-!- Radeon HD2600 - problémy a jejich řešení -!-
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
to koudy42
to koudy42: no hele 2600ky sou slušné karty na tu cenu, ale zázraky čekat nemůžeš, vidim že máš slabý procesor, takže nepočítej s extra výkonem ve hrách typu crysis, medal airborn, cod 4, prostě tam kde se to hodně hýbe, krom snad ut 3, který jeda fakt solidně snad každemu
jinak s těmi ovládači to je individuální hodně, kus od kusu či podle výrobce prostě, ja mám třeba calalysty poslední a docela v poho, až na samovolný reset kompa tak 1 za 4 dny, ale to nemusí být kartou, ale vsázel bych na ní
osobně si myslím že nejlepší výrobce atin je sapphire, který má fakt dlouholetou zkušenost s těmito jádry, jediným záporem může být hůře řešené chlazení u některých kousků
jinak s těmi ovládači to je individuální hodně, kus od kusu či podle výrobce prostě, ja mám třeba calalysty poslední a docela v poho, až na samovolný reset kompa tak 1 za 4 dny, ale to nemusí být kartou, ale vsázel bych na ní
osobně si myslím že nejlepší výrobce atin je sapphire, který má fakt dlouholetou zkušenost s těmito jádry, jediným záporem může být hůře řešené chlazení u některých kousků
- Weber
- Začátečník

-
Podání pleťových barev při sledování TV
Zdravim,
kartu mám cca 3 týdny (Sapphire HD 2600XT AGP, 256MB) a teď jsem si všimnul, že při zobrazení obličejů, nebo prostě lidské kůže při sledování TV pořadů (dig. satelit) jsou náhodně '(místo i velikost) zobrazovány takové oranžové fleky a působí to dost rušivě. Ten flek je na určitém místě těla i když se osoba pohybuje. Nastavení: 32 bitů, Catal. 7.8.
Nesetkal se s tím někdo, příp. jak kartu nastavit, nebo je to vada GK?
Nikde jinde jsem to nepozoroval (hry, běžná činnost s PC)
Předchozí GK to nedělala. Předem díky.
kartu mám cca 3 týdny (Sapphire HD 2600XT AGP, 256MB) a teď jsem si všimnul, že při zobrazení obličejů, nebo prostě lidské kůže při sledování TV pořadů (dig. satelit) jsou náhodně '(místo i velikost) zobrazovány takové oranžové fleky a působí to dost rušivě. Ten flek je na určitém místě těla i když se osoba pohybuje. Nastavení: 32 bitů, Catal. 7.8.
Nesetkal se s tím někdo, příp. jak kartu nastavit, nebo je to vada GK?
Nikde jinde jsem to nepozoroval (hry, běžná činnost s PC)
Předchozí GK to nedělala. Předem díky.
Intel i5, GK GF560TI,
- koudy42
- Nováček

Tak mam ji doma a je to ok, jedine co me zlobi je, ze po vymene karet x1800gto a x1950pro uz mi nejde u ni nejak nastavit vic jak 60Hz, zkousel jsem odinstal mazani reg. a nic proste u monitoru si dam treba 100Hz v nastaveni, ale kdyz dam jeho menu koleckem porad pise 60Hz svine. jinak procak si myslim neni tak slaby, mam ho na 3800+ a sice to neni 2jadro, ale pak uz zavisi prevazne na ramce a grafarne u her od 3GHz +/- jedine co je brza je jeho cache toho procaku samo....
Sestava: Z.D.: Asus M2N-MX,Athlon 3000+ (Orleans) (1,8GHZ)@3800+(2,4GHz),1GB DDR2 Infineon, G.K.: ATI X1900GT rev 1 256MB DDR3 600/1700MHz,HDD: Maxtor 80GB SATA, zdroj 400W Modecom
- Weber
- Začátečník

