Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti - OUT

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Fakt je, ze FarCry me bavil daleko vic. Zezacatku jsem ho hral asi 5x za sebou a furt to byla zabava, protoze se pokazdy dalo jit uplne jinou cestou i kdyz ke stejnymu cili. Asi taky proto ze mi vyhovujou spis samotarsky FPS akce.
Nejvetsi humus v Crysis je ze v nekterych mistech kdyz chcete jit vlastni cestou, zacnou na vas kricet 'kam to jdes, pojd zpatky' a pokud neposlechnete, prestane za chvili fungovat nanosuit a chcipnete.
Zajimavy je ze hra jako celek me nejvic zacala bavit az pri opakovanym hrani od zacatku. Asi proto ze je vic casu vychutnat si detaily kterych si napoprve nevsimnete. Je to podobny jako u filmu kterej clovek musi videt aspon dvakrat aby si ho uzil.
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

http://planetcrysis.gamespy.com/View.ph ... etail&id=3

tak patche se dočkáme až příští rok.
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

spajdr píše:http://planetcrysis.gamespy.com/View.ph ... etail&id=3

tak patche se dočkáme až příští rok.
-------------------------------------------------
To je vrchol drzosti a maximální podraz,nejen ,že ta hra byla spíchnutá dříve než měla být,rozdělená na 3 části,néjen ,že nesedí ani textury na zbraních z promo videii a kvalita jungle.Nejen ,že hra je zabugovaná,nejen,že nebeží pořádně ani na SLI,obracím se k Far Cry 2,Crysis je u me dead!
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Tak jsem to dohrál, když pominu fakt, že jsem se asi třikrát po sobě na tý lodi na konci propadl do textur, tak ta hra je fakt šílená. Absolutně špatnej a debilní konec, trapná reálnost ufonů - stojim před tim čtyřnohym šmejdem a on tam jen tak stojí a já střílím a on není schopnej skoro ani pohnout nohou aby mě zašlápl, hravně že umí trefit tu stíhačku, jak tam na něj střílí... Jsem opravdu hodně zkamán. Optimalizace stojí za prd, hratelnost je jakš takš, UI absolutně debilní a grafika přechválená...

Bioshock je imho mnohem mnohem zábavnější a CoD4 mnohem optimalizovanější jak pro grafiku, tak pro hráče, hratelností o ligu vejš. Snad jediný, co mě na tý hře chytlo, je ten krásnej "železnej" výstavní obal.

7/10
madPav3L
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od madPav3L »

Zajímavé, Crysis se Vám nelíbí, ale z CoD4 se můžete po****. To nechápu. Vždyť Cod4 je ještě větší bezduchá střílečka než Crysis, jenom jdete předem určenou cestou a střílíte a střílíte a střílíte. Co Vás na tom baví? Mně CoD4 nic neřeklo.
Neříkám, že Crysis je dokonalé, ale rozhodně mě bavilo víc než CoD4 o multiplayeru ani nemluvě, nemůžu se od něj odtrhnout :)
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI RAM: Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 GPU: Palit RTX 4090 GameRock FAN: Noctua NH-D15S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung PM981 M.2 2TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: Dell AW3423DWF 3440x1440 165 Hz OLED PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G502 X Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: Fractal Design Meshify 2 XL Audio: Creative Sound Blaster Z + Logitech Z906
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Me by zajimalo,kolik z tech kritiku ma hru ofiko
kufus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kufus »

Zdravím, mám takovej jeden malý dotaz. Jak se používá claymore? Pořád tam mám křížek.
CPU C2D E4400 @ 2,7GHz MB GIGABYTE P35 DS3L RAM 2 x 1GB Kingston 800Mhz GK X1950PRO + Accelero S1 + 120 mm Xilence HDD WD2500YS Caviar + WD6400AAKS TV DTV2000H Monitor Acer 1916Csd ZDROJ KME 400W -> EC350W -> Corsair VX450
Notebook: HP ProBook 4510s
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

Red Devil píše:Me by zajimalo,kolik z tech kritiku ma hru ofiko
----------------------------------------------
ja dokonce 2x :-D viz.SLI od Evga
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

kufus píše:Zdravím, mám takovej jeden malý dotaz. Jak se používá claymore? Pořád tam mám křížek.
normalka se zapichne do zeme
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tak, Crysis konečně dohráno.

Ze začátku mě ta hra tolik nevzala, přestal jsem to hrát někde ve čtvrté úrovni..ale předevčírem jsem si to znovu rozehrál a dal to na nějaké 3-4 zátahy : ).Grafika je místy opravdu neskutečná (hrozně se mi líbilo zpracování postav - kam se hrabe alyx -, deště na té lodi, té sněhové sféry, vetřelčí lodi...),některé levely u kterých jsem si říkal jak mne nebudou bavit nakonec příjemně překvapily (létání,tanková bitva..).

