Záhada-jsem v koncich

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
vraby
Nováček
Nováček

Záhada-jsem v koncich

Příspěvek od vraby »

sestava Gigybite p35ds3l-2gb ram-gforce8800gts-fortron blue storm 500w.pri zapinani se behem nekolika sekund vypne a sam zase nabehne,nedela to stale,treba 2dny pohoda a pak mi to udela treba 3krat zasebou.Zroj to nebude menil jsem i za jiny.muzete poradit cim by to mohlo byt?Kdyz odnesu do obchodu kde jsem to poridil tak mi tvrdi ze po tydnu zkouseni se jim to ani jednou neprojevilo.prosim prosim o rady uz jsem z toho nasvestku.dik :cry:
Naposledy upravil(a) vraby dne úte 25. pro 2007, 22:13, celkem upraveno 1 x.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

zkusil bych,jestli ti nekolísá napětí v zásuvce
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Možná MB.
Goldnoob team proud member!
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Oprav si název thredu, koně tu fakt neřešíme, češtinu máš děsnou, človek aby to luštil..
Každopádně zkus jinej zdroj, může být vadnej...
A co kolísání v síti? Zkus PC jinde...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Klasickej cyklon efekt dokola bezny u GB.Zkus posledni bios.Me tohle dela kdyz testuju strop OC,proste prehnany OC.Jinak me to GB nedelala.
vraby
Nováček
Nováček

Příspěvek od vraby »

Dzin píše:Oprav si název thredu, koně tu fakt neřešíme, češtinu máš děsnou, človek aby to luštil..
Každopádně zkus jinej zdroj, může být vadnej...
A co kolísání v síti? Zkus PC jinde...
:oops: cestinu mam mozna spatnou tu tady snad neresime,ty asi neumis cist zdroje jsem vyzkousel jine a nepomohlo to

//Dzin: číst umim a to si i domejšlím jelikož, musim, ale jsem tu zodpovedny za pořádek, tak to zkus dodržovat. Neni zdroj jako zdroj :wink:
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Obcas tohle delaji i nonOC GB desky.Proste cyklon je to,ze se rozjede,bezi 3s a vypne a furt dokola.Reseni neznam,me to delalo jen pri prehnanym OC.
vraby
Nováček
Nováček

Re: Záhada-jsem v koncich

Příspěvek od vraby »

vraby píše:sestava Gigybite p35ds3l-2gb ram-gforce8800gts-fortron blue storm 500w.pri zapinani se behem nekolika sekund vypne a sam zase nabehne,nedela to stale,treba 2dny pohoda a pak mi to udela treba 3krat zasebou.Zroj to nebude menil jsem i za jiny.muzete poradit cim by to mohlo byt?Kdyz odnesu do obchodu kde jsem to poridil tak mi tvrdi ze po tydnu zkouseni se jim to ani jednou neprojevilo.prosim prosim o rady uz jsem z toho nasvestku.dik
pan_david
Začátečník
Začátečník

Re: Záhada-jsem v koncich

Příspěvek od pan_david »

vraby píše:
vraby píše:sestava Gigybite p35ds3l-2gb ram-gforce8800gts-fortron blue storm 500w.pri zapinani se behem nekolika sekund vypne a sam zase nabehne,nedela to stale,treba 2dny pohoda a pak mi to udela treba 3krat zasebou.Zroj to nebude menil jsem i za jiny.muzete poradit cim by to mohlo byt?Kdyz odnesu do obchodu kde jsem to poridil tak mi tvrdi ze po tydnu zkouseni se jim to ani jednou neprojevilo.prosim prosim o rady uz jsem z toho nasvestku.dik
jak tu někdo moudrý psal, zkus si změřit napětí v síti, multimetr AC na 220 myslím, nebo ať ti proměřej profíci ale ty musíš zaplatit :wink:
nebo zkusit jinou síť :wink:
CPU Intel celeron 420 BOX 1,6ghz 8 x 200mhz 1,3V. @ CPU 2664mhz = 8 x 333mhz 1,26V. FSB 333 x 4 = 1332. Gigabyte p31 ds3l. ATI hd 2600 xt 256mb ddr3. 2 x 1gb ddr2 dual 2,4 x 333mhz = 800mhz 5-5-5-18 1,9V Kingston. Samsung hd321kj 320gb, 7200ot, sata2. 2x vypalovačka, wifi asus, leadtek winfast dtv 2000 h- to je stroj teda,, fortron 350w.
vraby
Nováček
Nováček

