?
Stoji za to??????????????????
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- ah1z
- Nováček

-
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- jaluvkap
- Začátečník

raptor = rychly pristup a prenos, raid 0 = pomaly pristup a rychly prenos (nekdy i lepsi nez raptor) ... z toho plyne jedine ... raptor je dobry jako disk pro rychly nahodny pristup (spousteni prog., databaze), raid 0 zaznam kontinualnich objemnych dat, kde nevadi, kdyz je ztratis ... jinak 150GB je imho zbytecne moc, podobnou sluzbu odvede 74GB verze ... jeste lepsi sluzbu (pomer cena/vykon) ale muzes cekat treba od samostatneho 7200ot disku na system + dalsimu 7200ot. disku na dataFlegy píše:kup si 2x 500GB disky a dej je do raidu 0. stejna rychlost, a 6.6x vyssi kapacita za stejnou cenu
- godlike
- Středně pokročilý

-
RAID 0,nulova ochrana dat.Jinak mam Raptor 74GB na system a 750GB AAKS na data.Beznej juzer vykona Raptoru ale nepozna.Instalace programu,mozna lehce sviznejsi nez AAKS ale skoro to nema cenu.Disky od 750GB vice uz jsou hodne rychly.Ja delam casto s Psopem cili potrebuju hodne RAM a rychlej disk.Pokud ti nevadi hlucnej seek a cena..
- gonsa
- Začátečník

-
Ja jsem treba z raptoru hodne zklamanej !!Zas tak rychly neni a kdyz treba vypaluju a rozbaluju archiv tak stejne klesa hodnota vyrovnavaci pameti pri vypalovani,takze musim rozbalovani archivu zastavit...Takze nezda se mi nejak rychly a nejhorsi je hlucnost...Chtel jsem klid a ted mam sileny kraval, zbytecne vyhozene penize !