-
Zdravim,
mohu připojit ventilátor z grafiky - Sapphire HD 2600XT AGP do konektoru na základové desce (Abit NF7-S). Základovka umí přes SpeedFan regulaci otáček. Žádný program pro AGP verzi GK to neumí.
Jde mi o to, aby náhodou nebyl ventilátor napájen z konektoru grafiky méně než 12 V, tak aby se nespálil.
Příp. zda jde na tuto grafiku pasiv AcceleroS1 nebo S2.
Předem díky.
edit: tak Accelero S1 tam nejde - rozteč: 53,34 (úhlopříčka 75mm)
Ale S2 tam asi půjde, má 3 rozteče uchycení: 48,3 / 43,2 / 38,4 mm.
Já na mojí GK naměřil - 43,2 mm.
mohu připojit ventilátor z grafiky - Sapphire HD 2600XT AGP do konektoru na základové desce (Abit NF7-S). Základovka umí přes SpeedFan regulaci otáček. Žádný program pro AGP verzi GK to neumí.
Jde mi o to, aby náhodou nebyl ventilátor napájen z konektoru grafiky méně než 12 V, tak aby se nespálil.
Předem díky.
edit: tak Accelero S1 tam nejde - rozteč: 53,34 (úhlopříčka 75mm)
Ale S2 tam asi půjde, má 3 rozteče uchycení: 48,3 / 43,2 / 38,4 mm.
Já na mojí GK naměřil - 43,2 mm.
Naposledy upravil(a) Weber dne pon 17. pro 2007, 21:02, celkem upraveno 1 x.
- Ruka
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Prominte
Boha jeho, ja vim ze jsem to tu videl snad tisickrat, ale nemuzu to najit. Poradte proto prosim. Ty 3dmarky se mi s tou kartou sekaji a rozpada se mi s nima obraz, proc? PROČ?
Dekuji
Boha jeho, ja vim ze jsem to tu videl snad tisickrat, ale nemuzu to najit. Poradte proto prosim. Ty 3dmarky se mi s tou kartou sekaji a rozpada se mi s nima obraz, proc? PROČ?
Dekuji
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.
Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
- quicksilver
- Začátečník

-
Ahoj mam problem.Preinstaloval jsem kompa z Vist zpatky na XP a pri instalaci Ati CCC driveru 7.11 .Zkratka se me CCC nezpusti a nebo to napise chyba MOM ... ???? Co to je uz ty posrany ovladace instaluju asi po 6ty :_(
Edit: Tak na po7my vyreseno ,nainstalovano ... hmmm Ati ma u me minus.
Edit: Tak na po7my vyreseno ,nainstalovano ... hmmm Ati ma u me minus.
C:AMD Phenom II X4 965 black edition Quad-core 3400Mhz, socket AM3, Chl: NOCTUA NH-U9B SE2,Pam: OCZ DIMM 8GB DDR III 1600MHz OCZ3P16004GK Platinium XTC GK: SAPPHIRE R270X 4GB , Z:ASUS M4A785TD-EVO, Zdroj: CORSAIR TX750 V2,Větračky: 2x 12 cm Thermaltake Smart Case Fan II A2029, HDD = 2TB DAT Skříň: Thermaltake Armor Jr. VC3000BNS: WIN : WIN 10 PRO 64BIT CZ
- majko
- Nováček

-
- majko
- Nováček

-
- majko
- Nováček

-
AcceleroS1 to má ve specifikaci takže to pujde určitě, ale měla by tam jít i S2 kamoš ji tam má zeptám se jestli nějak nepředělával uchycení.Weber píše:Zdravim,
Předem díky.
- quicksilver
- Začátečník

-
Problem byl vyresen az na 7 pokus a to jsem jen smazal CCC a display a zase ho nainstaloval,az se to spamatovalo.A to jsem tam mel Framework NET 2.0 tak jsem asi blbec,ale zlata instalace Nvidia.
C:AMD Phenom II X4 965 black edition Quad-core 3400Mhz, socket AM3, Chl: NOCTUA NH-U9B SE2,Pam: OCZ DIMM 8GB DDR III 1600MHz OCZ3P16004GK Platinium XTC GK: SAPPHIRE R270X 4GB , Z:ASUS M4A785TD-EVO, Zdroj: CORSAIR TX750 V2,Větračky: 2x 12 cm Thermaltake Smart Case Fan II A2029, HDD = 2TB DAT Skříň: Thermaltake Armor Jr. VC3000BNS: WIN : WIN 10 PRO 64BIT CZ
- godlike
- Středně pokročilý

