btw. kdyz clovek zvoli nejakou vedlejsi cestu tak je to snadne, pokud to chce pretlacit silou tak pohori ... v misi se sniperem v chernobylu jsem zbabele utekl za autodrom a nechal MacMillana at si zastrili
Call of Duty 4: Modern Warfare SP
Moderátor: Baneshee
- J X P
- Středně pokročilý

jedu to znovu, ted uz se mi to zda hratelnejsi, ale po kratkodobem pobytu na MP nekdy i dost lehke, i kdyz na hard ... na veterana jsem u toho akorat nadaval, protoze hrat proti wallhacku a aimbotu nehraju rad za zadnych okolnosti a nadavam a nadavam ...
btw. kdyz clovek zvoli nejakou vedlejsi cestu tak je to snadne, pokud to chce pretlacit silou tak pohori ... v misi se sniperem v chernobylu jsem zbabele utekl za autodrom a nechal MacMillana at si zastrili
.
---
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Taky vam to prislo takovy kratky? Dnes odpoledne jsem zacal a pred chvili skoncil
.. I kdyz jsem teda hral na nejlehci uroven, nevedel jsem co od toho cekat..
Za tu cenu jsem cekal teda delsi..
Ale je pravda, ze to melo rychly spad, a ze to opravdu stalo za to.. Jen jsem doufal, ze ty 2 atomovky nebude mozne deaktivovat a bouchnou
Ale ten hribek byl krasny
A to na konci jsem necekal
Btw, vsimli jste si

(Strings overdub by)
Za tu cenu jsem cekal teda delsi..
Ale je pravda, ze to melo rychly spad, a ze to opravdu stalo za to.. Jen jsem doufal, ze ty 2 atomovky nebude mozne deaktivovat a bouchnou
Ale ten hribek byl krasny
A to na konci jsem necekal
Btw, vsimli jste si

(Strings overdub by)
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- Ali Boulala
- Nováček

-
- Swat
- Mírně pokročilý

Musím uznat,že se mi čtyřka líbí.Dvojku jsem zahrál jednou a víc mě to netáhlo.Čtyřku jsem dal napoprvé na easy abych se porozhlíd,napodruhý na regular a sice jsem k tomu sednul v jedenáct v noci a závěrečný titulky jsem četl v půl sedmý ráno.Je to prostě zábavný a o to jde ve hře především.Mě to bavilo víc,jak Crysis.Vtáhlo mě to do sebe,prostě když za zdí,za kterou ležím,třískne granát a hlína mi padá na hlavu se bavím víc,než když musí střílet zelený hnusy a kraviny s chapadlama.Dabing je perfektní a takový ty specifický mise jako Pripjať,kanón v helikoptéře nebo ultimátní AC-130 tomu nasazujou korunu společně s pádama protivníků.Prostě arkáda s poměrně realistickejma prvkama.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- RumcajsZ99
- Začátečník

-
Panové to záleží na každého vkusu
, někdo rád 2.sv. válku někdo moderní novodobé pojetí, hlavně že si každý zapaří 
Core i7 4790k, MSI GTX 980 4GB, MSI Z97M Gaming, HDD Seagate 3TB, SSD Trascend 256GB, 16GB RAM DDR3 1600Mhz, Zdroj Seasonic SS-660XP2 F3 Platinum 660W, Case Zalman Z9 U3, Repro 5.1 Logitech Z906 500W, LED monitor ASUS VN247H 24" 1ms
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- Thellwin
- Administrátor

- martin654
- Začátečník

Pomůže mi někdo? Při spuštění mi hra hlásí toto.
Když jsem skusil nainstalovat DEMO tak to hází to samé... nevíte někdo co s tím??
----- Initializing Renderer ----
----- Client Initialization Complete -----
Attempting 44 kHz 16 bit [Windows default] sound
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 3.0
Vertex shader version is 3.0
Shader model 2.0 code path is available.
Shader model 3.0 code path is available.
Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 800 x 600 fullscreen with 32 bpp at 60 hz
Game window successfully created.
Using 2x anti-aliasing
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Loading fastfile code_post_gfx
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha
Error during initialization:
Create2DTexture( $floatz, 800, 600, 0, 114 ) failed: 8876086c = Invalid call
Když jsem skusil nainstalovat DEMO tak to hází to samé... nevíte někdo co s tím??
----- Initializing Renderer ----
----- Client Initialization Complete -----
Attempting 44 kHz 16 bit [Windows default] sound
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 3.0
Vertex shader version is 3.0
Shader model 2.0 code path is available.
Shader model 3.0 code path is available.
Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 800 x 600 fullscreen with 32 bpp at 60 hz
Game window successfully created.
Using 2x anti-aliasing
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Loading fastfile code_post_gfx
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha
Error during initialization:
Create2DTexture( $floatz, 800, 600, 0, 114 ) failed: 8876086c = Invalid call
- Thellwin
- Administrátor

