Leadtek DTV2000H - žádný program

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

lukaash
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Leadtek DTV2000H - žádný program

Příspěvek od lukaash »

Pořídil jsem si TV kartu Leadtek DTV2000H, ale po zapojení,, instalaci potřebného software, ovladačů a připojení antény do správného konektoru mi přložený program PVR2 nenajde žádný program. Je potřeba někde něco přepnout? Opravdu zkouším a nic se mi nezobrazuje. Děkuji
Je to verze 2.02.38.
Naposledy upravil(a) lukaash dne sob 22. pro 2007, 12:25, celkem upraveno 1 x.
MB: MSI K9N Neo-F soc.AM2, CPU: AMD Athlon 64 X2 4800+, RAM: DDR2 A-DATA 800MHz 2x1GB, GRAFIKA: HIS HD 3650 512MB i SilenceIII, HDD: WD 1TB SATA2, CASE: EC 5492BS, Seasonic S12 430W
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: TV karta - nejde

Příspěvek od Dzin »

lukaash píše:Pořídil jsem si TV kartu Leadtek DTV2000H, ale po zapojení,, instalaci potřebného software, ovladačů a připojení antény do správného konektoru mi přložený program PVR2 nenajde žádný program. Je potřeba někde něco přepnout? Opravdu zkouším a nic se mi nezobrazuje. Děkuji
Je to verze 2.02.38.
Hlavne nastavit dobře normu, u nas pal D/K
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
lukaash
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukaash »

Tak zrovna norma bylo to po čem jsem se koukal, ale nikde jsem nenašel žádný nastavení. Předpokládam že je to zahrnutý ve výběru země.
MB: MSI K9N Neo-F soc.AM2, CPU: AMD Athlon 64 X2 4800+, RAM: DDR2 A-DATA 800MHz 2x1GB, GRAFIKA: HIS HD 3650 512MB i SilenceIII, HDD: WD 1TB SATA2, CASE: EC 5492BS, Seasonic S12 430W
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

jenom taková blbost ale neladil si v digitálním režimu????
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

lukaash píše:Tak zrovna norma bylo to po čem jsem se koukal, ale nikde jsem nenašel žádný nastavení. Předpokládam že je to zahrnutý ve výběru země.
No jak kdy.. dej tam kupodivu dansko D/K ale tak hlavne jestli máš dobre zapojenou antenu.
lukaash
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukaash »

Bohužel pořád nic a už mě to začíná štvát. Vyzkoušel jsem nastavit několik států, přehodit kabel antény do druhýho vstupu, přeinstalovat ovladače a pořád to nic nenachází. Dokonce jsem zkusil i jiný programy na sledování TV. Jediný v čem bych čekal zádrhel je ta anténa, jenže tu používam normálně doteď v televizi. Jen jsem jí přepojil do počítače. Kabel je sice poměrně dlouhej, ale v televizi je signál bez problémů.
A na analog jsem ladil.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

lukaash píše:Bohužel pořád nic a už mě to začíná štvát. Vyzkoušel jsem nastavit několik států, přehodit kabel antény do druhýho vstupu, přeinstalovat ovladače a pořád to nic nenachází. Dokonce jsem zkusil i jiný programy na sledování TV. Jediný v čem bych čekal zádrhel je ta anténa, jenže tu používam normálně doteď v televizi. Jen jsem jí přepojil do počítače. Kabel je sice poměrně dlouhej, ale v televizi je signál bez problémů.
A na analog jsem ladil.
Zkus jiny drivery ale myslim že tim to nebude, hlavne si zmen název threadu trochu vystižneji.
milis
Začátečník
Začátečník

rovnaky problem

Příspěvek od milis »

mam ten isty problem ako lukashh. zapojil som kartu, prepojil s doskou zvuk, mam len analog cez kabel takze som zapojil kabel od tv,vsetko nainstaloval bez najmensich problemov.idem ladit a ani tuk. bud mame obaja vadne kusy alebo je dufam inde chyba. fakt neviem co mam robit cital som fora ale vacsinou vsetci naladili a maliine problemy.mne nejde ani nic naladit. viem ze sa prepina medyi analog a digital co som samozrejme urobil. pomooc.dik lukashh kebz si nieco zistil tak mi daj vediet prosim ta na gero78@gmail.com
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: rovnaky problem

Příspěvek od Dzin »

milis píše:mam ten isty problem ako lukashh. zapojil som kartu, prepojil s doskou zvuk, mam len analog cez kabel takze som zapojil kabel od tv,vsetko nainstaloval bez najmensich problemov.idem ladit a ani tuk. bud mame obaja vadne kusy alebo je dufam inde chyba. fakt neviem co mam robit cital som fora ale vacsinou vsetci naladili a maliine problemy.mne nejde ani nic naladit. viem ze sa prepina medyi analog a digital co som samozrejme urobil. pomooc.dik lukashh kebz si nieco zistil tak mi daj vediet prosim ta na gero78@gmail.com
Zkus jine drivery... tohle neni jen tak.
Kdyžtak zkus na www.tvfreak.cz
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Tohle je relativně bezproblémová karta, jak u driverů na CD, tak u driverů z webu funguje standardní postup:
  1. Zapojit anténu do správného konektoru (jelikož jsou popisky mezi konektory, je dobré to opravdu zkontrolovat)
  2. Spustit aplikaci, kliknout pravým tlačítkem na plochu (na které se normálně zobrazuje TV obraz) a v nabídce zvolit správný vstup (nepamatuju si z hlavy přesný název té položky, ale nemůžete to přehlídnout)
  3. Otevřít nastavení, nastavit ČR, zdroj anténu (nebo kabel)
  4. spustit skenování a hotovo
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Tuhle kartu jsem dával známému do PC a už je druhý kus na reklamaci.
Po instalaci šla naladit bez problémů ale vždy po několika dnech se všechny naladěné programy ztratily a pak už nic nešlo naladit. První prošla reklamací která byla uznána a dostal jsem novou kartu ale ta je teď znova na reklamaci se stejnou závadou, už začínám podezřívat kabelovou TV.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
milis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od milis »

tak som urobil presne ako mi poradil no-X, vsetko som skontroloval niekolkokrat. aj tak stale nic, je to mrtve. skusal som radit radio, tam som nejake stanice naladil, aj ked by to mohlo byt lepsie, ale uz to je pozitivne ze to nieco naslo. mam nainstalovanu najnovsiu verziu ovladacieho softwaru. co teraz? prosim nejake dalsie tipy.
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

reklamace :(
Nejlepší moderátor ve výslužbě
lukaash
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukaash »

Přesně tak. Zkoušel jsem to i v jinym počítači a s jinou anténou, ale pořád bez výsledku. Zítra až otevřou pošty, tak odesílam na reklamaci. Nedá se nic dělat.
milis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od milis »

no tak uz mi to ide. haluzna chyba lebo som mal mrtvu zasuvku. dal som kabel z tv a uz to naslo. stanice teda mam aj ked v tv ich je 40 a na compe som naladil 34 programov neviem preco. a tiez mi nejde spustit teletext a dilakovy ovladac robi blbosti napr. ked chcem prepnut program tak mi vypne program a podobne. keby ste vedeli co s tym tak budem fakt rad. dik
milis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od milis »

a este jeden dotaz. vacsinou su tie programy trochu zrnite, alebo cez to behaju nejake pasy. chcem sa len opytat ci by to vyriesil nejaky tieneny koaxial alebo tak nieco. dik
pedro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pedro »

Ahoj, koupil jsem si TV Kartu Kworld DVBT-100 PCI

http://interlink.tsbohemia.cz/?cls=stoitem&stiid=59896
http://www.kworld.com.tw/Support_downlo ... d1=2&d2=10

a nejde mi naladit žádná stanice. Po rodinném domě jsou rozvody TV signálu a testoval jsem to na analogové televizi a vše funguje, ovšem po zapojení koaxiálního kabelu do TV karty nelze naladit žádný signál. Ovladače jsou teoreticky nainstalovány správně resp. správce zařízení ve windows nehlásí žádnou chybu. Mám operační MS Windows XP SP2. Zkoušel jsem zagooglit a najít nějaké informace na zahraničních fórech a stáhl nějaké patche http://forum.digitalfernsehen.de/forum/ ... p?t=146527 ale stejně se mi to nepodařilo rozchodit. Při vyhledávání lze buď zvolit zemi (bohužel zde není ČR) a nebo frekvenční rozsah, ale ten začíná až na 474 MHz, při výběru země není třeba a hledá se už kolem 174 MHz. Pokud si volím sám rozsah musím ještě vybrat normu, na internetu jsem si našel PAL D/K, ale stále nic. Zkoušel jsem jak měnit zemi (Dánsko je prý podobně na tom jako ČR) tak i frekvence, ale stále nic :(. Prosím o radu, díky.
Caderom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Caderom »

Ten Kworld je jen DVB-T ne? To by vyžadovalo bydlet v oblasti pokrytí digitálním signálem. Tady máš seznam oblastí a kanálů muxu A http://www.digitalnitelevize.cz/informa ... lex-a.html (pokud nemáš příjem muxu A, tak určitě nemáš příjem muxu B ani C (alespoň dnes), takže se jimi nemusíš zabývat).
pedro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pedro »

Caderom píše:Ten Kworld je jen DVB-T ne? To by vyžadovalo bydlet v oblasti pokrytí digitálním signálem. Tady máš seznam oblastí a kanálů muxu A http://www.digitalnitelevize.cz/informa ... lex-a.html (pokud nemáš příjem muxu A, tak určitě nemáš příjem muxu B ani C (alespoň dnes), takže se jimi nemusíš zabývat).
Aha, hmmmm bydlím v Bruntále (Severní Morava, Moravskoslezský kraj) a tady pokrytí digitální signálem podle mapy není, ale přitom Praděd jako vysílač je hodně blízko a řekl bych že ladím zrovna ho, ale ten asi nepracuje zatím digitálně :(. Takže digitální přijímače nejsou zpětně kompatibilní s analogovým signálem ? Ještě mě napadlo jedno řešení, máme doma DigiTV, dalo by se napojit na ten satelit co je na střeše a naladit programy na té TV kartě co mám v kompu nebo je to složitější ?
Caderom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Caderom »

Praděd DVB-T nevysílá. Kompatibilní to bohužel není ani s analogovou TV ani s DigiTV. Určitě si vzpomínáš, jak před nedávnem byla v televizi častá upozornění, aby si lidé na Domažličku koupili set-top-box. Ta karta co máš je v podstatě taky set-top-box, ale pro PC. Pokud bydlíš někde vysoko s otevřeným terénem směrem na Ostravu, tak by jsi možná na silnější anténu a zesilovač (TV zásuvky dokáží totiž poměrně snadno utlumit i celkem dobrý signál) mohl signál chytit. U tebe je navíc ta smůla, že severní Morava bude digitalizována až mezi posledními, v roce 2010.

V Japonsku už mají všichni internet přes optiku a HDTV přes MPEG4 a my tady používáme SuperADSL se SuperFUP a teprve začínáme digitalizovat v MPEG2. :evil: Nova a Prima by ztratily peníze z reklamy, tak se to snaží co nejvíc prodlužovat. :evil:
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“