spociatku to robilo obcasne pri hrani, teraz uz nejde 3D ani pustit a rovno to cele krachne
chvilu to padalo dokonca aj pri spusteni nvidia control panel
ked to robilo prvykrat, tak prve co som spravil bolo kupenie zdroja Corsair VX550 namiesto 450W Eurocase... tam chyba nebola a padalo to dalej
par dni predtym som kupil aj novu dosku MSI P6N SLI-Platinum namiesto ASUS P5B-VM
ani tym sa to nevyriesilo, nakoniec ma napadlo kuknut do biosu a manualu k MB, kde som vypol 'spread spectrum' a potom to zrazu islo
akurat, ze o tyzden to zacalo zas a opat som tam kde som bol a hram sa akurat fallout 2
neviete cim to moze byt? uz som z toho pomerne zufaly a skusal som asi vsetko (rozne verzie ovladacov, reinstall winu, skusil som to pod XP aj vistou... co sa tyka visty, tak tam to chvilu po zapnuti aero padlo tiez), prehrievat sa neprehrieva (cca 54°C normalne, a dakych 60°C pri zatazi)
pretaktovana neni (aj ked som raz predtym skusal ten vtipny ntune... ), teda vlastne je, ale z vyroby
hladanim na nete som stravil par dni v praci, oficialne fora MSI som presmejdil tiez (tam ma napadlo kupit novy zdroj)... uz ma nic nenapada a prestavam verit formulke "google is your best friend"
objednal som si kartu novu, ale buhvi kedy ta pride a ci vobec (8800GT) ale rad by som vedel, kde je chyba a ci sa to da dat nejak dokopy :S
docela ma to serie, ta karta ma par mesiacov (kupena v juny)
any ideas?