Příspěvek od vraby »

godlike píše:Obcas tohle delaji i nonOC GB desky.Proste cyklon je to,ze se rozjede,bezi 3s a vypne a furt dokola.Reseni neznam,me to delalo jen pri prehnanym OC.
mohl by jsi trochu laicky moc tomu nerozumim a uz to resim minimalne mesic dik
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Vsechny P965/P-35/X-38 delaji to,ze pri nejake zmene v biosu+save a exit se PC uplne vypne a behem 2s zase nastartuje.U GB je takova vychytavka ( :blee: ) ze pri nejake velke zmene(treba prehnane OC) se deska vypne,za 2s zapne a zase vypne a dela to furt dokola.Proste se zacykluje v nekonecne smycce startu a vypnuti.Me tohle delal GB DS4.Pokud ti to dela na default cili bez nejakyho overclockingu tak nevim.Nekdo tvrdi nekompatibilni pameti,prehrivajici se chipset.Kdovi.Covece taky jsem cetl,ze GB se nejak nekamaradi s 8800GTS.Pokud mas tu starou 640MB.Kup si jinej MB :)
vraby
Nováček
Nováček

Příspěvek od vraby »

godlike píše:Vsechny P965/P-35/X-38 delaji to,ze pri nejake zmene v biosu+save a exit se PC uplne vypne a behem 2s zase nastartuje.U GB je takova vychytavka ( :blee: ) ze pri nejake velke zmene(treba prehnane OC) se deska vypne,za 2s zapne a zase vypne a dela to furt dokola.Proste se zacykluje v nekonecne smycce startu a vypnuti.Me tohle delal GB DS4.Pokud ti to dela na default cili bez nejakyho overclockingu tak nevim.Nekdo tvrdi nekompatibilni pameti,prehrivajici se chipset.Kdovi.Covece taky jsem cetl,ze GB se nejak nekamaradi s 8800GTS.Pokud mas tu starou 640MB.Kup si jinej MB :)
Dik za odpoved,ten comp prvnich 14 dni behal v pohode,nevim na 100% ale pridaval jsem tam HDD Sata mam tam jeste starej ATA a mozna to dela od te doby ale fakt nevim,ale i tak diky snad se k te pricine nejak dopracuji 8-)
vraby
Nováček
Nováček

Příspěvek od vraby »

vraby píše:
godlike píše:Vsechny P965/P-35/X-38 delaji to,ze pri nejake zmene v biosu+save a exit se PC uplne vypne a behem 2s zase nastartuje.U GB je takova vychytavka ( :blee: ) ze pri nejake velke zmene(treba prehnane OC) se deska vypne,za 2s zapne a zase vypne a dela to furt dokola.Proste se zacykluje v nekonecne smycce startu a vypnuti.Me tohle delal GB DS4.Pokud ti to dela na default cili bez nejakyho overclockingu tak nevim.Nekdo tvrdi nekompatibilni pameti,prehrivajici se chipset.Kdovi.Covece taky jsem cetl,ze GB se nejak nekamaradi s 8800GTS.Pokud mas tu starou 640MB.Kup si jinej MB :)
Dik za odpoved,ten comp prvnich 14 dni behal v pohode,nevim na 100% ale pridaval jsem tam HDD Sata mam tam jeste starej ATA a mozna to dela od te doby ale fakt nevim,ale i tak diky snad se k te pricine nejak dopracuji 8-)
na pc zadnej OC jsem nedelal jsem zacatecnik,zdroj byl taky jinej-nepomohlo,novej bios taky nepomohlo,pc u kamose(elektrika) taky nepomohlo, mam 2 hdd na kazdem zvlast udelanej system taky nepomohlo tak chlapy poradte.....treba jine ram? tady mam a-data
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“