Webkamera Microsoft live VX 3000-prosim o radu
- Teffel
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Webkamera Microsoft live VX 3000-prosim o radu
prosim o radu.chem zmeniť cestu ukladania zaznamu, no menu nastaveni kamery to neumožnňje.nahrane video uklada na disk C :C:\Documents and Settings\teffel\Dokumenty\LifeCam Files.
ja potrebujem ukladať video na iny disk
existuje nejaka finta ako tuto cestu zmeniť?diky
ja potrebujem ukladať video na iny disk
existuje nejaka finta ako tuto cestu zmeniť?diky
Case Thermaltake VD4000BWS,E6600 3.70 Ghz,Asus Striker Extreme,4x 1GB A-DATA 930Mhz, 8800GTX,2xRAID-0 4x Barracuda ES 250GB 16MB,Creative X-FI Fatal1ty,Enermax Galaxy 1000W, BenQ FP241W,Logitech Z-5500,Sharkoon X-Tatic 5.1,Key G 11,Razer Copperhead,
- hanz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel tuto kameru neznám a tak je můj nápad zcela teoretický.
Nicméně pokud kamera (resp. její ovládací soft) změnu umístění neumožňuje, zkusil bych celou cestu (nebo alespoň několik posledních částí) vyhledat v registrech a popř. změnit tam... třeba to pomůže.... snad. (vystříhal bych se však toho psát cestu na jakékoli výměnné médium - při jeho absenci by mohl program havarovat)
Nicméně pokud kamera (resp. její ovládací soft) změnu umístění neumožňuje, zkusil bych celou cestu (nebo alespoň několik posledních částí) vyhledat v registrech a popř. změnit tam... třeba to pomůže.... snad. (vystříhal bych se však toho psát cestu na jakékoli výměnné médium - při jeho absenci by mohl program havarovat)
- Teffel
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
no skšal som to vyhľadat v registroch ale je tam len cesta toho softweru kde je to inštalovane.cesta zapisu zaznamu tam nie je nikde -aspo¨som nenašiel
Case Thermaltake VD4000BWS,E6600 3.70 Ghz,Asus Striker Extreme,4x 1GB A-DATA 930Mhz, 8800GTX,2xRAID-0 4x Barracuda ES 250GB 16MB,Creative X-FI Fatal1ty,Enermax Galaxy 1000W, BenQ FP241W,Logitech Z-5500,Sharkoon X-Tatic 5.1,Key G 11,Razer Copperhead,
- NobodyLovesMe
- Začátečník
- Teffel
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
existuju aj ine programy na zachytavanie videa okrem AMCAP?dikz
- NobodyLovesMe
- Začátečník
Proč?Nevyhovuje?Většinou to dávají na CD k webkameře zdarma.Jinak je to samozřejmě placený software.Já mám nějakou verzi 8.11.Úplně to stačí.Teffel píše:existuju aj ine programy na zachytavanie videa okrem AMCAP?dikz
Většina těch programů je shareware,třeba: http://www.instaluj.cz/search.php?searc ... id_lang=CZ&
Až na AMCap nemám s programy na zachytávání videa z webkamery žádnou zkušenost,takže ti už moc neporadím.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
- Teffel
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
skoda je to demoverzia.vyhovuje, len ked nahravam aj zvuk tak to velmi sumi.tak som chcel vyskusat aj iny.original softwer od microsoftu robi aj lepsiu kompresiu no nevyhovuje mi niektorych nastaveniach.
a neviem ako mam kupit tu plnu verziu
a neviem ako mam kupit tu plnu verziu
- NobodyLovesMe
- Začátečník
http://www.brothersoft.com/downloads/ca ... ebcam.html
tady jsem něco našel,je tam i pár programů free.Chce to vyzkoušet.
tady jsem něco našel,je tam i pár programů free.Chce to vyzkoušet.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "