dovolil jsem si doplnit celkovy prumer:Wuuduu píše:...tak som zosumarizoval niekolko vysledkov z viacerych serverov a urobime priemer... percenta sa vztahuju v vykonu 8800GT k HD3870.
119.590909090909%
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Dik, mne uz z toho pocitania percent zacinalo sibat, tak som to celkove percento zabudol.durod píše: dovolil jsem si doplnit celkovy prumer:
119.590909090909%

Z nich je 5% ozratych ako prasa, takze im staci aj S3 trio a rozdiel by nezbadali.Stratos píše:...90% prumernejch lidi doma nema 4 jadro na 3ghz+...

videl sem ty karty i za 8800kc!, rek bych ze internetove obchody, jako je treba CZC ji porad dostavaji ve velkoobchodni cene tzn. kolem 5-6tis. Nerekl bych, ze takhle razantne zdrazili dodavatele.ladik1983 píše:vite co by me zajimalo? za kolik ji dostavaji obchodnici respektive kolik na tom vydelaj

sem si jisty ze ani v lednu nikde nebude ta od Gigabytu za 5400, podle me zvednou ceny az jim prijdou...Stratos píše:nakupky sou kolem 4200-4500kc s DPH za HD3870ladik1983 píše:vite co by me zajimalo? za kolik ji dostavaji obchodnici respektive kolik na tom vydelaj
nakupky za 8800GT od 5200kc s DPH
takze si an tom celkem dost pakujou

No a radeon je lepsi z toho titulu, ze zatimco na 8800gt uz nekdo nema/nechce dat dost penez, tak na 3870 jeste jo...Vormulak píše:Tak jsem si precetl to vase tahani co ma lepsi pomer cena/vykon a napadlo me:Pokud ho oba maji stejnej neni lepsi nVidie z toho titulu ze budou hry ktery radeon uz neutahne ale 8800GT jeste jo?

blbost 8800GT je v prumeru o 4-8%(rating z computerbase) rychlejsi coz ti stejne moc nepomuze kdyz se ti to bude cukat na jedne na druhe taky viz priklady z CRYSISVormulak píše:Tak jsem si precetl to vase tahani co ma lepsi pomer cena/vykon a napadlo me:Pokud ho oba maji stejnej neni lepsi nVidie z toho titulu ze budou hry ktery radeon uz neutahne ale 8800GT jeste jo?

Naco som tu pocital tie percenta, kde sa vychadzalo z viacerych serverov a testov... 4-8% je cislo vzdialene tym vysledkom... (19.590909090909%)Stratos píše:blbost 8800GT je v prumeru o 4-8% (rating z computerbase) rychlejsi...

jak nameril Obr zde na PCT rozdil v crysis je 1-2fps mezi 8800GT a HD3870 mrkni do jeho recenzeWuuduu píše:
S Crysisom je to pravda, jedna (Radeon) nestiha a druha (8800GT) nestiha trosku rychlejsie (o 25%), co je inak dost podstatny rozdiel, lebo ak clovek znizy rozlisenie, prave tych 25% v novej najnarocnejsej hre sucasnosti je dost rozhodujuce.

"Podvadzanie" v neoficialnych BETA driveroch povazujes za smerodatne na taketo vyhlasenia? Ale caste chyby v obraze v hrach od Ati nikdy... ale v oficialnych driveroch.Stratos píše:lepsi ovladace to je diskutabilniposledni skandaly s podvadeni v Crysis a Gears of Wars mluvi za vse a neshopnost rozjet poradne SLI pod 64bit Vistama taky