Duke Nukem Forever

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

Damianus píše:bylo to super a to video je pro me i dnes mega http://www.youtube.com/watch?v=iPX_y7wP ... re=related :sad:
mohli to aspon vydat volne ke stazeni jako gesto pro na "cekace"
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

brabee píše:Ehm, je na větě "Aktuální verze DNF, na níž pracují od roku 2004,..." něco nesrozumitelného???
Není, ale je mi jedno jestli běheme těch deseti let začínali jednou a nebo desetkrát, celková doba vývoje je 10 let. Navíc se vždycky vymlouvali na zastaralost enginu, tak předpokládám, že nezahodili vždycky úplně všechnu práci.
Goldnoob team proud member!
brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

Thellwin píše:
brabee píše:Ehm, je na větě "Aktuální verze DNF, na níž pracují od roku 2004,..." něco nesrozumitelného???
Není, ale je mi jedno jestli běheme těch deseti let začínali jednou a nebo desetkrát, celková doba vývoje je 10 let. Navíc se vždycky vymlouvali na zastaralost enginu, tak předpokládám, že nezahodili vždycky úplně všechnu práci.
No přeci kdyby nezahazovali všechnu práci tak by nezačínali znovu, ne? Já si to vykládám tak, že něco málo (modely, textury) zůstalo, ale drtivou většinu (hlavně levely) dělají od začátku. Ale težko se o tomhle dohadovat, když víme velký...
Nicméně brát to jako 10 let vývoje je podle mě nesmysl.
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

ja myslim ze kazdy to bere od data kdy hra byla oznamena, tedy od data kdy se o ni svet dozvedel, to ze jsou autori neschopni uz nikoho nezajima.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ono stačí zahodit engine, stačí si vzpomenout na průtahy okolo Stalkera. Takže nápady sice mohou zůstat, ale stejně se vše dělá znovu.
brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

Recon píše:ja myslim ze kazdy to bere od data kdy hra byla oznamena, tedy od data kdy se o ni svet dozvedel, to ze jsou autori neschopni uz nikoho nezajima.
Chces rict, ze neschopny vyvojar se pozna podle toho, ze sve hre venuje maximalni peci? Ze se snazi vytvorit neco, nad cim hraci jen tak nemavnou rukou? Posuzujes jejich neschopnost podle hry, kterou jsi nehral?
Chces rict, ze tvurci STALKERa jsou neschopni?
Thellwin píše:Ono stačí zahodit engine, stačí si vzpomenout na průtahy okolo Stalkera. Takže nápady sice mohou zůstat, ale stejně se vše dělá znovu.
To je ale to co říkám. Samotná hra tak jak je je ve vývoji od roku 2004. Předtím to prostě byly jiné hry. A myslím že i nápady se - s vývojem techniky - mění.
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martin Kusyn »

mr_sheen píše:"3D Realms plans to release the long awaited 2K Games published shooter on multiple platforms
Developer 3D Realms has told MCV that it is planning on a multi-format release for the highly anticipated shooter Duke Nukem Forever, which has been in development for around ten years.
The title, which is currently without a firm release date, was previously thought to be a PC exclusive, however 3D Realms CEO Scott Miller told us: “We plan to have a multi-platform release if possible. We're not nailing down a date yet, but we're excited about the game's progress.”"
Rozumím tomu dobře? Multiplatformní? To chcou duka pos*at tím, že se ho budou snažit natlačit na konzole? .... jen aby to nedopadlo jak série NFS ...
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

tak podle me to bude urcite primarne na PC a potom to budou predelavat na ty ocikazice jako PS a Xbox
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

Martin Kusyn píše: Rozumím tomu dobře? Multiplatformní? To chcou duka pos*at tím, že se ho budou snažit natlačit na konzole? .... jen aby to nedopadlo jak série NFS ...
Já bych se nebál, Prey taky dopadl dobře. Navíc, oficálně je DNF pořád jenom na PC :)
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

brabee píše:Já bych se nebál, Prey taky dopadl dobře. Navíc, oficálně je DNF pořád jenom na PC :)
Vidíš to, ani jsem nevěděl, že prey vyšel i na konzole ... no já teda doufám, že budou co se konzolí týče opatrní .. ale snad to bude v klidu :) kura už se těším :D
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

