ATi Catalyst 7.12

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

ATi Catalyst 7.12

Příspěvek od no-X »

Download New Features

* Avivo™ Update
* Enhanced ATI Overdrive support for the ATI Radeon™HD 2900 Series

Avivo™ Update

Catalyst™ 7.12 introduces an Avivo™ update. The update allows the ATI Catalyst™ Control Center to reflect what is supported by the driver taking into account the graphics card installed in the system, and will not expose any video features that is not supported by the driver. The DirectX Video Acceleration (DXVA) driver will perform a profiling mechanism to query the graphics capability and the Catalyst™ Control Center queries the caps via the interface defined between the Catalyst™ Control Center and the DXVA components. This feature will be supported on ATI Radeon™ 9500 series products and above.
Enhanced ATI OverDrive™ support for the ATI Radeon™ HD 2900 Series

This release of Catalyst™ introduces an enhanced version of ATI OverDrive™ for the ATI Radeon™ HD 2900 Series. Users can now Overclock both GPU engine and graphics memory clock speeds in CrossFire™ mode (and over-clock single ATI Radeon™ graphics accelerators as well). This version of ATI Overdrive also

Performance Improvements

The following performance improvements are noticed with Catalyst™ 7.12:

* 3DMark2005 performance improves 5% or more with largest gains noticed when Anti-aliasing and Anisotropic Filtering are disabled on systems containing either an ATI Radeon™ HD 2400 or ATI Radeon™ HD 2600 series of products
* Company of Heroes DX10 performance improves up to 5% on systems containing an ATI Radeon™ HD38x0 series of product
Nejlepší moderátor ve výslužbě
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

..nebo můžete sosat odsud http://www.svethardware.cz/forum/downlo ... file&id=78
Právě je stahuji, za chvíli je budu testovat oproti v7.11 na hrách Call of Duty4, Call of Juarez, CRYSIS, Half-Life2: Episode TWO. Samozřejmě testnu i syntetické testy alá 3DMARK 2005 a 2006 včetně posledních patchů :) když mám tu nemocenskou.. :roll:

...moje sestava: E4300@3,06GHz, MB: ASUS P5W DH Deluxe, RAM: GEIL 2x1GB@850MHz, VGA: Sapphire Radeon X1950PRO 256MB DDR3 @648/1472...
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Poděs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Poděs »

Má smysl tyto ovladače stahovat na můj pc (viz podpis)?
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

moc ne :roll:
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Poděs píše:Má smysl tyto ovladače stahovat na můj pc (viz podpis)?
ale ma treba mymu kamosovy dost pomohly novy drivery v Bioshocku az 30% narust byly to tehda CAT 7,10 a to ma X1600 :)
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

zmysel to ma ... v driveroch nejde len o podporu novych grafickych kariet ale aj o podporu novych hier ... takze ak budu pozitivne ohlasy na ovladace mal by si si ich nahodit ... ale narast vykonu nemusi byt samozrejme ziadny ...
Poděs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Poděs »

Mám nedobrou zkušenost s verzí 7.10, kdy mi nešly hry jako CoD2, CoD4. Prostě zůstávala černá obrazovka :(
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

osobne sem tedy zadny narust oproti 7.11 nepocitil :roll:
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

mám dotaz...naposled jsem instaloval 7.10 a teď 7.12 a pak to chtělo instalovat nějaký steam setup, co to vůbec je? nenainstaloval jsem to, potom restart komp a ok, tak jsem skusil 3dmark06 a taky ok, ale šel sem na net a písmo co bylo jiné barvy - modré, je teď hnědé, ale jenom někde, třeba na google a taky na pctuning...
grafika HD2900XT
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

matus217 píše:mám dotaz...naposled jsem instaloval 7.10 a teď 7.12 a pak to chtělo instalovat nějaký steam setup, co to vůbec je? nenainstaloval jsem to, potom restart komp a ok, tak jsem skusil 3dmark06 a taky ok, ale šel sem na net a písmo co bylo jiné barvy - modré, je teď hnědé, ale jenom někde, třeba na google a taky na pctuning...
grafika HD2900XT
ten steam tam si muzes stahnout zadarmo naky hry protoze mas grafiku do ATI
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

jo, ale teď bych rád vyřešil to přebarvování modré na hnědou až červenou, ve hrách to nedělá, hlavně na internetu a teď jsem zjistil že i logo vítejte do winu je přebarvené v pozadí do hněda...jdu skusit odinstalovat a anistalovat ovladače znovu...
edit/: nepomohlo
edit2/: možná sem lama, ale radši se zeptám...
přeinstalovával jsem tak že jsem dal přidat nebo odebrat programy a ATI - Software Uninstall Utility, sem dal odebrat, pak se to restartlo ta hnědá už nikde nebyla a nainstaloval jsem drivery znovu...hnědá o5...a taky jsem si všiml že v kompu jsou pořád 7.10 i 7.12 drivery, takže jsem je neodinstaloval... mám dát volbu ATI Display Driver, kdy mi to vypíše ( jste si jisti že chcete odinstalovat HD 2900XT ? ) tímhle je odinstaluju?...nerad bych to posral, za poslední měsíce jsem windows přeinstalovával 6x :(
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

Vyzkoušej program DriverCleaner a odeber vše od ATI. Pěkně to vyčistí vše :wink:
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
Aleš Ulrych
Nováček
Nováček

Crysis hotfix

Příspěvek od Aleš Ulrych »

Zdravím, nevíte někdo, zda je v těchto catalystech už i Crysis hotfix?
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

izerS18 píše:Vyzkoušej program DriverCleaner a odeber vše od ATI. Pěkně to vyčistí vše :wink:
skusil sem ale bez úspěchu, pořád ta hnusná hnědá, bude to těmahle ovladačema, ale na starší přeinstalovávat nebudu...hold 7.12 u mě shit
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

shit ovladace...niektore farby niesu take ako maju byt.... neriesi ziaden problem....
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

scream píše:shit ovladace...niektore farby niesu take ako maju byt.... neriesi ziaden problem....
aspoň že nejsem sám komu to dělá
quicksilver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od quicksilver »

Taky na to koukam ... co to dela ??? Dal jsem si web a koukam na barvy ... hmmm kouknu se na Ati co o tom pisou.
C:AMD Phenom II X4 965 black edition Quad-core 3400Mhz, socket AM3, Chl: NOCTUA NH-U9B SE2,Pam: OCZ DIMM 8GB DDR III 1600MHz OCZ3P16004GK Platinium XTC GK: SAPPHIRE R270X 4GB , Z:ASUS M4A785TD-EVO, Zdroj: CORSAIR TX750 V2,Větračky: 2x 12 cm Thermaltake Smart Case Fan II A2029, HDD = 2TB DAT Skříň: Thermaltake Armor Jr. VC3000BNS: WIN : WIN 10 PRO 64BIT CZ
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

Také sem si je nainstaloval a zadne problemy nemam , barvy v pohode i na webu i ve hrach v sude, stejne jako na predchozich ovladacich .....
Mailen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mailen »

matus217 píše:jo, ale teď bych rád vyřešil to přebarvování modré na hnědou až červenou, ve hrách to nedělá, hlavně na internetu a teď jsem zjistil že i logo vítejte do winu je přebarvené v pozadí do hněda...jdu skusit odinstalovat a anistalovat ovladače znovu...
edit/: nepomohlo
edit2/: možná sem lama, ale radši se zeptám...
přeinstalovával jsem tak že jsem dal přidat nebo odebrat programy a ATI - Software Uninstall Utility, sem dal odebrat, pak se to restartlo ta hnědá už nikde nebyla a nainstaloval jsem drivery znovu...hnědá o5...a taky jsem si všiml že v kompu jsou pořád 7.10 i 7.12 drivery, takže jsem je neodinstaloval... mám dát volbu ATI Display Driver, kdy mi to vypíše ( jste si jisti že chcete odinstalovat HD 2900XT ? ) tímhle je odinstaluju?...nerad bych to posral, za poslední měsíce jsem windows přeinstalovával 6x :(
Mám to samé... nějak nevychytali tento "detail"... Mimochodem mám HD3870...
quicksilver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od quicksilver »

Me to dela totez u 2600XT tohle me docela sere ... Ati si z nas uz dela snad prdel !!! :_(
C:AMD Phenom II X4 965 black edition Quad-core 3400Mhz, socket AM3, Chl: NOCTUA NH-U9B SE2,Pam: OCZ DIMM 8GB DDR III 1600MHz OCZ3P16004GK Platinium XTC GK: SAPPHIRE R270X 4GB , Z:ASUS M4A785TD-EVO, Zdroj: CORSAIR TX750 V2,Větračky: 2x 12 cm Thermaltake Smart Case Fan II A2029, HDD = 2TB DAT Skříň: Thermaltake Armor Jr. VC3000BNS: WIN : WIN 10 PRO 64BIT CZ
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“