Jo tak s timhle mam presne takove zkusenosti , mas v haji grafiku zachvili ti to zacne hazet artefakty at to chladis jak chces. A muzu ti rict ze nejsme jedini dva co meli tento problemchz píše:gpu nejde pres 33°C a na pametech mam od desky cidla a je to nejaky zmateny, ale pres 60°C nejdou.barco píše:Aké máš teploty?
Imho to bude pravdepodobne vadná grafika, nezvláda takty, takže by som to skúsil trocha potaktovať a potom vyskúšat či bude hádzať artefakty ...
default je 660MHz pameti, dal sem je na 580MHz a blblo to stale, niz bych z ty grafiky uz moc nemel vykonove
reklamaci asi nedam, protoze to by bylo minimalne 2 tydny bez grafiky a ja sem az moc zavislej na PC :/
GeForce 7900 / G71 - články, testy, recenze...
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Alert03
- Červená karta

-
Motherboard ASUS Striker 2 Formula nForce780i CPU Intel Quad Core Q9550@3.2Ghz (max. OC stable 3,9Ghz na vzduchu) + Cooler Gemin2 + 2xTT 120FAN -Idle 42C-Burn max(orthos)60C GK PoW GTX280 default (zatim) RAM 2x2GB A-data vitesta extreme DDR2 800Mhz 4-4-4-12 HDD 1x Samsung F1 250GB SATA2 16MB Cache + 2x Samsung F1 500GB SATA2 8MB Cahe + 1x External Western Digital MY BOOK 500GB Case Sharkoon Elite Plus , 2x120fan , 1x 250fan , 2x Blue neon ligth Zdroj POW/Tagan Black Diamond 650WKeyboard Logitech G15 Gaming Keyboard New Mouse Razer Lachesis + Cyber Snipa Pad Repro Logitech Z4 2.1 Headset Logitech Precision Gaming Headset MonitorLCD24" Dell UltraSharp 2408WFP
- OndryCJ
- Nováček

-
- beardie
- Středně pokročilý

- daemon20
- Nováček

-
Alert03 píše:Jo tak s timhle mam presne takove zkusenosti , mas v haji grafiku zachvili ti to zacne hazet artefakty at to chladis jak chces. A muzu ti rict ze nejsme jedini dva co meli tento problemchz píše: gpu nejde pres 33°C a na pametech mam od desky cidla a je to nejaky zmateny, ale pres 60°C nejdou.
default je 660MHz pameti, dal sem je na 580MHz a blblo to stale, niz bych z ty grafiky uz moc nemel vykonove
reklamaci asi nedam, protoze to by bylo minimalne 2 tydny bez grafiky a ja sem az moc zavislej na PC :/
tenhle problem mam dojem zpusobujou regulatory napeti pro pameti,ktery se extremne zahrivaj. nekde se to tu uz resilo. satci na ne daz nejaky chladic a mel by byt pokoj,sam to tak mam na moji 7900gt. D.
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
- godlike
- Středně pokročilý

-
Neco malo tady:
http://www.computerbase.de/artikel/hard ... ancerating
7950 GT bude zrejme s 512MB cili bych vykon odvozoval neco malo od 7900GS.Pokud bude stat do 1500kc tak mozna jo i kdyz podle ceny novych 2600XT a 8600GT.
http://www.computerbase.de/artikel/hard ... ancerating
7950 GT bude zrejme s 512MB cili bych vykon odvozoval neco malo od 7900GS.Pokud bude stat do 1500kc tak mozna jo i kdyz podle ceny novych 2600XT a 8600GT.
- Pochyst
- Začátečník

-
Chtěl bych se zeptat jak se můžu zbavit teček na ploše (2D režim) úplně? I když ofukuju ty prokleté regulátory napětí 12cm ventilátorem tak pořád 1 až dvě modré tečky jsou na ploše. Tragédie se ze dvou teček totiž stane když potřebuju dělat něco v graf. editoru a při posouvání rozdělané práce v okně se z jedné tečky šíří po dráze posunu desítky dalších modrých "korálků"
.
Jinak když je oblast regulátorů ochlazována tak mizí i ty tolikrát popisovaný artefakty ve hrách, a to krom ArmA byly téměř v každé hře co jsem zkoušel, a podtaktování čehokoli- jak už tu někdo psal- nemá absolutně žádný vliv ani na artefakty ani na tečky ve 2D.
Případně bych se zeptal jestli někdo nemáte srozumitelný návod na V-mod (stačí mi 1.4V), ty odkazy co jsem tu našel- tak podle rozmazaných fotek z mobilu s pár nesrozumitelnýma čmáranicema v angličtině- sorry ale tomu moc nevěřím
.
Jinak když je oblast regulátorů ochlazována tak mizí i ty tolikrát popisovaný artefakty ve hrách, a to krom ArmA byly téměř v každé hře co jsem zkoušel, a podtaktování čehokoli- jak už tu někdo psal- nemá absolutně žádný vliv ani na artefakty ani na tečky ve 2D.
Případně bych se zeptal jestli někdo nemáte srozumitelný návod na V-mod (stačí mi 1.4V), ty odkazy co jsem tu našel- tak podle rozmazaných fotek z mobilu s pár nesrozumitelnýma čmáranicema v angličtině- sorry ale tomu moc nevěřím