Problem w BS Player

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Sergeii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problem w BS Player

Příspěvek od Sergeii »

Prosim poraďte , z ničeho nic mi začla naskokovat tahle chyba jo , když chci přehrát film v Bs playeru -> Vstupní bod procedury Compar se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně KERNEL32.dll nalézt

Pak když dám OK tak -> DirectShow not Installed !

Mám kodeky 6030 all in 1 a ještě nějaký , nic sem neměnil když se začla oběvovat tahle chyba ... :( Všecko jde přehrávat v pohodě , jen ne v bsku ... a ten já potřebuju.

Děkuju za rady
byv
Nováček
Nováček

Příspěvek od byv »

no nejehci bude asi ho odinstalovat a pak ho zkusit nahodit znova.nejlepe sehnat nejakou plnou verzi.ta volna ma v sobe stejne nejakej spam
V celém kompu jeden vetrak a to ve zdroji Seasonic S12-II 430 .AMD Athlon 2500@3200 watter cooled, Ati X1650Pro watter cooled,a7v880 wattecooled, 2GB RAM dual chanel CL2,
WD 500GB watter cooled poctive zabaleny v obale od cd-rom,
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Grohic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grohic »

Ahoj, doufam ze nevadi ze pouziju tuhle tema, ale da se v kmplayeru nastavit co chci videt? vetsinu veci mam na zkratkach takze by mi stacilo okno s videem a seekrem. Dik, ja to v nastaveni nenasel :?
CollerMaster Cavalier 3 | Gigabyte P35-DS3 | Intel C2D E6750 | Sapphire Ati HD3870 | A-data 2×2GB 800MHz | Seasosonic SS-500ET 500W | Western Digital Caviar 500GB
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“