Nakonec možná asi setjně objednám ty Creative Fatality. Všude co jsem většinou četl, tak jsou s nima lidi za tu cenu nadmíru spokojení a i recenze vycházeli vstříc tomuto headsetu i při srovnání s cenově stejně drahým modelem Koss a nebo sennheiser. čili do 1000Kč. U SB45 si někdo stezoval, ze pry obcas zvuk zni az moc kelimkove a vysky pry opravdu nic moc. Dost casto se pry odlamuje jedna musle a uchyceni mikrofonu pry taky zadna slava.
U tech Creativu pry zvuk ve hrach opravdu super a pri pouziti soundblaster Xfi je i garantovany spickovy prostorovy pocit ze zvuku. Repracky jsou pry 40mm s neodymovymi magnety.. nevim jestli to je nejaky terno, ja tomu nerozumim
Mikrofon take pry na velice dobre urovni. Navic jsou pry pomerne lehka, dobra konstrukce a i presto, ze neobjimaji usi dokola, jsou pry velice pohodlna i pri delsi dobe na hlave. Jsem strasne nerozhodnej clovek

co se tyce nakupu.
Sennheiser PC160 jsou urcite zvukem nekde jinde, ale za tu cenu kolem 1000Kc snad budou dobry. On ten mikrofon primo ve sluchatkach je taky uplne jiny pohodli, kdyz pres to clovek keca kazdej den.
http://us.creative.com/products/product ... 6337&nav=1
Sice pisou teda rozsah jen 20-20, ale lidi si nestezujou

Zjistil jsem, ze casto muzou mit sluchatka perfektne vypadajici technicky parametry a potom je predezenou sluchatka vypadajici na cenovou relaci o tridu nizsi. Prej ani zadny praskani, sumeni, dokonale vyvazeny basy, stredy, vejsky. Basy to zvlada skvele i pri nabasovanejsim zvukovym obsahu. Skoda ze si nemuzu zajit dolu do elektry a oba modely si sam porovnat

Na jednu stranu je fakt, ze plno Koss modelu je u nas kdyz koukam na oficial web, dost predracenejch. Nechapu jak nekde muze SB45 porad stat 1600-1800 .. nechapu.