Martin Kusyn píše: Vidíš to, ani jsem nevěděl, že prey vyšel i na konzole ... no já teda doufám, že budou co se konzolí týče opatrní .. ale snad to bude v klidu :) kura už se těším :D
Jj, na X360. Konverzi pro ně ale dělala nějaká externí firma, i když PC verzi vlastně taky (Human Head Studios), 3DR na všechno jenom dohlíželi. Vsadím se že to s DNF bude stejné, s tím rozdílem že PC verzi dělají sami a na konverzi si někoho najmou (proč ne stejnou firmu, pokud vím tak se jim to povedlo...)
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

brabee píše: Jj, na X360. Konverzi pro ně ale dělala nějaká externí firma, i když PC verzi vlastně taky (Human Head Studios), 3DR na všechno jenom dohlíželi. Vsadím se že to s DNF bude stejné, s tím rozdílem že PC verzi dělají sami a na konverzi si někoho najmou (proč ne stejnou firmu, pokud vím tak se jim to povedlo...)
jo jo to máš recht ... Prey se docela povedla .. ale doufám, že duke bude lepší ... nebo alespoň humornější ... být to vážná hra, tak by to už nebylo ono :D
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

brabee píše:
Recon píše:ja myslim ze kazdy to bere od data kdy hra byla oznamena, tedy od data kdy se o ni svet dozvedel, to ze jsou autori neschopni uz nikoho nezajima.
Chces rict, ze neschopny vyvojar se pozna podle toho, ze sve hre venuje maximalni peci? Ze se snazi vytvorit neco, nad cim hraci jen tak nemavnou rukou? Posuzujes jejich neschopnost podle hry, kterou jsi nehral?
Chces rict, ze tvurci STALKERa jsou neschopni?
presne to chci rict :lol: Ano pokud nekdo oznami hru pred deseti lety a mezitim ji dela xkrat odznova tak ano, jsou neschopni. Vyvojari stalkera udelali dobrou hru, ale konec koncu ona byla dobra spis proto, ze mela originalni napad a byli v ni taky RPG prvky coz tak nejak nutilo hrace hrat dal. DNF nicim revolucnim asi nebude, budou se strilet prasatka aneb dalsi doomovka. Na to, jak dlouho stalkera delali, tak to zas tak uzasny nebylo.

Jak si kazdy mohl precist, delka hry je srovnatelna s dnesnimi FPS, takze to bude tak 7h v tom lepsim pripade, kde jsou casy DN:LoB ktere si hral mnohokrat dyl. Ve me teda prevlada skepticky pohled na tuhle hru, uz i z toho duvodu ze na tiscaly pisou ze to je posledni pokud, nikoliv ze ta hra je ohlasena .
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

Recon píše: presne to chci rict :lol: Ano pokud nekdo oznami hru pred deseti lety a mezitim ji dela xkrat odznova tak ano, jsou neschopni. Vyvojari stalkera udelali dobrou hru, ale konec koncu ona byla dobra spis proto, ze mela originalni napad a byli v ni taky RPG prvky coz tak nejak nutilo hrace hrat dal. DNF nicim revolucnim asi nebude, budou se strilet prasatka aneb dalsi doomovka. Na to, jak dlouho stalkera delali, tak to zas tak uzasny nebylo.

Jak si kazdy mohl precist, delka hry je srovnatelna s dnesnimi FPS, takze to bude tak 7h v tom lepsim pripade, kde jsou casy DN:LoB ktere si hral mnohokrat dyl. Ve me teda prevlada skepticky pohled na tuhle hru, uz i z toho duvodu ze na tiscaly pisou ze to je posledni pokud, nikoliv ze ta hra je ohlasena .
Oznameni = ohlaseni, nebo ne? Ono se to snadno hodnoti, kdyz neznas detaily vyvoje. Sami 3DR ale rekli, ze uz mohli mit venku nekolik lehce nadprumernych her s Dukem v hlavni roli, ale davaji prednost kvalite, ne kvantite, s cimz se ja osobne ztotoznuji.
To ze se jedna o posledni pokus znamena jenom to, ze uz nebude zadny restart, ani zmena enginu (vyslovne odmitli UE 3.0)
7h? A na tohle cislo jsi prisel jak? Rozsah neni hraci doba. To ze v drtive vetsine strilecek muzes jit dopredu a strilet jeste neznamena, ze takovy bude i DNF. Naopak, tvurci stavi na maximalni interaktivite, s kterou zacali jiz v DN3D. A fakt je, ze zadna jina hra se timto smerem nevydala, snad jen prvni Sin.
Pokud jde o STALKERa, hral jsi ho vubec? Nejak totiz nechapu tu narazku na RPG prvky, tim spise kdyz sami vyvojari pripustili, ze byli nuceni je vypustit. Stejne jako treba ovladatelna vozidla. Kazdopadne me osobne STALKER opravdu prijemne prekvapil.
No a pokud jde o DNF, pockam si az si jej zahraju, teprve pak uvidim, jaky je.
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

k tomu stalkerovy, nepochopil jsem o cem tu tocis. RPG prvky jsou treba vyvoj postavy, vylepseni zbrani atd. Ja nerekl ze stalker je spatna hra, jen jsem rekl ze na to jak dlouho ji vyvijely mohla byt lepsi.

No nvm na cem tvurci stavi, tohle jsou keci jelikoz se o tom nic nevi. Kdo vi mozna budem prekvapeni a to ve spatnem slova smyslu, mozna naopak.

Tvurci meli hotovo? Sem se zasmal. Tak:
1. Kazdy vyvojarsky tym kdyz vydava hru tak rika ze je skvela, ikdyz to muze byt chujovina, takze tim bych se moc neohanel.
2. Otazka zni zdalipak meli vubec hotovo, ja taky muzu rikat ze kdybych se ucil tak mam sami jednicky, ale nejsou videt ze, stejne jako DNF, melo byt nadprumerne, ale nikdo to nehral takze bla bla bla. Viz. spousta dalsich her ktere mazaly hracum med kolem huby a jak to dopadlo :)

To co si napsal je absolutni blbost, pokud ty hry byli hotove a byli nadprumerne tak by byli dementni kdyby to nevydali, nezapomen ze tu jde hlavne o prachy.
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

Recon píše:k tomu stalkerovy, nepochopil jsem o cem tu tocis. RPG prvky jsou treba vyvoj postavy, vylepseni zbrani atd. Ja nerekl ze stalker je spatna hra, jen jsem rekl ze na to jak dlouho ji vyvijely mohla byt lepsi.

No nvm na cem tvurci stavi, tohle jsou keci jelikoz se o tom nic nevi. Kdo vi mozna budem prekvapeni a to ve spatnem slova smyslu, mozna naopak.

1. Kazdy vyvojarsky tym kdyz vydava hru tak rika ze je skvela, ikdyz to muze byt chujovina, takze tim bych se moc neohanel.
2. Otazka zni zdalipak meli vubec hotovo, ja taky muzu rikat ze kdybych se ucil tak mam sami jednicky, ale nejsou videt ze, stejne jako DNF, melo byt nadprumerne, ale nikdo to nehral takze bla bla bla. Viz. spousta dalsich her ktere mazaly hracum med kolem huby a jak to dopadlo :)

To co si napsal je absolutni blbost, pokud ty hry byli hotove a byli nadprumerne tak by byli dementni kdyby to nevydali, nezapomen ze tu jde hlavne o prachy.

Souhlas s tebou,snad te nezmrvěj,ale začínám se bát.Nostalgie s pentium I na 100mhz a Duke Nukem 3D přetrvává.Podle mě to spíš,ale bude propadák,chci se ale splést.K tomu Stalkerovi,moje očekávání to nenaplnilo,hra mě tak nebavila,ale každého gusto.K Doomu 3 můžu říct akorát,že to byla hra která me nebavila vůbec,víc jsem se bál u AVP2
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

Recon píše:k tomu stalkerovy, nepochopil jsem o cem tu tocis. RPG prvky jsou treba vyvoj postavy, vylepseni zbrani atd. Ja nerekl ze stalker je spatna hra, jen jsem rekl ze na to jak dlouho ji vyvijely mohla byt lepsi.

Ve STALKERovi je vyvoj postavy??? Aha. Vylepsovani zbrani??? Takze Crysis ma taky RPG prvky??? Aha.
Tvurci meli hotovo? Nic takoveho jsem nerekl, nauc se cist. 3DR jen rekli, ze mohli vydat neco, co nebylo uplne podle jejich predstav, ale rozhodli se, ze to neudelaji, nebot pro ne je dulezitejsi IP a ne pocet vydanych her, "nezapomen ze tu jde hlavne o prachy".
No ale jinak se nezlob, nejak asi nevidim tveho vyvojarskeho genia, ja jsem jen obycejny hrac, ktery (ne)hraje hry, ktere nekdo jiny vytvori. Myslim ze by jsi nam mel ukazat, zac je toho loket, davam ti 3 roky, stejne jako je maji nyni 3DR. Dokazes-li vytvorit lepsi hru, nez bude (?) DNF, pak uznam, ze jsou 3DR bridilove.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

Jak to (opravdu) viděli redaktoři PC Gameru v dubnu 2005: "PC Gamer nicméně nadšeně hlásí, že DNF má stále jiskru, interaktivitu a styl slavného Duke Nukema 3D." (zdroj).
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“