Prosím neví někdo jak naklonovat harddisk v poli RAID 0 třeba na jiný disk (bez RAID) anebo na DVD-RAM (9,4GB). Skoušel jsem CloneGenius, HD Clone, Acronis True Image a žádný program nepodporuje klonování v poli Raid. Jde o to, že jsem jsi nainstaloval WinXP s ovladači a pár programú k tomu a nevím o žádným programě. Kdyby jste někdo vědeli jak nato tak bych byl moc rád.
Moje sestava: MSI K9N Platinum, AMD Athlon 64 3500+, 2x1024 DDR2 A-DATA 800MHz 4-4-4-12, 2x200GB Seagate Raid-0, SB Audigy 2ZS Platinum, LG GSA-H12L, Toshiba SD-M1912, Chladiče: Asus Silent Square Pro, 2x8cm v predu, 1x8cm vzadu, 1 na každý HDD, Zdroj: Point Of View Tagan 650W
Klonování HDD v poli RAID 0
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- daviz01
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- daviz01
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Podla toho jaký zálohy. Zálohu jsem si udělal pomocí Acronis True Image, ale takovou nechci. Já bych potřeboval kompletní klon disku, anebo něco podobný jako co dělá CloneGenius. Vytvoří si boot cd a pak umí klonovat anebo uložení do image. Taký image bych potřeboval. Jde o to že když se mi např. pokazí Windowsi abych je nemusel znova instalovat. Taký image by byl dobrej. Záloha je k ničemu když máš třeba už nainstalovaných 100programů a třeba 10 her. Já mám ted úplne prázdnej disk a chci ho bud naklonovat anebo nejakej program jako je CloneGenius že si vytvorí Boot CD a pak dokáže obnovit súbor z image. Ale ten nepodporuje Raid. Volná kapacita disku je oklo 386GB z 391GB.