Zdravím,
chtěl bych se zeptat jak udělat v nero vision více stránkové menu dvd.
Když jsem zaškrtl políčko pokročilé nastavení tak jsem sice udělal druhou stránku a nastavil aby se nemu a po 30 sekundách se přepínalo ale nic to nedělá a i tak bych radši abych si přepínal mezi stránkami menu sám a nemusel čekat nějakou dobu než sami přeskočí.Nebo poraďte nějaký soft který umí převíst avi na dvd a zárověň udělat i menu.
návod by se hodil
díky za tipy
jak na menu k dvd?
- jupík
- Začátečník
jak na menu k dvd?
MB:Gigabyte P35 DS3, CPU: Intel E2180, RAM: 2x1GB A-DATA EE 800+, HDD 120GB+320GBSeagate, GK: ATI shaphire X1950PRO, DVD-RW Liteonit LH 18A1H,Win XP PRO
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- jupík
- Začátečník
ok nejsem znalí věcí okolo kamer ale když z kamery stáhnu film do pc přes dv tak to udělá avi soubor který následně převádím na dvd video.
a nevěděl bys třeba o nějakým návodu nebo nemohlby jsi něco napsat třeba v tom pinnacle? jinak mám pinnacle 11.
díky
a nevěděl bys třeba o nějakým návodu nebo nemohlby jsi něco napsat třeba v tom pinnacle? jinak mám pinnacle 11.
díky
MB:Gigabyte P35 DS3, CPU: Intel E2180, RAM: 2x1GB A-DATA EE 800+, HDD 120GB+320GBSeagate, GK: ATI shaphire X1950PRO, DVD-RW Liteonit LH 18A1H,Win XP PRO
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hodne návodu je na www.tvfreak.cz ale každopadne pinnacle me velmi dobre propracovanou nápovedu.jupík píše:ok nejsem znalí věcí okolo kamer ale když z kamery stáhnu film do pc přes dv tak to udělá avi soubor který následně převádím na dvd video.
díky
Pokud ale chces pracovat s videem, chtelo by to se učit a ne jen chtit návod, jak to udelat, tohle je hodne obsáhle, to se neda jen napsat návod na konkretni věc. Ale hodne návodů je na tom tvfreaku...
- jupík
- Začátečník
to je mi jasný že se to musím naučit když to chci používat jen jsem to potřeoval vědět ryhle a nebyl čas na pokus omyl
na to tvfeak juknu
zatím díky
na to tvfeak juknu
zatím díky
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele: