chci být zase o něco chytřejší....
Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti - OUT
Moderátor: Baneshee
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Grouwr
- Černá karta

-
ja jsem narazil na jeden menší problém , občas se me nechcou zobrazit stíny ..sice to není takovej problem ale mohly by to trochu vychytat drivery mam nejnovější
Intel C2D E2140 | 3,2Ghz 1,37V real rev.M0 - Max 3408Mhz 1,47V | Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Cooler Rev.B | Gigabyte P31-DS3L | Sapphire Ati Radeon HD2900Pro 256Bit 512MB DDR3 600/1600Mhz @ 850Mhz 1,25V / 2250Mhz | Kingston 2x1GB DDR2 800Mhz 5-5-5-18 | Western Digital Caviar WD2500AAJS-250GB SATA II | Fortron BlueStorm II 500W | Genius Ergo 525 | DWDRW LG SuperMulti GSA-H55L | Windows Vista Ultimate 32bit | 3DMark2006 10441bodů | Genius Ergo 525 | WaterCooling .. dělám na něm
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: hamachi
Omg hamachi ti udělá privátní síť (VPN) v internetu takže to vypadá jako kdybyste seděli vedle sebe a byli připojeni přes LAN....maschito píše:pořád stejně nekápu to hamachi,k čemu je a jak to funguje...si připadám jak kdybych byl z lesa...pls vysvětlit...![]()
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak sem se s prichodem noveho zeleza konecne poradne pustil do hrani a musim rict, ze zabavnejsi hru sem nehral a u zadne hry jsem tak douho nevydrzel vkuse jako u CRYSIS...grafika zdrcujici, hratelnost neuveritelne variabilni, akusticka stranka perfektni
na me sestave 25 - 40FPS nadherne hratelny (1280x960 HIGH)
pro me hra roku nasledovana COD4
na me sestave 25 - 40FPS nadherne hratelny (1280x960 HIGH)
pro me hra roku nasledovana COD4
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mam mensi zasek, v misi po potopeni krizniku mam znicit helikoptery a branit pristav jenze zadny helikoptery nevidim, pls help 
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ups, tak jedna litala brutalne vysoko a se stestim sem ji dostal pak priletela dalsi a dostala cockuF4kt0r píše:Priletej tam, jestli ti neprileteli tak asi bug... misi od znova...
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Dal jsem si od toho pauzu, pač me to pres všechen hype totalne otravovalo a ted v klidu pres svatky jsem to dojel.
Nakonec me to hodne bavilo, nevadila mi ani očekávaná změna po příchodu vetřelců... (doufam, ze se to nebere jako spoilování, je to notoricky známá věc)
V tý hře se dá opravdu vyblbnout, proste vymaxovany Far Cry, parádní prostředí a nápady.
Má to ale i svoje mouchy, hlavne uplnej zaver je opravdu debilní.
Nakonec me to hodne bavilo, nevadila mi ani očekávaná změna po příchodu vetřelců... (doufam, ze se to nebere jako spoilování, je to notoricky známá věc)
V tý hře se dá opravdu vyblbnout, proste vymaxovany Far Cry, parádní prostředí a nápady.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Na 99% s tebou souhlasim ja dal hru na easy a ted ji jdu na deltuSentenced píše:Dal jsem si od toho pauzu, pač me to pres všechen hype totalne otravovalo a ted v klidu pres svatky jsem to dojel.
Nevim co proti tomu ty pomlouvaci maj ja si tam korejce pekne vychutnavam headshotama,strilim jim do nadrzi u auta a dalsi kravinky.
Libi se mi tam i nektery sceny napr ta s tim obrovkym vetrelcem,jak to do nej vsichni perou tema raketomatama.
