ja vim, me to taky pomohlo, tak nevim proc by u tebe to melo byt jinakDared píše:Díky moc kámo pomohlo to s tím patchem![]()
od toho je tady to forum
Moderátoři: morke, Walker1134

presne tak... vetsinou je chyba mezi zidli a klavesnici... jen si to ta dotycna osoba nerada prizna.peterch píše:Uz dost dlhu dobu nemam problem so ziadnymi Catalystami a to hram hry skoro v kuse:-) . Samozrejme na mojom systeme myslim. Myslim, ze ked sa clovek stara o system ako ma a korektne odinstaluje a nainstaluje ovladace tak by nemal mat problem skoro nikto...

To už radši zůstanu u 7.11...bez vyhlazování vypadá písmo strašně a cleartype mi nesedí.quicksilver píše:Problem s pismenama vyresen
-----------------------------------
Dejte pravym tlacitkem s mysi vlastnosti a Vzhled a nastavte Efekty
Vypnout vyhlazovani hran.(dela to nastaveni na STANDARD) ,bud to vypnete uplne,nebo si dejte vyhlazovani a je to pak uz s tim ok.Snad tohle pak nekdo vyresi lepe![]()

To není možný a zkoušel jsi rivatuner v2.06 ?, mně to jde při všech novějších ovladačích jak catalyst tak omegyHolda píše:inu tak na brachove 2600Pro OC stale nejde taktovat. Bud jsem lama, bo nevim. Nastavim takty v Overdrive/ATT/AT a dam ok, ale hned padnou na default