-
- Fable
- Nováček

-
[quote="quicksilver"]Ahoj mam problem.Preinstaloval jsem kompa z Vist zpatky na XP a pri instalaci Ati CCC driveru 7.11...
Ja vzdy najprv instalujem ovladace co su pri karte a az potom najnovsie z netu a nikdy som nemal problem.
Ja vzdy najprv instalujem ovladace co su pri karte a az potom najnovsie z netu a nikdy som nemal problem.
CPU: AMD Phenom II X6 1055T Pamet: ZEPPELIN 8GB KIT DDR3 1600MHz CL11 GOLD MB: Asus Crosshair IV Formula VGA: Sapphire Tri-X R9 290X PSU: SEASONIC M12-700, 700W Monitor: 28" Samsung U28D590 UHD 4K Skrin: Thermaltake Kandalf Supertower VA9003BWS
- quicksilver
- Začátečník

-
Vtip byl v tom,ze z CD jsem to tam normal nahrala pak jsem dal preinstal CCC na nejnovejsi a nic ... chyba v MOM.Proste kravina,aspon pak chapu jak je tezky nainstalovat nekdy CCC do kompu.
- jasin755
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mam HD2600XT od gigabytu a k vykonu me hodne pomohlo flashnout bios a pouzit 7.9 catalysty co se tyce 3dmarku05 tak 10013 bodu.
Jinak nevite jak bych rozchodil taktovani v CCC drive me to slo ale po reinstalu winu po nastaveni nejake hodnoty a kliknuti na test to shodi na default zkousel jsem i jine programky (Ati tool atd...) a dela to to same
Jinak nevite jak bych rozchodil taktovani v CCC drive me to slo ale po reinstalu winu po nastaveni nejake hodnoty a kliknuti na test to shodi na default zkousel jsem i jine programky (Ati tool atd...) a dela to to same
- riXo
- Začátečník

Mam problem s HD videom, ktore sa sice prehrava, ale farby su zle. Cele to je take rozstvorcekovane a vsade sama zelena a ruzova. Myslim si ze to bude v kodekoch, tak poradte nejake najlepsie. A ked nie v kodekoch tak v ovladacoch(teraz mam 7.12 a robilo to aj s 7.11) ale to sa mi nezda, pretoze s predoslou kartou to islo uplne normalne. OS WIN XP
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
- riXo
- Začátečník

- rbk
- Nováček

Zdravim,dnes sem nainstaloval grafickou kartu Sapphire ATI HD 2600 XT.Pri normalni práci ve windowsu vše v normalu.Při spuštění hry tato běží asi 2 minuty a poté zhasne monitor a počítač stále běží.Po restartu počítač opět normalně naběhne a po spuštění hry opět spadne.Mám zdroj 450 W.Poraďte prosím v čem je problém..
- HORYSEK
- Nováček

-
problem s ATI RADEON 2600XT na ASUSu M2N-E
Ahoj, pomozte pls. Mam tyto komponenty v PC: Dual-Core Athlon A64 X2 5200+, 2krat DDR2 1GB 800MHz A-Data,deska ASUS M2N-E,zdroj Fortron ATX 400W,HD Samsung 320GB, graf. Radeon 2600XT. Pul dne po sestaveni jel PC bez problemu, pak zacal zatuhavat stylem - cerna obrazovka - zadny video signal, pritom PC porad jel, problem se vyresil zprvu restartovanim, potom mi uz zacal pomalu deformovat obraz, i v biosu a pri startu spatne zobrazeni, po otevreni case - grafarna nesviti (driv modre svitila), pritom vetrak se na grafarne toci a nezdalo se ze, by byla karta prehrata, podotykam, ze jsem nic netaktoval, jen nainstaloval Win XP Profes., Office a bezne programy typu Acrobat Reader, Irfan View apod,...je fakt, ze jsem stahoval ovladace z netu na tu grafarnu ze stranek ATI, pak i ovl. na ten ASUS. Problem nezmizel ani po zmene Biosu na default, problem zasel tak daleko ze i po zaponuti uz neni poradne citelny ani bios, ani prvotni vypisy pri startu, pomozte pls, nesetkal se s tim nekdo? jak na to? Diky
- HORYSEK
- Nováček

-
doplneni...
aby bylo info komplet - tak case u te sestavy mam Cooler Master Elite 331,...