Vypíná se monitor

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
zblamak
Začátečník
Začátečník

Vypíná se monitor

Příspěvek od zblamak »

Zdravím všetkých PcTunungáře. Nedávno jsme dělal celkový upgrade PC, všecko bylo ok do té doby, než se mě sám od sebe začal vypínat monitor a to vždy, když jsem spustil něco náročnějšího...např. Zaklínače....jede nějákou chvíli, ale najednou bum a monitor se vypne..tak ho zapnu a on se zas vypne...ale přitom pc běží dál..slyším hudbu všecko běží dal. Nedělá to jen u Zaklínače, ale v podtstě u všeho co je trochu náročnější. Zdrojem ani ovladači by to být nemělo. Tak kdyby jste měli nějáký nápad či řešení sem sním;)
zblamak
Začátečník
Začátečník

.

Příspěvek od zblamak »

Jsme si uvědomi, jestli vám nepomůže co mám za věci. Je to LCD monitor LG Flatron L1753S, grafika Radeonka 2600XT 512Mb a je to pasivka, a jestli pomůže tak je to na základce P5K Se, s procákem C2D E6750 2,66Ghz, 2Gb ram, a zdroj 500W. Byl testovanej a zdroj zvládal. Tak jeslti to není třeba něco špatně nastavený v ovladačích, těch hejbátek je tam celekm hafo a kdo se v tom všem má vyznat:)
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

bud spatnej moitor nebo grafika. zkus to napojit pres vga (ted to je pres dvi ne?), nebo vzit jinej monitor, potom jinou grafiku (pujcit si, pripadne vyzkouset monitor na jinym pc).
Poděs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Poděs »

Mě ten monitor nejprve problikával a pak už nešel vůbec. Teď čekám, až ho dostanu zpět z reklamace.

Jinak u Vás by mohl být problém v grafice nebo v monitoru. Zkuste to, co psal IkE Blaster
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“