Downgrade na XP

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Radkoff
Začátečník
Začátečník

Downgrade na XP

Příspěvek od Radkoff »

Mám pc na kterým sou černý visty a chci tam nainstalovat legální XP home. Když vložím instalační cd, napíše mi to samozřejmě, že v pc je novější systém a dál se nedostanu. Co s tím, prosím?
Benet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Benet »

no asi čistej instal .
V BIOSU nastavit boot z mechaniky . vložit CD s XP ( za předpokladu ,že je bootovatelny :) ) a řídit se instrukcema na obrazovce v sekci s volnym mistem a diskama odstraň system kde máš visty vytvoř místo něj jinej oddíl > naformátovat NTFS . a pak už jen sleduj a ťukej tam to co se po tobě chce ..

MB:MSI K8N Neo2-54G (nForce3ultra)
CPU:A64Winches.3000+(1,8GHz)@(2,43GHz)
GPU:Inno3d 6800GT 350/1000@390/1100
Ram:2x A-DATA 512Mb 500MHz Opt.GSA-4160B TV:Leadtek WinFast TV2000XP Expert HDD:120GB Hitachi ATA+160GB Hitachi SATA Chlazení: Původní (boxované) OS:WIN XP Prof. SP2
Radkoff
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radkoff »

o to sem se taky pokoušel, ale po chvíli kopírování instalačních souborů mi to vyhodí modrou smrt a konec. říkal sem si, že vytvořím novou partition a nainstaluju do ní xp jako druhej systém, spustím je a partition s vistama naformátuju, ale to taky nejde. tak nevim. leda naformátovat hadr v jinym komplu?
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

a kdyz v instalaci XP ten oddil odeberes, znovu vytvoris a naformatujes :?

to by melo jit ne...
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

No ono by to bylo nejednodušší formátnout z jinyho PC, nebo tam hodit instalačku Linuxu.... Nebo boot flopku z win 9x a zformátovat, pokud te to dál z XP nepusti...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

pokud nemas zadna jina data na pc, tak muzes pouzit program na mazani dat v sekci PEVNE DISKY
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“