wifi síť pro notebook

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
weller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

wifi síť pro notebook

Příspěvek od weller »

Nevim jak to vyřešit mám v jedné místnosti PC u kteryho mám Ethernetovej ADSL moden s wifinou tím pokryju 2 místnosti pak mám druhý PC do kteryho vede ten ethernetovy kabel a tam internet funguje ale potřeboval bych nějak z toho druhyho PC pokryt bezdrátově tu místnost abych se tam mohl s noťasem taky napojit na net. Chtěl sem tam normálně nainstalovat wifi kartu do toho počálu aby jako vysílala a já se na ni mohl napojit s noťasem ale to asi nepůjde že :) To tak abych tam taky koupil wifi router že :(
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

jeste jednou, jaky mas modem ?

- Mas adsl wifi router
- Mas 2x PC
- Mas 1 NB

a ty je chces dat do site ?

pc normalne pripoj sitovym kabelem, a notas na wifi.

Maly dosah wifi ?

Zkus se podivat do nastaveni routeru, jestli nemas nastaveny slabsi vykon anteny. Nebo zkus polaborovat s umistenim routeru
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

nebo koupit anténu s vyšším ziskem
weller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od weller »

mám ADSL wifi router Zyxel P660HW-T3 ale o to nejde mám na něm normálně bezdrátově napojenej noťas ale nepokryje všechny místnosti protože máme doma metr tlusty zdi tak se přes to asi neprobije tak potřebuju v další místnosti kde je další PC propojenej kabelem s modem taky udělat bezdrátovou síť
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

weller píše:mám ADSL wifi router Zyxel P660HW-T3 ale o to nejde mám na něm normálně bezdrátově napojenej noťas ale nepokryje všechny místnosti protože máme doma metr tlusty zdi tak se přes to asi neprobije tak potřebuju v další místnosti kde je další PC propojenej kabelem s modem taky udělat bezdrátovou síť
jak pise bubanek, nekde si zkusit pucit silnejsi antenu, jestli pomoze, tak koupit
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“