Na to bych nikdy nepřišelSwat píše:Určitě máš přes rameno jinou zbraň než německou,nebo zahoď batoh,ten taky poznaj,pokud je jinej,než německej.To je právě vychytaný,takhle to bylo i u HD2.Nesmíš mít u sebe nic,co není německý,jinak tě poznaj.Pistoli mít můžeš,tu neviděj,aspoň dokud jí nevytáhneš.Dejv Rok 99FPS píše:Přiznávám jsem lamanemužu za boha dokončit tu prvni misi!!
Problém je v tom že i když se převléknu do obleku toho řidiče naklaďáku tak mě furt vidi jako nevítaného hosta
kde dělám chybu?
Death To Spies
Moderátor: Baneshee
- Dejv Rok 99FPS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
- Swat
- Mírně pokročilý

Je to stealth,střelba je až poslední řešení.Projdi si manuál,jsou tam popsány všechny případy,kdy tě nepřítel odhalí.Na takovou budgetovku je tam opravdu hodně možností a spousta věcí hraje roli.Jestli jsi v německý uniformě a přesto máš pořád nahoře na monitoru červenej vykřičník,něco není v pořádku,stále je něco,podle čeho tě odhalej.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
vcera jsem se nastval a druhou misi (ruska) jsem temer komplet vystrilel samopale a granaty. kdyz voni se tak pekne nahromadi k sobe, bylo jich mozna 30, dva granaty a vsichni kaput. a v podstate jen proto, ze mi dosli naboje v silent-coltu.
ma tu nekdo ceskou verzi? dostal sem jako darek krabicovou anglickou verzi, tak jestli byste mi mohli poslat par souboru (30mb), kdyztak sz. diky za vse (doufam ze to neni moc warez, ale ta cestina by se mozna na nektery ukoly hodila, deset minut jsem lustil co ze to po me chtej a to umim anglicky dost dobre)
ma tu nekdo ceskou verzi? dostal sem jako darek krabicovou anglickou verzi, tak jestli byste mi mohli poslat par souboru (30mb), kdyztak sz. diky za vse (doufam ze to neni moc warez, ale ta cestina by se mozna na nektery ukoly hodila, deset minut jsem lustil co ze to po me chtej a to umim anglicky dost dobre)