Problem s wi-fi pres ZyXEL P-320W

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
kenas
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problem s wi-fi pres ZyXEL P-320W

Příspěvek od kenas »

ja zas reknu muj problem... Mam ZyXEL P-320W a pres LAN net funguje super, ale s wi-fi mam problem. Kdyz jsem to zapojil poprve, tak hned jel, ale ted s tim mam problem. Mam plnej signal ale po zadani hesla se beztak nepripojim. Zkousel jsem nahrat novej firmware pro router, ale taky nic.

Na stolnim kde to jde pres LAN jsou XP a na notasu jsou Visty.

Ted tak testuju a zda se, ze kdyz dam no security, tak se pripojim. Jinak zabezpeceni pouzivam WPA-PSK. Je mozny ze je to neco s timdle.

Jeste se chcu zeptat, k cemu presne slouzi OTIST? Mam ho mit pustenej nebo ne?
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. (Albert Einstein)

CPU: C2D E6300 @ 2800MHz | MB: Asus P5B Deluxe| GPU: Sapphire X1950Pro 256 DDR3 | Pameti: 1GB Corsair XMS2800 MHz CL 4-4-4-12 & 2x 1GB A-Data EE 800MHz CL 4-4-4-12 | HDD: Seagate 250GB 16MB 7200o. | Zdroj: Enermax Liberty 400W | Zvukovka: Creative Audigi SE 7+1 | Case: Coolermaster Centurion 5 |Mechanika: LG DVD-RAM H20L | Repra: Creative T6060 | Monitor: Samsung 206BW |
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

jediny co ti muzu doporucit, je vyzkouset zadat na nb pevnou ip a vsechny tyhle udaje, ovladat to pres blbej windows wifi panel a po nastaveni automatickyho pripojovani zakazat a nasledne povolit v hardware (bez vypnuti pc)

me to pomohlo a nadale slape v pohode (i s aut. pridelenim ip, ale je to pomalejsi)

blblo mi to jak u xp, tak u vist, visty mi jej nacetly rychleji
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“