R9600 pro problem

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
kani23.cz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

R9600 pro problem

Příspěvek od kani23.cz »

Ahoj mam dotaz kamoš mi dal r600pro 256mb od saphire už jen co to najede do winu začnou se hazet artefakty.. prey se kamaradovi zasekl větráček na te graficé a od te doby tam jsou ty artefakty,i u mě na mém pc.Po prozkouánai karty sem zjistil že ze zadu jak jsou paměti je součástka APM3055L (jsou 2) a jedna znich je jakoby možná spalena je tam jedna jediná tečka ...mám tedy dotaz..kde sehnat a za kolik APM3055L,mužou ty artefakty být zpusobené tím (možná)vadným APM3055L ?
RumcajsZ99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RumcajsZ99 »

tak to skus v nějakém pc shopu , třeba ti řeknou odbornou diagnozu na místě , a nebo tě kamarád napálil a předtim než ti ji dal tak pokoušel neodborně taktovat a možná ta černá tečka je výsledek nepovedeného overclockingu.

takže dvě rady , zeptej se ho jak je to doopravdy a druhá nechej si udělat diagnozu , dávej si bacha aby tě oprava nevyšla draze jak nová grafika :-)
Core i7 4790k, MSI GTX 980 4GB, MSI Z97M Gaming, HDD Seagate 3TB, SSD Trascend 256GB, 16GB RAM DDR3 1600Mhz, Zdroj Seasonic SS-660XP2 F3 Platinum 660W, Case Zalman Z9 U3, Repro 5.1 Logitech Z906 500W, LED monitor ASUS VN247H 24" 1ms
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

tudle kartu tu mam....taky pripecenou, s artefaktama....mrknu jestli na ni neni neco spalenyho :)

ale spis bych to videl na jadro, ta moje hazi artefakty az kdyz se ohreje...
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
kani23.cz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kani23.cz »

no a hele nemuže to byt tou součástkou APM3055L ?? případně newíte k čemu sloužíí? :razz:
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“