Downgrade na XP
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Radkoff
- Začátečník

-
Downgrade na XP
Mám pc na kterým sou černý visty a chci tam nainstalovat legální XP home. Když vložím instalační cd, napíše mi to samozřejmě, že v pc je novější systém a dál se nedostanu. Co s tím, prosím?
- Benet
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no asi čistej instal .
V BIOSU nastavit boot z mechaniky . vložit CD s XP ( za předpokladu ,že je bootovatelny
) a řídit se instrukcema na obrazovce v sekci s volnym mistem a diskama odstraň system kde máš visty vytvoř místo něj jinej oddíl > naformátovat NTFS . a pak už jen sleduj a ťukej tam to co se po tobě chce ..
V BIOSU nastavit boot z mechaniky . vložit CD s XP ( za předpokladu ,že je bootovatelny
MB:MSI K8N Neo2-54G (nForce3ultra)
CPU:A64Winches.3000+(1,8GHz)@(2,43GHz)
GPU:Inno3d 6800GT 350/1000@390/1100
Ram:2x A-DATA 512Mb 500MHz Opt.GSA-4160B TV:Leadtek WinFast TV2000XP Expert HDD:120GB Hitachi ATA+160GB Hitachi SATA Chlazení: Původní (boxované) OS:WIN XP Prof. SP2
- Radkoff
- Začátečník

-
o to sem se taky pokoušel, ale po chvíli kopírování instalačních souborů mi to vyhodí modrou smrt a konec. říkal sem si, že vytvořím novou partition a nainstaluju do ní xp jako druhej systém, spustím je a partition s vistama naformátuju, ale to taky nejde. tak nevim. leda naformátovat hadr v jinym komplu?
- srna
- Středně pokročilý

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele: