Myš má podivné lagy...Vyřešeno!!!!
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Myš má podivné lagy...Vyřešeno!!!!
Koupil jsem bezdrátovou myš Sigma M 500, je to myš co je připojena bud přes drát s navijákem nebo i jako bezdrát, s vysílačem přes USB.....problem je v tom že když NB nic nedela tak ok ale jakmile začne načitat FF, nebo cokoliv tak jsou přišerné lagy, i přes kabel nebo vysílač, v jinem PC i NB funguje zkousel sem i jinou myš kupoval sem 2, je problem v mém NB, ale ikdyž jede CPU na plný vykon CPU 1,6 Pentium...tak lagy jsou nechápu v čem je problem ikdyž to je přes kabel tak musí byt vysilač v USB jakákoliv jiná myš přes USB jede bez lagu ale stímhle se neda pracovat:( vůbec nechápu v čem je problém:( každopadne na jinem NB to jede bez lagů:(
Naposledy upravil(a) Dzin dne sob 30. čer 2007, 09:47, celkem upraveno 1 x.
- HacIPex
- Začátečník

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Tak problém vyřešen, ve spravci zařízeni je řízení spotřeby USB tak sem dal vypnout a už to jede....zkoušel sem totiž od HAMA USB HUB a tam to jelo, tak mě to trochu nakoplo....ale divny je že ikdyž to jelo ze site na max. performance profil tak to šetřilo a tudíž ty lagy.....nechápu, tohle Acer nezvladl, ostatni NB v pohode zkoušel sem jich více....tak hlavne že to funguje 
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Teď řeším něco podobného - lagy nejdou vyřešit ani vypnutím toho šetření energií, ale ještě horší je, že mi to myš a vlastně cokoli v USB po max. několika minutách prostě odpojí od napájení
Něřešil už někdo tohle? Nějakých 500mA by neměl být problém, myš je taky OK ( zkoušena v jiném PC a u notebooku ).