Dobrý den,
mám integrovanou zvukovou kartu REALTEK na základní desce. Zvuk, který vydá vá je velice nekvaliní. Třeba když hraje hudba, tak nejsou skoro slyšet hlasy nebo hrozně potichu. Kamarád mi říkal, ze mam nekde vypnutou nejakou volbu nebo spatne kodeky. Obe veci jsem vyzkousel a na nic jsem neprisel
Nekvalitní zvuk
Moderátor: CageJ
- endy4
- Nováček

-
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Jaký je to typ?Realteků je hodně druhů.Já mám ALC850 a jsem spokojený.Hraje velmi dobře.Zvuková karta za několik tisíc se nevypatí,pokud nemáš odpovídající repro aspoň za 10k nebo nehraješ hry.A i pokud je hraješ,bez vícekanálového repra se neobejdeš,aby sis naplno vychutnal efekty.
Zkus mi trochu víc nastínit svůj problém,pokusím se pomoci
napiš repro,typ toho realteku,verzi ovladačů a také jaký používáš přehrávač.Nemáš třeba jen blbě nastavený ekvalizér?
Zkus mi trochu víc nastínit svůj problém,pokusím se pomoci
napiš repro,typ toho realteku,verzi ovladačů a také jaký používáš přehrávač.Nemáš třeba jen blbě nastavený ekvalizér?
- Sattero
- Začátečník

Popiš jakou máš tu zvukovku (typ), Realteků je hodně... Napiš taky co máš za bedničky, jestli za 250Kč Geniusky z Hypermarketu, tak bych se divil, kdyby ti to hrálo šlušně
Spíš bych ale reinstaloval ovladače od zvukovky, pokud bude přetrvávat problém i po radách zde na fóru, tak je jediná možnost, koupit si zvukovku a k tomu slušné repro, pokud máš nějaké "plechovky". Starší Audigy 2 se dá koupit za pár kil nebo X-Fi již za 2 hadříky...
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Asi už problém vyřešil,protože se neozývá.lukasstr píše:Popiš jakou máš tu zvukovku (typ), Realteků je hodně... Napiš taky co máš za bedničky, jestli za 250Kč Geniusky z Hypermarketu, tak bych se divil, kdyby ti to hrálo šlušněSpíš bych ale reinstaloval ovladače od zvukovky, pokud bude přetrvávat problém i po radách zde na fóru, tak je jediná možnost, koupit si zvukovku a k tomu slušné repro, pokud máš nějaké "plechovky". Starší Audigy 2 se dá koupit za pár kil nebo X-Fi již za 2 hadříky...
btw. Napsal jsi něco jiného,co už bych nenapsal já?Je mi opravdu líto uživatelů,kteří si ke svým super-duper bednám za litr,v lepším případě za 2 kupují zvukovky za 2 a víc tisíc.Kdyby to vrazili do repra,ta i s průměrným integráčem získají daleko lepší zvuk.Parametry beden k PC,a to i těch dražších, jsou daleko za prametry všech lepších zvukovek.
- Honasss
- Nováček

-
- kocourleo
- Začátečník