diry do bocnice kazdej udelat neumi, jak to mnozi co zde ukazali sve "mody" predvedli.

Jinak co se tyce modu samotneho, prijemna kombinace, cerna by to kazila a v tomhle odstinu modre by ta modra v cerne zanikla. Na predku se pravdepodobne jeste bude pracovat, ale to uz je vec napadu a samotnych zkusenosti moddera jestli je schopen naplanovane upravy provest. Mozna co se mi dost nelibi je ten vetracek v bocnici, docela to tam kazi. Mozna ho nejak zakomponovat do celkoveho designu nebo se ho zbavit uplne. Jinak vec za kterou tu bude rvat hodne lidi - sundej tu nalepku ze predu. A ty zaslepky, no je videt ze umysl byl dobry, stridani bile s modrou, ale nekoresponduje to se zbytkem, takze bych tam spis nechal prozatim tu bilou a po zapracovani na predku se rozhodoval, preci jen mas bilou ve predu a modrou vzadu, tak bych to i nechal a netahal ji tam takhle nasilne v podobe zaslepek.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

pripominy mi to muj "ultra supa mod" plnej sviticich blbosti, uvedom si, ze ten pocitac ti nepobezi jenom pres den.. A ze prvni tejden, mozna dva z toho, ze ti to osvetluje pulku baraku budes fakt nadsenej a u kamaradu nejveci machr. Ale casem ti dojde, ze ti to svetlo vadi, hlavne v noci. Vim co ta jedna katoda dokaze... strasny svinstvo... Kdyz svelo tak UV a ne tydle diody a klasicky studeny katory... Rozmysli si to dobre :wink: Jinak je to takovy ruznorody... Mne se ta bedna nelibi, ten EC je strasnej.
Apophis.k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apophis.k »

no, Není to nic zvláštního, modrá barva podsvícení se mě osobně zž nelíbí, kdysi to do PC cpal každej, takže už je to moc okoukaný...

Jinak by to určitě chtělo nějak upravit ten přední panel, takhle to nevypadá moc dobře...

GoodLuck
Intel Core2Duo E6300@3,3GHz (Coolermaster Gemin II)
Gigabyte P965 DS3 + Thermalright HR-05 SLI
TwinTech GeForce 8800GT zatím 650/1670/1900
2x512MB+2x1GB Corsair TwinXMS2 800MHz@944 MHz CL5
Samsung 250GB
Evit4v
Nováček
Nováček

Příspěvek od Evit4v »

Dík za všechny připomínky,s tím panelem se jeste poperu tak uvidím jak to dopadne :)
CreAtive_34
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CreAtive_34 »

je to docela dobrý někdo nemá ani to (HUGO RULEZZ :lol: ) ale co si pohrat s tmelem a udělat tu vlnku i na krytkách :wink: jinak držim palce do budoucna
Y510p - 4700HQ, 16GB DDR3, EVO 850 500GB, 2x 750m sli
praalien
Nováček
Nováček

ale jo

Příspěvek od praalien »

mně se to líbý , jen ty kabely nicmoc ale celkově vzato moc povedený neni to přeplácaný nic ...fakt goood :-) jentak dál.
Evit4v
Nováček
Nováček

Nové foto

Příspěvek od Evit4v »

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tak sem přidal pár foteček moc nového tam není čekám ted na new zdroj od Fortronu 500W a new chladič na CPU tak pak zas dodam foto :)
Nightavanger
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nightavanger »

nvm me se to moc nelibi prijde mi to moc vsedni
lord_sef
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lord_sef »

skus si trosku pohrat s tema kabelama, a uvidis ze to bude zase o neco lepe vypadat..
Evit4v
Nováček
Nováček

Příspěvek od Evit4v »

Jasně mám objednannej ten zdroj tak pak se stou kabeláží skusím poprat :)
Evit4v
Nováček
Nováček

Další foto

Příspěvek od Evit4v »

Tak mi přišel new zdroj a chladič na CPU tady nějaké to foto.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

vykasli se na klasickou studenou katodu a porid si UV, ty oflexovany kably od zdroje pekne svitej, kamos ma to samy a koupil UVcko a fakt luxus, ale nesmis to s tema kabelama prehnat no, musi to mit nejakej rad, a to u tebe fakt postradam, zatim :-)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“