AKG K416 P nebo jiné?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
orbion
Začátečník
Začátečník

AKG K416 P nebo jiné?

Příspěvek od orbion »

Cau tak sluchatka na domaci poslech uz mam vybrany, nakonec zvitezily Senn HD595. Ted resim problem s tim jaky si vzit ven protoze HD595 nemuzu vzit s sebou do skoly do prace ani jentak kdyz jedu po praze. Uz kvuli ty redukci, kdyz zacne prset a navic sou otevreny.

Takze sem se podival a nasel jsem tohle http://www.audiovision.cz/AKG/602-AKG-K-416-P-.html

Sou to jedny z tech lepsich mini AKG akorat nemaj ten tlumic okolniho hluku kterymu moc neverim a kterej stoji o dalsi 1k navic.

Mate s nima nebo podobnejma nekdo skusenosti. Pripadne jestli znate neco lepsiho co byste mi mohli doporucit. Na cene nesejde. Diky :)
kareljefranta
Nováček
Nováček

Příspěvek od kareljefranta »

Tak me se docela libily seny hd 25 SP. Sou uzavreny, dost lehky, ale pritom se zdaly pevny. Pri poslechu neni nic slyset a to v roli posluchace, (tam je slyset akorat hudba :-D ) tak ani v roli druhe osoby. Na a cena, tak jestli na ni opravdu nesejde, tak ok.
Ymmärrätkö suomea? Ei? Että on eriskummallinen.
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Ty Senny jsem měl. Přenosné sice jsou, ale vypadal bys, jako E.T. -> ty náušníky jsou celkem velké (myslím hloubku). Ale zvukově jsou na tom hodně slušně, hlavně co se basů týče i izolace byla taky good, ale mezi lidi bych si je nevzal.
Přepokládám, že jsi test přenosných sluchátek na avmanii četl -> sluchátka AKG tam nijak skvěle nedopadli.
Já bych možná ještě chvíli počkal s čím příjde Audio-technica - na headphones.cz mají pár přenosných modelů už v nabídce, ale ještě je neprodávají. http://www.headphones.cz/inshop/prenosn ... 3-bk-1.htm a http://www.headphones.cz/inshop/prenosn ... sj5-bk.htm
orbion
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orbion »

Jo ty Senny jsem slysel a hrajou slusne jenom ten vzhled je dost vystredni, nijak moc by mi to asi nevadilo ale zase jestli mam vypadat jako martan tak uz si vezmu na sebe nejaky High-end AKG s jejich konstrukci a nebo ty HD595 :)

Recenze na avmanii jsem cetl. Jsou tam otestovana akorat AKG K 27i a 412P....416P se muzou chovat uplne jinak...dam spis na to co slysim nez na to co si v testech prectu precejenom kazdy ma jiny sluch a vkus.

Portapro a jim podobne nechci spis jsem uvazoval o investici do neceho lepsiho...3000 za ty Senny je sice dost ale to jsem porad jeste ochotny dat.
Uvidim az si poslechnu ty AKG ..nechci delat moc kompromisy a poridit si co nejlepsi prenosnej model... :)

//audio technica me nejak moc nepresvedsila mel sem od nich dva domaci modely a za ty penize opravdu nic moc takze me celkem sklamali...ale ty prenosne modely si urcite poslechnu, muze to byt uplne neco jineho..
orbion
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orbion »

No hlavne si to potrebuju poslechnout. Nevíte někdo o nějakém místě kde bych měl tu možnost. Potřeboval bych neco v Praze kde budou mít slušný výber dobrých přenosných sluchátek. Jde mi hlavně o ty AKG a to model 416P.

Popr. Nevite jestli headphones.cz nemaji nejakou pobocku v Praze? Do Brna je daleko a chtel bych si poslechnout ty nove Audio Technica az budou, jenze jsem je nikde jinde nenasel. Diky
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“