Recon píše:To je asi jako kdyby sis koupil auto co se pokazilo a ty budes nadavat, prijdes do servisu a oni ti rekli drzte hubu, kdyz se vam nelibi chodte pesky, sam byste auto neudelal.
Trochu pokulhavajici srovnani... Pokazit se muze ledacos, ale to neznamena, ze to od pocatku bylo spatne. Vazne hodne slaby argument.
Recon píše:Clovek by mel trochu te objektivni kritiky, ne aby se mu leskly oci jen z toho ze vidi napis DNF. Podivej se na vyvojare CoD4 ci jinych kvalitnich her co v posledni dobe vysli, myslim ze ani jedna znich se nedela uz 10 let a ani ji x krat nezrusily, neodlozily apod.
1. Nikdo nic nezrusil
2. 3DR moc dobře vědí, jak na tom jsou. I proto si nemůžou dovolit vydat jen tak něco.
3. CoD nepovažuji za kdovíjak objevnou sérii, v podstatě dělají už několik let to samé, jen pilují, ale jediné co v těch hrách děláš je, že jdeš dopředu a střílíš. Nic pro mě.
Recon píše:
Jestli si myslis ze ve stalkerovy rpg prvky nejsou, tak si skoc to topicu o stalkerovy a zacni cist, ted se to tam probiralo.
STALKERa jsem hrál a neobsahuje RPG prvky. Ty jsou v Bloodlines, Deux Ex, ale ne ve STALKERovi. To že se to někde probíralo je mi celkem jedno, mám vlastní hlavu.
Recon píše:
Rekl bych to takhle, panove zatim nepredvely nic z DNF za co by si zaslouzily nejake uznani, jen lzou lidem, slibuji a to je vsecko. Ty tady delas z DNF nejlepsi hru co kdy spatri svetlo sveta a pritom si videl jen jedno video, cetl par vet, ktere mohou a vetsinou jakozto u vsech jsou jen zvasty ktere ve finalni verzi stejne nebudou (viz auta v stalker a mnoho dalsich veci v jinych hrach).
S tím částečně souhlasím. Jen trochu poupravim: 3DR zatím nepředvedli v podstatě nic. Pokud jde o lhaní, ukaž mi jedinou věc, ve které lhali. V tom, že až dodělají DNF, tak jej vydají???
Já z DNF nic nedělám. Teprve až si jej zahraji tak zjistím, jestli je to dobrá nebo špatná hra. Jinak, pokud máš nějaké zaručené informace co v plné hře bude anebo nebude, poděl se s námi. Ale jinak by možná bylo lepší mlčet.