Wifi Kluc

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
bubukin
Nováček
Nováček

Wifi Kluc

Příspěvek od bubukin »

http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
Tento wifi kluc mam doma pozajtra mi pride notebook doma mam internet o T-comu 4G a mam modem od t-comu nie wifi dalo by sa z toho wifi kluca spravit aby vysielal signal mojho internetu a ja by som sa napojil nanho cez notebook ak ano tak ako ? Mohol by mi to niekto vysvetlit pls ! :)
lolo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolo »

Podla mna by to bolo jednoduchsie riesit cez WiFi router ktory sa da zohnat v podobnej cenovej kategorii. Napr. D-Link DAP-1160, D-Link AirPlusG DWL-G700AP, Zyxel P320W.
Už to tak bude :-)
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

jaky je to typ toho modemu od T-Comu co mas doma?
jestli je to USB tak zadny router nekupuj, to ti vubec nepomuze! Ten USB lic by se dal pouzit pokud ma moznost vytvorit tzv. Soft AP (softwarovy pristupovy bod). Zeptej se na podpore D-Linku jestli to tak jde.
Toshiba Tecra A6
lolo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolo »

Bajgy píše:jaky je to typ toho modemu od T-Comu co mas doma?
jestli je to USB tak zadny router nekupuj, to ti vubec nepomuze! Ten USB lic by se dal pouzit pokud ma moznost vytvorit tzv. Soft AP (softwarovy pristupovy bod). Zeptej se na podpore D-Linku jestli to tak jde.
Akoze to nepojde sak ja som mal USB modem pripojeny na PC1, kde som dal zdielat internet a spojil PC1-PC2 cez switch.
Ale radsej som to vymenil ADSL WiFi router Zyxel P-661HW-D3
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

joj, sorry moje chyba, na Slovensku je 4G oznaceni pro neco uplne jineho nze u ČR.
U nas je 4G internet pres GSM sit. na Slovensku pres ADSL.

takze ano nejaky ADSL router je nejlepsi volba.
Toshiba Tecra A6
lolo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolo »

Bajgy píše:joj, sorry moje chyba, na Slovensku je 4G oznaceni pro neco uplne jineho nze u ČR.
U nas je 4G internet pres GSM sit. na Slovensku pres ADSL.
takze ano nejaky ADSL router je nejlepsi volba.
Hah ale vymyslene to mali dobre ako reklamny tah , ked zacali mobilny operatori predstavovat novy standard 3G a jeho datove schopnosti T-com sa kned chytil sance a uviedol tzv. 4G internet ako novinku :roll: no bol to v skutocnosti obycajny ADSL internet. :-D
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“