A teď k mému problému : Dneska sem úspěšně sestavil tuhle sestavu, všechno bylo Ok až do prvního spuštění. Spustil sem PC, všechno normálně naběhlo, ventilátory se točili, LED diodky byly hezky zelený(MB), hledalo to Procesor a RAMku, zatím všechno dobré.
Ale po 5-8 sec po startu PC se najedou sám vypnul(indikační LED diodky bliknou oranžově, znamená že je tam velké napětí).
Takhle sem to zkoušel 10 × a pořád to samý, po 5-8 sec se PC vždycky vyplo.(jakoby se normálně vyplo, přestali se točit vetilátory, vyplo se to, jinak do tý doby všechno funguje, na monitoru to ukazuju normálně to co má).
Když sem se snažil dostat do BIOSu, tak se to v něm taky vyplo, takže se to vyplo po 5-8 sec. bez ohledu na to, co sem na něm dělal.
Jsem zoufalej. Zkuoším odendat HDD, ventilátory, zvukovku, nechávám tam jenom to, co je nezbytně nutný(VGA,procesor, základní desku, zdroj), zapínám pc, bez úspěchu, žádná změna.. Zkouším resetovat BIOS zadním CFM tlačítkem, nic.. Beze změny.. Zkouším jinou zásuvku, nervózní, nejde. Dokáže mi někdo z Vás poradit? Budu Vám vděčný, dík předem ; klidně pište i kraviny, budu rád za každou pomoc.(docela mě to naštvalo, kupuju takovej high end, jednu z nejlepších zálk. desek a ono to nefachá