Sluchátka

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
presscott
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Sluchátka

Příspěvek od presscott »

Rozmýšlím se nad koupí nových sluchátek, které budu využívat převážně na hudbu, občas hry. Momentálně mám Geniusy za necelé 300kč a už bych raději něco lepšího. Po přečtení několika diskzí jsem se rozhodl, že by to mohly být nějaké Sennheisery. Ještě jsem zapomněl dodat, že by cena neměla přesáhnout 1200kč bez DPH.
No a moje vybrané modely:
- Sennheiser HD201
- Sennheiser HD205
- Sennheiser HD415
Hodně chvály jsem slyšel právě na první, nejlevnější model. Takže bych chtěl znát i vaše názory/zkušenosti na ty další typy....a popřípadě můžete navrhnout i jiné značky. :wink:
CPU: Core2Duo E7400@3,2Ghz 1.24V vcore + Thermalright XP-120 tuned-up MB: Asus P5KR skt.775, RAM: 4068MB A-Data DDRII 800MHz, VGA: Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, HDD: Seagate Barracuda ES 250GB, Zdroj: Fortron Green 350W http://presscott.wz.cz
To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

co legendarni porty od kossaku? podle me idealni volba pro tebe, ale jak myslis. v ty cene si myslim nic moc lepsiho nesplasis :wink:
presscott
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presscott »

Ty Kossy, co uvadis maji na muj vkus "prehustenou" basovou slozku. Ja ale chci neco s "prirozenejsim" zvukem, proto jsem vybral ty Sennheisery :) .
Ted jsem se dival, ze spousta lidi chvali i Platronics...
CPU: Core2Duo E7400@3,2Ghz 1.24V vcore + Thermalright XP-120 tuned-up MB: Asus P5KR skt.775, RAM: 4068MB A-Data DDRII 800MHz, VGA: Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, HDD: Seagate Barracuda ES 250GB, Zdroj: Fortron Green 350W http://presscott.wz.cz
To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.
blaxo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blaxo »

Lidi si tu pochvalujou i sennheiser px100 prej maj zvuk skoro jako porty akorát nemaj tolik basů..já do nich asi pujdu až budou peníze
Sony VAIO CS11S\W + Logitech V470
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

hm tak u port hodne zalezi na cem poslouchas, kdyz muzes doladit, tak jsou to sluchatka k nezaplaceni a me i vic basu nevadi, u metalo to docela sedne. px100 mi vubec nesedly, stejne tak ty uzavreny. HD205 se mi zvukove dost libily, ale prislo mi, ze mi nepadnou (blbe tvarovany?)
presscott
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presscott »

Ty PX100 vypadaji dobre...teda podle toho, co jsem si o nich precetl :) . Akorat nevim, jestli jsou uplne vhodne, kdyz bych je mel na "domaci" poslouchani...
nexik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nexik »

sice HD201 sám nemam, ale párkrát jsem poslouchal u kámoše a zvuk je krásně čistej, akorát maj na můj styl hudby (dnb) možná až moc málo basů
jinak taky překvapivě sednou na hlavu a uši, a ač se nezdaj tak jsou docela malý :)
Intel C2D @3GHz PX8800GTX 2048MB A-Data EE 800MHz P35-DS3 DXX 500W 7200.10 320GB
presscott
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presscott »

To rika hodne lidi, ze ty HD201 nemaji moc basu. Ale ja nepreferuju preduneny zvuk, jde mi hlavne o prostor a prehlednost zvukoveho spektra a aby dokazal "vtahnout" do deje. Moje soucasne Geniusy taky basama zrovna neoplyvaji, ale poslouchat se to da.
Tak sup sup dalsi rady :roll: ... hodilo by se mi jeste zhodnoceni tech HD205 a HD415.
pHp
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pHp »

Přátele, HD 201 jsou nejlevnějším velkým modelem od Sennů, takže prosím nějaký nádherný čistý zvuk snad nikdo nečeká.
Za pouhých 1200 jsou opravdu nejlepší volbou přenosné modely. Jejich použití doma nic moc nebrání.
Azurit
Nováček
Nováček

Příspěvek od Azurit »

Mam Senny PX 200 a nestezuju si. Kossy se mi dobre neposlouchaly. Na muj vkus moc basu, ale byt tebou zkusim nejaky lepsi shop, a sluchatka bych osobne poslechl. Kazdy clovek vnima hudbu a zvuk jinak. Proto jsem byl z vysledku nekterych recenzí docela prekvapen :lol: :shock:
superja
Nováček
Nováček

Příspěvek od superja »

Azurit píše:Mam Senny PX 200 a nestezuju si. Kossy se mi dobre neposlouchaly. Na muj vkus moc basu, ale byt tebou zkusim nejaky lepsi shop, a sluchatka bych osobne poslechl. Kazdy clovek vnima hudbu a zvuk jinak. Proto jsem byl z vysledku nekterych recenzí docela prekvapen :lol: :shock:
Jj presne tak, nekomu se libi senny a treba me se libi Kossy, ackoliv nejsem vysazeny na basy. Rozhodne doporucuju si je nekde poslechnout.
PC: MSI 870A-G54, Phenom II X6 1055T @ 3,4 GHz (Gelid Tranquillo), 2x2GB RAM Kingston HyperX Blu @1600MHz, Gigabyte Radeon HD6850, SSD Intel 320 120GB, zdroj Seasonic SS-500ET 500W, case Lancool K58. Mouse: Logitech G400. Keyboard: Logitech Ultra-X Premium. Wheel: Logitech MOMO Force.
Kolejni PC: Gigabyte GA-M56S-S3, Athlon64 X2 5000+ Black Edition @3 GHz, 4x1GB DDR2 RAM Adata @ 800 MHz, Sapphire Radeon HD3850 256 MB, zdroj Seasonic 400W, case Atrix 9001. Mouse: Logitech MX Revolution. Keyboard: Logitech Ultra-X Premium.
Netbook:
Asus EEE 1000H (Intel Atom N270 @ 1,9 GHz) Mobil:HTC Desire Z Qualcomm MSM7230 (Scorpion) @ 1 GHz)
SagiCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SagiCZ »

mam KOSSy a jsem spokojen, nerekl bych ze jsou prebasovane...
slysel sem i ty PX100 a ty nemaji nejak vyrazne min basu, spis si myslim, ze kdyz si na usi vezme nekdo KOSS PP, a mel predtim nejake pecky od SONY za 150kc, tak teprve zjisti ze v te jeho hudbe nejaka basova slozka je..

taky samozrejme zalezi na tom co v nich poslouchate, v jake kvalite, ekvalizer atd...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“