řekl bych že WMP11 je konečně konkurenceschopný přehrávač od Microsoftu, rozhodně bych se ho nebál, občas ho používám na přehrávání videa taky.kuavik píše:na WMP se vybodni, nainst. si winampaEndli píše:No je fakt,že už jsem z toho začínal magořit,jak píšeš. takže už jsem to nechal tak.Je fakt,že mi taky XP jely celou dobu dobře jen s SP2,ale když je možnost je vylepšit,tak to člověku nedá. Ale aspoň ten WMP10 jsem tam dostal ... jenže teď už je zase WMP11.
FAQ: nLite - program na úpravu instal. CD Windows XP
Moderátor: Loki5567
- zombux
- Odborník PCT
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- orbion
- Začátečník
tak s timhle si fakt nevim rady...potřebuju nutne poradit jak presne dostat ty *.inf soubory z *.exe ve ktery temp složce to je přeseně? ve windows sou totiž 4 (jedna ve windows a 3 v document and settings) . Skoušel sem to i otevřít ve winraru ale *inf soubor je tam max. jeden nebo žádnej a z windows se ni to tahat moc nechce musel bych to cely zálohovat hledat který inf je k čemu a celkem by to trvalo.
Díky moc za každou radu která mi pomůže.
Díky moc za každou radu která mi pomůže.
- damian.z
- Nováček
-
Reinstalace
ahoj , mam problem s reinstalaci windowsu ktere jsem predtim instaloval z cd upravene v nlite tzn na pc jsou upravene win a chcu to reinstalovat pomoci cd s upravenymi xp - problem je v tom ze pri nabootovani cd mi pri nabidce kde mam zvolit oddil disku kam instalovat NENAJDE xpcka ktere tam ocividne jsou a pusti me to teda jen na novou instalaci ... mate podobny problem ? nevite jak ho vyresit ? diky moc za kazdou radu
- rossa
- Začátečník
nlite
Prosim vas muzete sem nekdo dat vypis veci ktere muzu vyhodit s instalace v novem nLite? chtel bych ocesat original xp professional instalacku pro notebook s procesorem Turion 64 x2 a mam strach at nesmazu neco co by vadilo notebooku a pripojeni na net pres wifi.
- JSzu
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Vsechny (opravdu vsechny) aktualizace po SP2 ke stazeni zde: http://uloz.to/41576/wuau.rar nebo zde: http://www.raziel-cz.net/wuau.rar
- Mr.Jones
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Player
Já používám už asi 2roky Cowon JetAudio a najde se jen velmi málo jakýchkoli mediálních souborů, které bych nepřehrám...zombux píše:řekl bych že WMP11 je konečně konkurenceschopný přehrávač od Microsoftu, rozhodně bych se ho nebál, občas ho používám na přehrávání videa taky.kuavik píše: na WMP se vybodni, nainst. si winampa
- JSzu
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: nlite
Vyhodit muzes vsechny. Zalezi co na tom chces provozovat a jake programy pouzivas. Ja treba z tech 500 veci vyhazuju 478... A jede normalne..rossa píše:Prosim vas muzete sem nekdo dat vypis veci ktere muzu vyhodit s instalace v novem nLite? chtel bych ocesat original xp professional instalacku pro notebook s procesorem Turion 64 x2 a mam strach at nesmazu neco co by vadilo notebooku a pripojeni na net pres wifi.
- brucknert
- Nováček
-
- Sheep-Master
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
pochopil jsem to dobře tak, že když chci integrovat ovladač tak .exe přemenuju na .inf?
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
ne . ovladace musis mit v rozbalene podobe. u nekterych (jako catalysty a ovladace na zvuk) je to obcas problem. musis mit inf soubory, ktere obsahuji informace o klicich v registrech a o dll knihovnach nebo sys souborech vlastniho ovladace. kdyztak mi napsi na icq a ja ti poradim jak na to u ovladacu desky. mas DS3 a ja DS3P, tam je to prakticky totozny, akorat ze ja mam navic ovladac na gigabytackej radic
- miskoboss
- Začátečník
- JSzu
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- miskoboss
- Začátečník
diky za odpovedJSzu píše:Pro vybaleni .inf je nejlepsi pouzit Universal Extractor
A ty progrmy dohravas na spravnem miste.
ja uz jsem si nasel na 2 strance, ze to muzu delat pres Totalcommander
Apple Macbook Pro 13" late 2011 - přejděte na Apple
- JSzu
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- miskoboss
- Začátečník
- JSzu
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- miskoboss
- Začátečník
ne ten balicek se normalne nainstaluje, kdyz nej to kliknesJSzu píše:Ten balicek z FF bude nejspis chybny.
je zajimavy, ze na strankach nLite je to v support listu, ale nemaji jenom xxxx.exe soubor, ale maji u toho i xxxx.inf a jednu slozku
takze myslim, ze jen pridat xxxx.exe nestaci
- JSzu
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- miskoboss
- Začátečník
no tak to jsem nevedelJSzu píše:Ty mas predhodit nLitu primo ten RAR, ne z neho neco vybalovat
ale ja tam chci dostat cesky FF, coz v balicku neni, je tam pouze anglicka verze
a co kdyz chci dat i dalsi programy, jako napriklad Nero, Thunderbird a dokonce se me neporadil dohrat ani WMP11, coz jsem byl zklaman
- Sheep-Master
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
při kopírování CD mi to píše chyba při operaci v rámci pamětové stránky a redundatni chyba, nevíte co stim?
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN