Unreal Tournament 3
Moderátor: Baneshee
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nie, mal by byt na full verziu hry ktora podla gamerankings vysla 19.11. 2007.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- pilarius
- Začátečník

No tak konecne to mam doma. Cestina je mizerna a pro me nehratelna (vsechny 3 predchozi UT jsem hral v anglictine), nastesti se to da snadno prepnout pres ini z CZE na INT.
Stale je online pomerne malo serveru, coz je skoda. Chybi mi tu hratelny Malcolm. Nechapu, ze tu neni, kdyz jeho model ve hre je (treba v cinematics).
Grafika je skvela, hratelnostne to je podle me srovnatelne s UT, trosku horsi nez UT2004. Na X1950GT 512MB pretaktovane trosku nad Pro to beha skvele na maximalni detaily 1024x768 vetsinou 30-60fps (omezovac jsem nechal zapnuty). Az se pokocham grafikou, tak to trosku snizim, aby se lepe hralo.
Stale je online pomerne malo serveru, coz je skoda. Chybi mi tu hratelny Malcolm. Nechapu, ze tu neni, kdyz jeho model ve hre je (treba v cinematics).
Grafika je skvela, hratelnostne to je podle me srovnatelne s UT, trosku horsi nez UT2004. Na X1950GT 512MB pretaktovane trosku nad Pro to beha skvele na maximalni detaily 1024x768 vetsinou 30-60fps (omezovac jsem nechal zapnuty). Az se pokocham grafikou, tak to trosku snizim, aby se lepe hralo.
- Ruka
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem tu zas. Nedalo mi to a sjel jsem to jeste pro jistotu, s deaktivovanou zvukovkou (primo v biosu). A rozdil v minimu poskocil zase citelne na horu. Teda, ta integ. bestie me pekne ......
. Zitra koupim Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer, a kdyztak budu mit aspon dobry pocit z hudby
A pak dam vedet jak to pohlo s touhle hrou.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.
Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
zdravim instaloval sem si UT 3 a mam jedinej problem hral sem cca 50 minut a potom to spadlo s chybou na plochu a ze jestli chci provest ladeni. a hra uz ted pada neustale a uz si nezahraju vubec. pokazdy kdyz uz to ma vlizt na mapu tak to spadnou s tou chybou. nevi nekdo co stim 
//tak uz sem to nejak zprovoznil hra funguje ale momentalne se mi po 2 sekundach zaseknout ty ingame videa a musim resetovat na tvrdo comp, nevi nekdo co by to mohlo zpusobovat?

//tak uz sem to nejak zprovoznil hra funguje ale momentalne se mi po 2 sekundach zaseknout ty ingame videa a musim resetovat na tvrdo comp, nevi nekdo co by to mohlo zpusobovat?
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
musím přeskočit intro,jinak se to sekne a pomuže jen tvrdej reset,taky nevim co stímphz^ píše:zdravim instaloval sem si UT 3 a mam jedinej problem hral sem cca 50 minut a potom to spadlo s chybou na plochu a ze jestli chci provest ladeni. a hra uz ted pada neustale a uz si nezahraju vubec. pokazdy kdyz uz to ma vlizt na mapu tak to spadnou s tou chybou. nevi nekdo co stim
//tak uz sem to nejak zprovoznil hra funguje ale momentalne se mi po 2 sekundach zaseknout ty ingame videa a musim resetovat na tvrdo comp, nevi nekdo co by to mohlo zpusobovat?![]()
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Dex_Holland píše:musím přeskočit intro,jinak se to sekne a pomuže jen tvrdej reset,taky nevim co stímphz^ píše:zdravim instaloval sem si UT 3 a mam jedinej problem hral sem cca 50 minut a potom to spadlo s chybou na plochu a ze jestli chci provest ladeni. a hra uz ted pada neustale a uz si nezahraju vubec. pokazdy kdyz uz to ma vlizt na mapu tak to spadnou s tou chybou. nevi nekdo co stim
//tak uz sem to nejak zprovoznil hra funguje ale momentalne se mi po 2 sekundach zaseknout ty ingame videa a musim resetovat na tvrdo comp, nevi nekdo co by to mohlo zpusobovat?![]()
zkousel sem stahovat patch ale taky to nepomohlo
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
- Weightlifter
- Začátečník

-
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kdo si chce pohrat s nastavenim ....
http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=594723
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Dex_Holland píše:osobně považuji ut 2004 za nepřekonané zatímWeightlifter píše:Asi největší zklamání roka je tato hra pro mě čekal jsem více no nic UT 1999 asi zůstane nejlepší
osobne povazuju ut 99, 2004 je neskutecne pomalej shit a vypada to jak omalovanky, i ut 3 je oproti 2k4 mnoho nasobne rychlejsi
- ace
- Začátečník

- barco
- Středně pokročilý

- ace
- Začátečník

- SagiCZ
- Začátečník

-
- pilarius
- Začátečník

Ne. Je tam necrisacky remake CTF-OmicronDawn, ale prilis se nepodobaji (temer vubec).
Uz probiha prace na nekolika remacich, mrkni na http://utforums.epicgames.com/forumdisplay.php?f=335 . Pravdepodobne bude Face v prvnim bonuspacku.
Uz probiha prace na nekolika remacich, mrkni na http://utforums.epicgames.com/forumdisplay.php?f=335 . Pravdepodobne bude Face v prvnim bonuspacku.
- Anakin258
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
SagiCZ píše:je v novem UT mapa Face? hral sem drive prehistoricky Unreal Tournament, proste ten uplne prvni a byla to moje oblibena mapa... je to takovy kus sutru ve vesmiru a proti sobe stoji dve veze.. (Capture the Flag)
ak myslim na mapu na ktory myslis
inac UT3 cakal som viac ale aj tak je to zabavne,
neviete niekdo o cz/sk servery na UT 2004? konecne mam original key, len na zahranicnych sa mi nechce hrat aj ked viem po eng. predsa cz/sk je lepsie
3700+san diegoasus a8n32 sli deluxe4*512 kingston hyperX 400mhz cl2asus eax 1950pro 256mb
- pilarius
- Začátečník

Gamepark znas ? http://www.gamepark.cz/Hra.asp?H=29
Mne tedy ceske servery neprijdou o nic lepsi. Nemci si blaboli nemecky, takze nejlepe se mi hraje s Brity (konkretne servery pod http://ut2004.titaninternet.co.uk/forums/).
Mne tedy ceske servery neprijdou o nic lepsi. Nemci si blaboli nemecky, takze nejlepe se mi hraje s Brity (konkretne servery pod http://ut2004.titaninternet.co.uk/forums/).
- Eandril
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
co se ut2k4 tyce tak osobne se prohanim po serveru TCP clanu, vyhradne onslaught a hrajou se tady asi nej ONS mapy co kdy byly pro ut2k4 udelany. Nektery sou opravdu mistrovsky dila a pocit z teamplaye je naprosto neskutecnej, musim podrobit UT 3 poradnymu hrani we warfare modu protoze zatim pochybuju ze by mohl prekonat zazitek z ONS v 32 lidech na mapach jako je VolcanoHigh a nebo Bittersands:-)
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, pařil sem tuhle bezva hru, zatím teda jen offline a uložil sem si demo...jak se ale při tom přehrávání dema přepnout do pohledu z 1. osoby? nechce se mi koukat furt na záda, nevidím ten skill

AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz