jak na menu k dvd?

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
jupík
Začátečník
Začátečník

jak na menu k dvd?

Příspěvek od jupík »

Zdravím,
chtěl bych se zeptat jak udělat v nero vision více stránkové menu dvd.
Když jsem zaškrtl políčko pokročilé nastavení tak jsem sice udělal druhou stránku a nastavil aby se nemu a po 30 sekundách se přepínalo ale nic to nedělá a i tak bych radši abych si přepínal mezi stránkami menu sám a nemusel čekat nějakou dobu než sami přeskočí.Nebo poraďte nějaký soft který umí převíst avi na dvd a zárověň udělat i menu.
návod by se hodil ;-)
díky za tipy
MB:Gigabyte P35 DS3, CPU: Intel E2180, RAM: 2x1GB A-DATA EE 800+, HDD 120GB+320GBSeagate, GK: ATI shaphire X1950PRO, DVD-RW Liteonit LH 18A1H,Win XP PRO
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Pinnacle Studio, DVD architekt...a hlavně avi neni formát! Píšem to tu furt dokola! Avi je kontajner a může to byt DivX, Xvid nebo cokoliv jineho...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
jupík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jupík »

ok nejsem znalí věcí okolo kamer ale když z kamery stáhnu film do pc přes dv tak to udělá avi soubor který následně převádím na dvd video.
a nevěděl bys třeba o nějakým návodu nebo nemohlby jsi něco napsat třeba v tom pinnacle? jinak mám pinnacle 11.
díky
MB:Gigabyte P35 DS3, CPU: Intel E2180, RAM: 2x1GB A-DATA EE 800+, HDD 120GB+320GBSeagate, GK: ATI shaphire X1950PRO, DVD-RW Liteonit LH 18A1H,Win XP PRO
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

jupík píše:ok nejsem znalí věcí okolo kamer ale když z kamery stáhnu film do pc přes dv tak to udělá avi soubor který následně převádím na dvd video.
a nevěděl bys třeba o nějakým návodu nebo nemohlby jsi něco napsat třeba v tom pinnacle? jinak mám pinnacle 11.
díky
Hodne návodu je na www.tvfreak.cz ale každopadne pinnacle me velmi dobre propracovanou nápovedu.
Pokud ale chces pracovat s videem, chtelo by to se učit a ne jen chtit návod, jak to udelat, tohle je hodne obsáhle, to se neda jen napsat návod na konkretni věc. Ale hodne návodů je na tom tvfreaku...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
jupík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jupík »

to je mi jasný že se to musím naučit když to chci používat jen jsem to potřeoval vědět ryhle a nebyl čas na pokus omyl :-(
na to tvfeak juknu
zatím díky
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Mě se osvědčil ConvertXtoDvd, ten je spešl na DivX, ale ochotně schřoupe i MPEG2, co mi leze z TV karty.
Pokud budeš chtít vědět víc, tak SZ...
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“