Je pravda,ze nekde je videt tlak ea na to,aby to konecne vyslo,ale dle me 1000krat lepsi hra nez doom 3 kde to bylo jen o tom co kde vybafne
- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
trosicku me ale stve ze do nej(korejce) musis nasypat dost naboju nez umre, a co teprve ti s tema nanosuitama, ty drzi mrchy
sem v te misi v drtirne a masakr
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jj, mise kolem vstupu do dolu a drtírny mi dala taky pekne zabrat, až to pujdu podruhy, tak na ni pujdu uplne jinak. Asi nebylo uplne nejrozumnější tam vlítnout prímo po hlavní silnici, za bojového hurá křiku
Nestíhal jsem ani utíkat pryč ....
Celkově jsem si to taky hodne vychutnával, je tam opravdu hodne možností jak postupovat, i to vylepšovani zbrane je fajn. O fyzice asi nemá cenu ani psát, ta je vícemene dokonalá a človek si na to musí zvyknout.
(Snažil jsem se na nekolik set metrů trefit hlídače na stražní budce, šmejd tam byl furt schovanej, pak si rikam "proč se s tim seru" a raketometem jsem sestrelil celou stražní budku i s nebožákem) Takovych vecí je tam samozrejme tisíc. Jeden si to jen užívá.
Na tom vetřelčím zlomu se mi líbila ta filmovost, jak vsichni panikařili, utíkali atd. Hodne slušný.
Nestíhal jsem ani utíkat pryč ....
Celkově jsem si to taky hodne vychutnával, je tam opravdu hodne možností jak postupovat, i to vylepšovani zbrane je fajn. O fyzice asi nemá cenu ani psát, ta je vícemene dokonalá a človek si na to musí zvyknout.
(Snažil jsem se na nekolik set metrů trefit hlídače na stražní budce, šmejd tam byl furt schovanej, pak si rikam "proč se s tim seru" a raketometem jsem sestrelil celou stražní budku i s nebožákem) Takovych vecí je tam samozrejme tisíc. Jeden si to jen užívá.
Na tom vetřelčím zlomu se mi líbila ta filmovost, jak vsichni panikařili, utíkali atd. Hodne slušný.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- shadow
- Středně pokročilý

Grafika pěkná (ale na tu si člověk postupem tak nějak zvykne, že už mu to ani nepřijde), ale po herní stránce nic extra.. (i s porovnání s herními tituly minulosti). Bioshock v tomto směru vítězí na plné čáře (a to ani on nebyl tím pravým "System shockem". Hře bych dal 7/10, díky grafice tak max. 8/10.. Hype nad hype...
show must go on..
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
To jsem si rikal pri prvním spuštení taky, ale Crysis je uplne neco jinyho než Bioshock, nedá se to srovnávat. Každá hra je špička ve svym oboru, težko je stavět proti sobě.
Člověka, kteryho baví FPS v otevrenym prostředí (proste Far Cry) jednoznačne musí bavit i Crysis, a naopak.
Neni to jen o hype. Tahle hra nabízí takovy možnosti "vyblbnutí se" jako malokterá jiná, je to jednoznačne jedna z FPS roku. Odhazovat ji jen proto, že se o ní hodne mluví a má velkou reklamu ... to umí každej
Člověka, kteryho baví FPS v otevrenym prostředí (proste Far Cry) jednoznačne musí bavit i Crysis, a naopak.
Neni to jen o hype. Tahle hra nabízí takovy možnosti "vyblbnutí se" jako malokterá jiná, je to jednoznačne jedna z FPS roku. Odhazovat ji jen proto, že se o ní hodne mluví a má velkou reklamu ... to umí každej
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
presne tak, hra je na vyblbnuti jak delana, interaktivita prostredi umoznuje "nekonecne" mnoho variaci jak dostat nepritele, treba na me najizdel jeep tak sem ho preskocil s tim ze mu prostrelim nadrz a bouchne ale nejak sem se netrefil a omylem trefil pneumatiku ktera bouchla, korejec nezvladl rizeni (pekne se mu to rozhazelo
) a spadl ze srazu a bouchl, nadhera, nebo si pekne pockat az pujde nejakej chong il kolem sudu z benzinem a puf...a takhle se da popisovat donekonesna
me to moc bavi