problém s hdd

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
jurcja1
Začátečník
Začátečník

problém s hdd

Příspěvek od jurcja1 »

ahoj mám HDD .. WDC WD3200YS 320 GB a mám takový problém.. s.m.a.r.t. mi ukazuje výkon: 100% a zdraví: 86% ..dá se to zdráví znova vrátit na 100% nějak opravit..? bez zásahu.. na screenu i popis chyby..

Kód: Vybrat vše

[url]http://img485.imageshack.us/img485/9081/diskju3.jpg[/url] 
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Re: problém s hdd

Příspěvek od faugusztin »

A to si myslel ako preboha ? Samozrejme ze sa to neda, inac by to nemalo ziadny zmysel.
jurcja1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jurcja1 »

???
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s hdd

Příspěvek od Highlander »

jurcja1 píše:ahoj mám HDD .. WDC WD3200YS 320 GB a mám takový problém.. s.m.a.r.t. mi ukazuje výkon: 100% a zdraví: 86% ..dá se to zdráví znova vrátit na 100% nějak opravit..? bez zásahu.. na screenu i popis chyby..

Kód: Vybrat vše

[url]http://img485.imageshack.us/img485/9081/diskju3.jpg[/url] 
jo můžeš ;-) vyhodis ho z wokna a koupis si novej :-P
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

jurcja1 píše:???
S.M.A.R.T = Self-Monitoring, Analysis, and Reporting Technology

To znamena, ze zariadenie sa samo kontroluje, analyzuje a hlasi svoj stav. Ty teda chces zmenit nieco, co je vlastne odrazom aktualneho stavu disku.
Memo
Nováček
Nováček

IBM

Příspěvek od Memo »

Zdravím.Na PC mam poněkud starší HDD od IBM s kapacitou 15GB :oops: je starej asi 9 let a nesčetněkrát formatovanej.Před dvěma dny se mě stalo že se při instalaci souboru PC natvrdo restartovalo.Když sem pak HDD zformatoval a chtěl nainstalovat Win tak se mě při instalaci zase restartoval.Předpokladam že je to harddiskem.Je možný že by na nějakym sektoru nebo na více sektorech bylo nějaký vadný místo který by to způsobovalo?Na new HDD bohužel čekam už tyden...snad se dočkam.Díky
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“