chazeni harddisku
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- kingbean
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
chazeni harddisku
Vcelku by se mi libil tento vyrobek Scythe SCKB-1000BK Kama Bay odkaz na obrazky: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37538, ovsem cena 450 korun se mi zda prilis,
neznate nekdo neco na tomhle principu ale laciejsi, staci proste nejake sitovane zaslepky do case, a nez byhc si prideal vtrak?? diky
neznate nekdo neco na tomhle principu ale laciejsi, staci proste nejake sitovane zaslepky do case, a nez byhc si prideal vtrak?? diky
- m.Pták
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kup si radeji tohle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36950 mam to doma a je to paradni,fan ale na 12v huci, na 5 je paradni,v pohode se to da namontovat do eurocase
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
- Vivec
- Středně pokročilý

- kingbean
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak nevim..
m.pták: ta varianta s tim thermaltake, ... ta se mi moc nelibi, funkčne asi super, ae ten vzhled do meho cerneho eurocasu, nic moc asi:-))
Gr8 Vivec: dik, taky mi to napadlo, ale to bude jako posledni varianta, nejsem nesikovnej, ale tak hezky jako vylisek too mit nikdy nebudu:-(((
lidi, vsude mozne jsme cetl na forecha strankach ze chladite disky vetrakem co je prednima, ta mi nerikejte ze ten vetrak nasava vzduch od nikud a nebo ze ho mate jen tak nejak osklive....
Gr8 Vivec: dik, taky mi to napadlo, ale to bude jako posledni varianta, nejsem nesikovnej, ale tak hezky jako vylisek too mit nikdy nebudu:-(((
lidi, vsude mozne jsme cetl na forecha strankach ze chladite disky vetrakem co je prednima, ta mi nerikejte ze ten vetrak nasava vzduch od nikud a nebo ze ho mate jen tak nejak osklive....
- Vivec
- Středně pokročilý

Re: tak nevim..
ono kdybys koupil nějakou slušnější case a ne shit eurocase tak máš před košem na disky pozici pro 12cm větrákkingbean píše:lidi, vsude mozne jsme cetl na forecha strankach ze chladite disky vetrakem co je prednima, ta mi nerikejte ze ten vetrak nasava vzduch od nikud a nebo ze ho mate jen tak nejak osklive....
- kingbean
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Mrzika.
Nekdy i s jemnou mrizkou na prach.
Podrobny nahled
http://www.thermaltake.com/product/Chas ... ge//21.jpg
Trochu komplexnejsi
http://www.thermaltake.com/product/Chas ... wa/swa.asp
Podrobny nahled
http://www.thermaltake.com/product/Chas ... ge//21.jpg
Trochu komplexnejsi
http://www.thermaltake.com/product/Chas ... wa/swa.asp
- kingbean
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hmmmmmmmmm
když jsme kupoval novyho kompa tak mi bylo lito dat pres 2 tisice za case a zdalo se mi to zbytecny, dneska mam pocit, ze jsme asi kapku prohloupil..
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Jo to asi jo. Ja mel vzdycky nejaky eurocase. Ted sem si k novymu PC koupil ten TT a to je uplne neco jinyho. Vzhledove i funkcnosti. Vsechno se montuje snaz, rychlej. Bocnice jenom cvak a je dole, mechaniky totez. Montaze do zaslepek PCI bez sroubku.
A samo. Celkem vychytane chlateni disku.
Chtel sem to hlavne kvuli vzhledu, ale ten case je fakt vychytanej. Asi stejne jako vetsina TT anebo casu jinych, drazsich znacek.
A samo. Celkem vychytane chlateni disku.
Chtel sem to hlavne kvuli vzhledu, ale ten case je fakt vychytanej. Asi stejne jako vetsina TT anebo casu jinych, drazsich znacek.
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja na svoj eurocase nedam dopustit
jasne su aj lepsie bedne a o moc ale ich cena
ked kupis nejaky TT za 3k tak mne by bolo luto ho rozvrtat a rozpilit na modding, neviem jak tebe
ale ked kupis EC tak ten sa moduje ako po masle
plechy ako papier a teda sa ani moc nenamakas a mas dieru
a znicit zopar EC bedni mi nepride ako taka skoda a aspon sa naucim modovat
na zaciatky si myslim idealna bedna
ad chladenie diskov
ked to ma byt lacne tak asi iba 120mm fan pod nimi a napr vyrezat predok a urobit tunel s ohybom 90°C
da sa aj inac a bez tunela ale uz straca efektivitu
ja mam uplne dole 120mm a je usmernena aby fukala jemne zdola na disk
jasne su aj lepsie bedne a o moc ale ich cena
ked kupis nejaky TT za 3k tak mne by bolo luto ho rozvrtat a rozpilit na modding, neviem jak tebe
ad chladenie diskov
ked to ma byt lacne tak asi iba 120mm fan pod nimi a napr vyrezat predok a urobit tunel s ohybom 90°C
...
- kubeskuku
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
EC je podle me na hovno je moc tenka pri vetsich roumerech grafiky je misto nezi grafikou a bocnici oopravdu malicke a ec nepatri mezi levne na netu sem koupil bednu za 400 a je lepsi nez moje byvala euro case a ta stoji najkych 900 a to vetsinou este bez zdroje a ta za 400 mela 300w zdoj +c 80mm fan navic (zdroj sem dal novy 420w)jcdenton12 píše:ja na svoj eurocase nedam dopustit![]()
jasne su aj lepsie bedne a o moc ale ich cena![]()
ad chladenie diskov
mb:gigabyte: ga-m52l-s3 cpu:sempron-3,2GHz
gpu:asus en8600gt 512mb ram:a-data ddr2/800 3x1Gb
hdd:segate 250Gb sata2 zdroj:350w/12cm fan
bedna:ca codegen-c9 monitor:aoc 17´´
klaveska,myš,repromon.,pc=modding
gpu:asus en8600gt 512mb ram:a-data ddr2/800 3x1Gb
hdd:segate 250Gb sata2 zdroj:350w/12cm fan
bedna:ca codegen-c9 monitor:aoc 17´´
klaveska,myš,repromon.,pc=modding
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
ja sem to vyresil zakoupenim revoltecu
( http://www.jscomputers.cz/Revoltec_Hard ... 12122.html ) disk nejde pres 28°C 
- NobodyLovesMe
- Začátečník

http://www.cdr.cz/a/20639 vliv teploty na životnost pevného disku.Z tohoto vyplývá,že držet teplotu disku za každou cenu pod 30°C je zbytečné,naopak,poruchovost je v tomto případě vyšší.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Timi
- Nováček

-