Ve srovnání s COD4 bych řekl, že jsou tak nějak kvalitativně na stejno..obě dělají v podstatě to samé úplně jinak, a obě hry jsou v tom skvělé - COD4 mě vtáhnul neutuchající akcí, Crysis na to šlo pomaleji, ale v některých momentech se COD4 svojí intenzitou téměř vyrovnal..a závěr hry mě kupodivu víc uspokojil v Crysis..

Ale jakkoliv jsou obě tyhle hry skvělé, na Bioshock ani Stalkera ani jedna nemá, ne v mých očích.

Můj TOP5 her tento rok - 1.Zaklínač,2.Bioshock,3.Stalker,4.Crysis,5.COD4
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

2Red Devil: Obrázek

Jináč jedinej důvod, proč na Crysis spadlo tolik kritiky a na CoD4 ne je, že od CoD se nic neočekávalo, bylo to milé překvapení, od Crysis se očekávalo hodně, ale sliby autorů se naplnily jen asi tak z 2/3.
Majzl
Nováček
Nováček

minimální konfigurace

Příspěvek od Majzl »

jen tak offtopic jaká je podle vás minimální hardware konfigurace na 1027*768 s rozumnýma detailama?

//barco - svoj dotaz polož SEM :roll:
CPU: AMD Athlon II X4 630(Arctic Cooling Freezer 64 Pro) MB: Asus M2N-E RAM: 4x KINGSTON 1024MB/667MHz DDR2 CL5 HDD: Seagate 250GB, SATAII NCQ,7200RPM,16MB cache GK: Gainward GeForce BLISS 8800GT ZVUK: Creative Sound Blaster Audigy 2ZS REPRO: Creative SBS 580 CASE: GMC H60 ZDROJ: Arctic-cooling Fusion 550R
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

prosim vas, bol by niekto tak dobry a poskytol mi save po prvom lietani s tymi lietadlamy ako ste stratili pilota ? prosim uz prejdene to lietanie..
mam tam nejaky veliky bug, mam ich nasledovat ale nemozem ako nahle sa dostanem do jedneho bodu nieco ma tlaci k zemi a to zmrdne lietadlo pristava a nema kam, absolutne potom neposlucha a ja vzdy vybuchnem a nemozem sa dostat dalej.. neviem ci sa niekto s tym stretol ale ja nemozem takto dokoncit hru.. :(
moze mi teda niekto prosim poskytnut save po tejto priblbej misii ? prosiim
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Ta ztráta ovladatelnosti je zapřičiněná tím, že jsi vlétl do tornáda - to tě spolehlivě stáhne k zemi.Pokud se mu nemůžeš vyhnout, tak misi restartni a buď rychlejší...nebo použij google a ty saves si najdi ; ).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Re: minimální konfigurace

Příspěvek od Bez_n1ck »

Majzl píše:jen tak offtopic jaká je podle vás minimální hardware konfigurace na 1027*768 s rozumnýma detailama?

//barco - svoj dotaz polož SEM :roll:
tve pocitadlo ti na to staci
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

Paul píše:Ta ztráta ovladatelnosti je zapřičiněná tím, že jsi vlétl do tornáda - to tě spolehlivě stáhne k zemi.Pokud se mu nemůžeš vyhnout, tak misi restartni a buď rychlejší...nebo použij google a ty saves si najdi ; ).
lenze ja tam ziadne tornado nevidim :-D ale dole je taky mensi vietor v jednom bode ale to je vsetko, tornado sa to nazvat neda.. takze obist ? skusil som tu misiu zopar krat restartovat naloadovat v predoslej a i tak..

edit://
spustil som to druhy den a uz som to presiel cele..
zazrakom som to tornato videl, ze by to vyzeralo ako tornado to vobec nie..
viem hovorili o tom ze treba vypalit turbiny, no neviem absolutne slabo to zabera.. a inak velice prekvapiva fyzika ked vas to tornado vtiahne a stiahne k zemu a len taha k zemy.. predstavoval by som si ze vas to vtiahne roztoci a potom nepusti a bude najmenej tocit pripadne vyhodi tak rychlo a silno ze havarujete do dakej skaly a buchnete, mohli sa s tym krajsie pohrat ked je tam taka fyzika
Naposledy upravil(a) expLorer dne pát 21. pro 2007, 17:07, celkem upraveno 2 x.
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

Ti ostatni piloti na to i upozornej, proste zapni pridavnej horak (shiftem) a snaz letet co nejdal od toho...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Možná záleží na nastavení detailů, ja hrál na high a ta tornáda byla normálně vidět..a nebo je to bug.

Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

lidicky, mam mensi problem :oops: . jsem v ty mimozemsky jeskyni. dostal sem se do ty mistnosti jak jsou tam ty "chobotnice" a nevim jak dal. vzdycky me ty potvory killnou. kam se mam dostat? :?
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Flegy píše:lidicky, mam mensi problem :oops: . jsem v ty mimozemsky jeskyni. dostal sem se do ty mistnosti jak jsou tam ty "chobotnice" a nevim jak dal. vzdycky me ty potvory killnou. kam se mam dostat? :?
Vystrilej nejdriv vsechny ty potvory kery okolo tebe litaj a potom v klidu hledej vychod :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“