- martin654
- Začátečník

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
martin654:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 44#7470644
tam jsem to resil taky..
preinstaloval jsem ovladace na novejsi (ty nefungovaly), vratil puvodni a uz to slo.. Ale mam ATi, zkousel jsi rebootovat po nainstalovani toho DX co tam je?
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 44#7470644
tam jsem to resil taky..
preinstaloval jsem ovladace na novejsi (ty nefungovaly), vratil puvodni a uz to slo.. Ale mam ATi, zkousel jsi rebootovat po nainstalovani toho DX co tam je?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- martin654
- Začátečník

Měl jsem na notebooku docela "starý" ovladače. Nainstaloval jsem tedy nejnovější, co jsem našel na stránkách Acer. původně byly 101.31 a teď mam 101.54. Ale pořád to hází tu chybu... nějaké nápady jak to řešit? Přeinstalovávat windows se mi fakt nechce a myslím že windowsama to nebude, protože jsem v časovém rozmezí mezi tím kdy to fungovalo a nefungovalo nedělal žádnej zásah do systému (kromě instalace ProStreet
Edit: teď jsem jen tak ze cviku zkusil "přeinstalovat" DirectX co byl u hry a žádná změna....
Edit2: ten trýček s přejmenováním mssmp3.asi na .bak nepomáhá
Edit: teď jsem jen tak ze cviku zkusil "přeinstalovat" DirectX co byl u hry a žádná změna....
Edit2: ten trýček s přejmenováním mssmp3.asi na .bak nepomáhá
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hru jsem puvodne zkritizoval. A nasledne odinstaloval. Pak jsem si ale rekl, ze to musim dohrat aby ma kritika mela celistvy zaklad. Tak jsem koda4 nahodil znovu a zcela prekvapive mam zasek
A znovu se potvrzuje, ze to je debilni gamesa
Mise HEAT.
Jak zahlasi, ze musim od te stodoly na poli dolu do dediny k vrtulniku. Nemuzu se tam nijakym zpusobem dostat. Vzdy umru at jdu jakkoliv.
Je tam nejaka finta pls?
A znovu se potvrzuje, ze to je debilni gamesa
Mise HEAT.
Jak zahlasi, ze musim od te stodoly na poli dolu do dediny k vrtulniku. Nemuzu se tam nijakym zpusobem dostat. Vzdy umru at jdu jakkoliv.
Je tam nejaka finta pls?
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
BRKO: kde presne? Jaka obtiznost?
// na Veterana to je opravdu tezky, uz jsem dosniperoval, ale cekam az pro me prileti vrtulnik - a tam me vzdy zabijou.. Neexistuje na to nejaky trik? Napadlo me, ze po prvnim dohrani se mi odemkli cheaty, ale uz 2 roky necheatuju
// na Veterana to je opravdu tezky, uz jsem dosniperoval, ale cekam az pro me prileti vrtulnik - a tam me vzdy zabijou.. Neexistuje na to nejaky trik? Napadlo me, ze po prvnim dohrani se mi odemkli cheaty, ale uz 2 roky necheatuju
- Swat
- Mírně pokročilý

To BRKO/OndraSter: Pánové nezapomínejte,že konkrétně v téhle misi máte během cesty k vrtulníku k dispozici leteckou podporu.I capt.Price hlásí,ať jí přivoláte.Je tuším pod šestkou nebo sedmičkou,když se správně umístí,není co řešit a ještě máte podívanou na pěknej ohňostroj.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Na nejtezsi obtiznost absolutne bez efektu.Swat píše:To BRKO/OndraSter: Pánové nezapomínejte,že konkrétně v téhle misi máte během cesty k vrtulníku k dispozici leteckou podporu.I capt.Price hlásí,ať jí přivoláte.Je tuším pod šestkou nebo sedmičkou,když se správně umístí,není co řešit a ještě máte podívanou na pěknej ohňostroj.
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- Swat
- Mírně pokročilý

BRKO: To asi jo,já radši hraju,než loaduju,na druhou nejtěžší obtížnost mi to přijde akorát.Tak....BRKO...hodně štěstí.