BENQ MT LCD 24" G2000WA
Moderátor: maXXmilian
- majkl_l
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
BENQ MT LCD 24" G2000WA
máte prosaím někdo zkušenosti s tímto LCDčkem? podařilo se mi jej sehnat za zajímavou cenu a nevím, zda má smysl, abych nebyl zklamán.... díky 
PC: i5 2500k; GB 560Ti OC; GA-Z68X-UD3-B3; 16G
NB: Z10t
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
- dragon2001
- Začátečník

nazdar chlape...pořídil jsem G2400W a jsem spokojen.Nečekej od něj kdoví co ale na běžné hraní,práci mi přijde naprosto vhodný bez výhrad.
Předtím jsem měl Samsung a měl lepší jas ale řekl bych,že to není až zas tak velký rozdíl.A jde hlavně o cenu.Na co ti bude PVA a další super obrazovky,když víc jak 90% času u pc koukáš vždy kolmo ze předu.Měl jsem možnost výběru.Buď levnější monitor a nebo SLI 2x 8800GT tak jsem raději šel do druhé grafiky a nejsem z monitoru zklamán.A to je dobře....Výkon se počítá a to je dost hlavní....
Předtím jsem měl Samsung a měl lepší jas ale řekl bych,že to není až zas tak velký rozdíl.A jde hlavně o cenu.Na co ti bude PVA a další super obrazovky,když víc jak 90% času u pc koukáš vždy kolmo ze předu.Měl jsem možnost výběru.Buď levnější monitor a nebo SLI 2x 8800GT tak jsem raději šel do druhé grafiky a nejsem z monitoru zklamán.A to je dobře....Výkon se počítá a to je dost hlavní....
- jrk
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- majkl_l
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
díky moc... omlouvám se, že píšu až teď... ale měl jsem problém s mejlem a upozornění na to, že jste mi psali se mi mázlo... teď jsem se k tomu prošťoural...
chci si brát sice verzi W (ne jen s analog vstupem) a předpokládám, že to bude stejný... jsem rád cos napsal a kdybys našel nějaký problémy jako třeba fleky nebo nerovnoměrně podsvětlený, tak bys určo napsal... ještě jednou dík
BTW: když to není 24"ka, tak co to teda je?
chci si brát sice verzi W (ne jen s analog vstupem) a předpokládám, že to bude stejný... jsem rád cos napsal a kdybys našel nějaký problémy jako třeba fleky nebo nerovnoměrně podsvětlený, tak bys určo napsal... ještě jednou dík
BTW: když to není 24"ka, tak co to teda je?
PC: i5 2500k; GB 560Ti OC; GA-Z68X-UD3-B3; 16G
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport