Myš má podivné lagy...Vyřešeno!!!!

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Myš má podivné lagy...Vyřešeno!!!!

Příspěvek od Dzin »

Koupil jsem bezdrátovou myš Sigma M 500, je to myš co je připojena bud přes drát s navijákem nebo i jako bezdrát, s vysílačem přes USB.....problem je v tom že když NB nic nedela tak ok ale jakmile začne načitat FF, nebo cokoliv tak jsou přišerné lagy, i přes kabel nebo vysílač, v jinem PC i NB funguje zkousel sem i jinou myš kupoval sem 2, je problem v mém NB, ale ikdyž jede CPU na plný vykon CPU 1,6 Pentium...tak lagy jsou nechápu v čem je problem ikdyž to je přes kabel tak musí byt vysilač v USB jakákoliv jiná myš přes USB jede bez lagu ale stímhle se neda pracovat:( vůbec nechápu v čem je problém:( každopadne na jinem NB to jede bez lagů:(
Naposledy upravil(a) Dzin dne sob 30. čer 2007, 09:47, celkem upraveno 1 x.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

myslim ze s tim bude souviset neco s cpu, me to dela i na dratove, kdyz je cpu pretizeny na max (tak 2x - 3x otevrene WoW), nebo kdyz jsem ho v lete podtaktoval
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Kdepak CPU vytíženo na 50% max, jiné myši to nedelaji jen tahle s vysílačem :( nechápu to ....
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Tak problém vyřešen, ve spravci zařízeni je řízení spotřeby USB tak sem dal vypnout a už to jede....zkoušel sem totiž od HAMA USB HUB a tam to jelo, tak mě to trochu nakoplo....ale divny je že ikdyž to jelo ze site na max. performance profil tak to šetřilo a tudíž ty lagy.....nechápu, tohle Acer nezvladl, ostatni NB v pohode zkoušel sem jich více....tak hlavne že to funguje :)
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Teď řeším něco podobného - lagy nejdou vyřešit ani vypnutím toho šetření energií, ale ještě horší je, že mi to myš a vlastně cokoli v USB po max. několika minutách prostě odpojí od napájení :( Něřešil už někdo tohle? Nějakých 500mA by neměl být problém, myš je taky OK ( zkoušena v jiném PC a u notebooku ).
Jack06
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jack06 »

Mám problém. Koupil jsem si téže tuto myš, ale ať ji připojím přez bluetooth nebo přez usb nic mi nedělá. Napájení jede myš se rozsvítí ale na pohyby nereaguje. Prostě nevím co s tím. Poraďte děkuji
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“