Dobry den, jiz nejakou dobu mam notebook DELL XPS 1330. Po kompletnim uvedeni pocitace do provozu jsem zacal pozorovat, ze se mi nektere klavesy zdvojuji. Napriklad misto "ahoj" mi to napise "ahooj" nebo nekdy take "ahojo" ... Servis Dellu se k tomu postavil dobre, hned mi vymenili klavesnici, ale nic se nezmenilo. Ponevadz jsem mel jeste nejake dalsi drobne vady, tak mi vymenili cely notebook !! Po tydnu provozu. Ovsem problem se zdvojovanim klaves pokracoval dal. Opet mi vymeniili klavesnici a zakladni desku. Vysledek porad stejny. Pak jej meli v servisu na pozorovani, kde se jim zavada neprojevila ! Ja jsem notebook pred tim pujcil dvema lidem, aby to vyzkouseli a oba dva zdvojovani zaznamenali. Jediny rozdil v servisu byl ten, ze byli prihlaseni pod jinym uzivatelskym uctem. Kdyz jsem se pod nej prihlasil ja, tak mi to take nic nedelalo.. Takze jsem zkusil kompletni recover systemu. Zdvojuje mi to porad..Uz jsem z toho opravdu zoufaly. Stava se mi to v Mirande, ve wordu, v icq, ve firefoxu, proste vsude. Neustale po sobe musim vsechno kontrolovat a opravovat. Jinak jsem s notebookem maximalne spokojeny. I kdyby mi dell nabidl vraceni penez, tak bych to neprijal, proste lepsi notebook bych si nevybral...
Jen bych jeste dodal, ze v soucasne dobe mam nainstalovany tyto programy: Office 2007, magiciso, adobe acrobat reader, avast, firefox, k-lite codec pack, qip, skype, total commander, winamp a mirandu... tot vse ! myslite, ze byste mi nekdo dokazal poradit??
za reakce dekuji
Zdvojování znaků u notebooku Dell XPS 1330
- prettorian
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- prettorian
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
to jsem samozrejme zkousel a je to blbost..timto to neni... zvlast kdyz to ten znak zopakuje po jinem znaku.. treba www.ahojo.czTrinom píše:Zkus si snížit citlivost na délku stisknutí tlačítka...
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- prettorian
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Wuuduu
- Středně pokročilý

toto robil jeden VIRUS.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- prettorian
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: